Faskia-kurssi 5.4.

Tervetuloa Faskia-iltamiin perjantaina 5.4.2024 Tapiolan koululle! Kurssi on kaikille avoin, sinun ei siis tarvitse olla seuran jäsen osallistuaksesi. 

Faskia-iltamat
PaikkaTapiolan koulu, Opintie 1, 02100 Espoo
AikaPerjantai 5.4.2024
Kesto17.30-19.30
Hinta29 €
OhjaajaMarianne Kyrklund

Meillä käyvät maksutapoina myös työsuhde- ja liikuntaetuudet (esim. epassi, eazybreak yms.). 


Kurssin sisältö

Joustoa kehoon - näin huollat lihaskalvolinjoja.

Illan aikana käydään lyhyesti läpi teoriaa lihaskalvolinjoista, niiden merkityksestä toimintakykyyn sekä tehdään käytännön harjoitteita parantamalla lihaskalvojen liikkuvuutta monipuolisesti, dynaamisin liikesarjoin. Harjoitteiden tavoitteena on edistää tuki- ja liikuntaelinterveyttä parantamalla kehon liikkuvuutta, hallintaa ja voimansiirtoa.

Käytännön Faskia-tunnin lisäksi käymme läpi kahdeksan harjoitteen lihaskalvolinjoihin keskittyvän treenin ns. Palomiesharjoitteet, joista saa myös kirjalliset ohjeet.


Faskia-iltamat soveltuvat kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan ja parantaa toimintakykyään. Harjoitukset tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja omia tuntemuksia kunnioittaen. 


Ohjaaja

Marianne Kyrklund on fysioterapeutti, terveystieteiden maisteri ja yrittäjä. Mariannella on pitkä ura liikuntaryhmien ohjaajana sekä kouluttajana, tällä hetkellä Marianne toimii pilateskouluttajana fysioteraputeille suunnatussa pilatesohjaaja-koulutuksessa. 

Ilmoittautuminen

Jos sinulla on jo tunnukset seuramme jäsenpalveluohjelmaan Hoikaan, ilmoittaudu tästä:

Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt seuramme jäsenpalveluohjelmaan Hoikaan, rekisteröidy ja ilmoittaudu tästä:

Peruutusehdot

  • Ennen 22.3.2024 tehdyistä peruutuksista ei veloiteta maksua.
  • 22.3.2024 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko maksun.
  • Mikäli et pysty esim. sairastapauksen vuoksi osallistumaan kurssille, palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan vähennettynä 10 € toimistokuluilla.