2012 ja aiemmin

 Pilke avasi kauden seuran kisakatselmuksessa sunnuntaina!

 

Pilke joukkue pääsi esiintymään ensimmäistä kertaa tänä syksynä Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmuksessa sunnuntaina. Agentti-ohjelmaa on hiottu paljon koko syksy, ja tytöt ovatkin ainakin valmentajien mielestä kehittyneet silmissä.

 

Ensimmäinen esiintyminen taisi tyttöjä kuitenkin hieman jännittää ja ohjelmassa sattui muutamia virheitä ja epätarkkuuksia. Kaiken kaikkiaan ohjelma on kuitenkin edistynyt hienosti!

 

Kisakatselmuksessa päästiin myös katsomaan kaikkien muiden joukkueiden hienoja esityksiä! Tsemppiä kaikille syksyyn :)

 Ohjelmanteko leiri Espoonlahden Urheiluhallilla 8.-9.9.2012

 

Koko Tapiolan Voimistelijoiden ikäkausi 2002-2003 osallistui viikonloppuna kotisalileirille opettelemaan syksyn ohjelmia. Pilke-joukkueen syksyn ohjelman teemana ovat Agentit. 

 

Viikonloppu on rankka, mutta ohjelma saatiin kokoon jo valmentajien yllätykseksi lauantaina. Sunnuntaille jäikin enää taito-osien tarkastusta ja Satu-valkun kanssa tarkempaa hiomista. Välillä päästiin onneksi pihalle leikkimään aurinkoon ja syömään. Rankka leiri päättyi sunnuntaina leirinäytökseen, jossa kaikki kolme joukkuetta esittivät omat ohjelmansa katsomoon saapuneille vanhemmille.

 

Tästä on hyvä jatkaa syksyn treenejä ja ohjelman hiontaa!

 

Tapiolan Urheiluhalilla 12.11.2011 Etelä-Suomen alueen asemalla esiintyi ryhdikäs Pilke joukkue
Aamulla olikin aikainen herätys, sillä joukkue esiintyi ensimmäisessä blokissa ja  vielä ennen harjoituskierrosta piti ehtiä lämmitellä.

Esiintyminen sujui joukkueelta oikein hyvin ja iloisesti ison yleisöjoukon edessä.

Esiintymisen jälkeen joukkuet pääsivät mitallipenkille ja sitten vielä turvatyynytlle Hennan ja Lauran luokse hieman vetämään henkeä ja kertomaan tunnelmista! 

Kiitos myös Pilke joukkueen vanhemmille, jotka kaikki osallistuivat talkoisiin!

Pilke esiintyy kauden aikana vielä Pinkin Pantterin asemalla 24.11.2011 sekä seuran Gaalanäytöksessä 28.11.2011.