SyysSpurtti 1.9.

Rumbita Fiesta 
Kirsi Kannaksen kehittämällä flamenco-tanssiin perustuvalla tunnilla kuka tahansa oppii tanssimaan! Tunnilla yhdistyvät tanssin ilo sekä helppo, mutta ilmaisuvoimainen liikekieli

Lavis-lavatanssijumppa
Uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoro, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

LatinFever
Tunnilla tehdään kevyt alkulämmittely, jonka jälkeen tanssitaan erilaisia latinalaistansseja kilpatansseista Karibialaisiin rytmeihin, useampaa eri tanssia tunnin aikana. Tällä tunnilla saat hymyn huulille ja lantion liikkeelle! Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse. 

Core + liikkuvuus
Rauhallinen tunti, joka yhdistää lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelun toimivaksi kokonaisuudeksi. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka liikkeet valmistavat kehoa tuleviin harjoitteisiin, haastavat tasapainoa ja lisäävät liikkuvuutta. Core-osuudessa keskitytään erityisesti keskivartalon syvien vatsa- ja selkälihaksien harjoittamiseen. Tunnin loppuosa koostuu liikkuvuusharjoitteista sekä loppurentoutuksesta.
Välineet: Oma jumppamatto

Yin-jooga
Yin jooga on erittäin rauhallinen koko kehoa ja mieltä tasapainottava joogaharjoitus. Sopii kaikille, et tarvitse notkeutta tai aikaisempaa kokemusta joogasta. Pukeudu lämpimiin, joustaviin ja mukaviin vaatteisiin.

Niska-selkä
Tunnin tavoitteena on edistää niska-hartiaseudun ja selän alueen hyvinvointia, ehkäistä oireita, auttaa lihastasapainon saavuttamisessa ja saada vinkkejä kotona harjoitteluun. Tunti on rauhallinen ja sisältää kevyen lämmittelyn jälkeen helppoja ja tehokkaita perusliikkeitä ja niiden variaatioita, joista jokainen löytää omalle tasolleen sopivan liikkeen. Tunti sopii hyvin yksipuolisesti kuormittavaa ja istumatyötä tekevälle sekä niska-hartiaseudun ja selän alueen ongelmista kärsiville.
Välineet: Oma jumppamatto

Mankkaan koulu klo 15-18

Ryhmäliikuntatunteja kahdella puolella salia: tehokasta lihaskuntotreeniä, kehonhuoltoa ja tanssillisia tunteja! Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma - tervetuloa liikkumaan!

Tapahtumassa voit myös kätevästi hoitaa syksyn jumppamaksun maksamisen liikunta-, kulttuuri- ja virikeseteleillä sekä Ticketin korteilla.

 Ohjelma:

15-16Rumbita Fiesta
Joanna Gefwert
Core + liikkuvuus
Mari Sarekoski
16-17Lavis
Tarja Ketola
Niska-selkä
Rani Saarinen
17-18LatinFever
Tarja Ketola
Yin-jooga
Johannes Saarinen