Kisakatselmus 24.3.2012

Pitkästä aikaa pääsimme pitämään kisakatselmuksen Tapiolan Urheiluhallissa ja katsojia olikin paljon paikalla. Kaikki seuran joukkueet ja tanssin valmennusryhmä olivat esiintymässä katselmuksessa. Esityksiä siis yhteensä 18. Melkein kaikilla joukkueilla oli kevään kisapuvutkin jo kunnossa ja täytyy sanoa, että upeita pukuja taas oli. Taigan puvusta näimme alkumarssissa vilauksen, mutta puvun koristelu teettää niin paljon töitä että vasta aluekisoissa näemme kaikilla tytöillä puvun päällä. Ei muuta kun tsemppiä vanhemmille!

Kasteen ja Paisteen tytöt oliva varmasti eniten innoissaa ja ihmeissään, isommilla katselmus sujuu jo rutiinilla. Pinjakin ehti katselmukseen, aamulla kävivät Mäntsälässä kisaharjoituksessa ja sieltä sitten Tapiolaan ja iltapäivällä jälleen Mäntsälään Mustan kissan Cupiin.

Tähdettäret saivat varmasti isoimmat hurraukset, eikä vähten sen takia että joukkue edustaa Suomea Joukkuevoimitelun Junioreiden MM-kilpailuissa Bulgariassa huhtikuun lopulla. Tähdettärien vanhemmat pitivätkin buffettia katselmuksessa ja keräsivät varoja tyttöjen kisamatkaan!

Aika moni joukkue aloitti kisakauden heti sunnuntaina 25..3 Espoo Cupissa. Kisakatselmus onkin loistava mahdollisuus harjoitella esiintymistä yleisön edessä, siksi kiitos kannustavalle yleisölle, sekä tietenkin koko tapahtuman järjestäneille ohjaajille ja seuratoimijoille. Kisoissa tavataan!