Perhepäivä 8.1.

Maksuton ja kaikille avoin perheliikuntatapahtuma Mankkaan koulun liikuntasalissa sunnuntaina 8.1.2023 klo 10.00-12.00. 

Salissa temppurata, voimisteluvälineitä ja sählynurkkaus. 

Tapahtuma on suunnattu noin 2-8-vuotiaille lapsille huoltajineen. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Mukana tapahtumassa myös:

  • MLL Tapiola - Tule tustumaan MLL:n vapaaehtoistyöhön!
  • Pöllötehdas: Espoolainen käsityöyrittäjä Linda valmistaa virkkaamalla esimerkiksi sulosia herkkuja sekä ihania pehmoeläimiä kuten pöllöjä, toukkia, hiiriä, pupuja ja sammakoita
  • Keijun kuiskaus: Keijun kuiskaus on koko perheen pieni puoti ja se sijaitsee Kivenlahdessa. Keijun kuiskauksella on myös verkkokauppa osoitteessa www.keijunkuiskaus.fi . Tapahtumaan tuon mukanani eri yritysten käsitöitä (kuten Elvibow, Catteco ja Pomenia) sekä lasten tuotteita Pomenialta ja Djecolta. Pomenian satuhattuja on myös aikuisten koossa. On värityskirjaa ja lasten tatuointia, tarroja ja kaikkea ihanaa ja kaunista ja käytännöllistä!

Osoite: Mankkaansuo 8. Sisäänkäynti pääovista.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta.

Tervetuloa temppuilemaan!

___________________________

Welcome to have fun at our family gym day at Mankkaan koulu (Mankkaansuo 8) gymnastics hall on Sunday 8.1.2023. at 10.00-12.00. The event is free and open to everyone. 

You can try out different gymnastics equipment, play floorball or do all kinds of different tricks and stunts you can think of! There is no teaching or instructors, parents are responsible for their children during the event.

Remeber also to wash your hands when arriving to the event.

Welcome!