Tapahtumainfo

 

Joukkuevoimistelun Etelä-Suomen alueasema 8.11.2014 Tapiolan Urheiluhalli

 

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Tapiolan Urheiluhalli, Urheilupuistontie 2. Hallin ovet avautuvat kilpailijoille klo 8.00. Sisäänkäynti tapahtuu pääovien kautta. Kilpailualueena toimii vaalea kilpailumatto.

 

Aikataulu Blokki I Harjoitukset klo 9.00-10.15

Suoritukset klo 10.30-11.45

 

Blokki II Harjoitukset klo 12.00-13.15

Suoritukset klo 13.30-14.45

 

Blokki III Harjoitukset klo 15.00-16.15

Suoritukset klo 16.30-17.45

 

Erillistä harjoitusaikataulua ei ole, vaan harjoitukset viedään läpi suoritusjärjestyksessä. Välittömästi harjoitusten jälkeen valmistaudutaan avajaismarssiin. Jokainen blokki avataan ohimarssilla, joka tapahtuu suoritusjärjestyksessä. Järjestävän seuran toimesta kulkee esimarssija ohjaten voimistelijat oikeaa reittiä. 

 

Harjoitustilat ja pukuhuoneet

Joukkueilla on mahdollisuus käyttää harjoitustilaa ennen omaa suoritusta. Harjoitustilassa harjoittelee kolme joukkuetta kerrallaan ja lisäksi yksi joukkue valmistautuu omaan suoritukseen. Hallin muut tilat ovat rajalliset, joten otathan muut huomioon harjoitellessasi.

 

Pukuhuoneet on merkitty joukkueittain. Pukuhuone on käytössänne vain oman blokin ajan. Ennen omaa blokkia tavaroita voi säilyttää, hiuksia laittaa, eväitä syödä yms. voimistelijakatsomossa.

Tilat ovat ahtaat ja toivommekin, että kaikki ylimääräiset tavarat sekä arvoesineet jätetään kotiin. Järjestävä seura ei vastaa kadonneista tavaroista. Löytötavaroita voi tiedustella tapahtuman jälkeen Tapiolan Voimistelijoiden toimistolta 040-734 7084 tai tapvo@nic.fi

Pukuhuoneet on jaettu etukäteen, löydät pukuhuone jaot seuramme kotisivuilta

 

 

Infopiste ja osanoton varmistus

Asemalle saapuessaan esiintyjät ilmoittautuvat ja varmistavat osallistumisensa infopisteessä. Infopiste sijaitsee vasemman puoleisen pääoven läheisyydessä oikealla. Kaikilla kilpailijoilla tulee olla Svolin asemalisenssi tai kilpailulisenssi Kaikkien osallistuvien voimistelijoiden lisenssit/passit tarkistetaan etukäteen ja seurat saavat tiedon mahdollisesti puuttuvista lisensseistä/passeista etukäteen. Järjestävä seura ei vastaa kilpailijoiden vakuutuksista.

 

Infopiste on auki lauantaina 7.30–18.30. Infopiste palvelee kaikissa asemaan liittyvissä asioissa. Infopisteen puhelinnumero on 040-734 7084.

 

Musiikki

Ohjelmamusiikkien tulee olla CD-levyllä, yksi kappale/levy. Levynkanteen ja levyyn tulee merkitä selkeästi seuran ja joukkueen/esiintyjän nimi. Jokaisella joukkueella/esiintyjällä pitää olla oma levy. Musiikit tulee luovuttaa musiikkipisteen hoitajalle hyvissä ajoin ennen harjoitusten alkamista. Musiikit ovat noudettavissa kunkin blokin jälkeen Infopisteestä.

 

Palkintojenjako ja palautteet

Palkintojenjako tapahtuu heti suorituksen jälkeen. Palkitsemisen jälkeen joukkueet siirtyvät turvatyynylle.

 

Kirjalliset palautteet ovat noudettavista Infopisteestä kunkin blokin jälkeen.

 

Pääsyliput ja katsomotilat

Pääsylipun hinta on lapsilta 5 euroa ja aikuisilta 10 euroa. Sylilapset pääsevät ilmaiseksi. Pääsylipun hintaan sisältyy käsiohjelma. Maksu vain käteisellä (hallin läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia).

 

Suoritusten aikana katsomoissa tulee vallita hiljaisuus esiintyjien keskittymisrauhan takaamiseksi. Suoritusten aikana liikkumista katsomoissa on vältettävä.

 

Katsomoon pääsee ainoastaan pääsymaksun suorittaneet henkilöt eli voimistelijat ja valmentajat eivät voi mennä katsomoon suorituksen jälkeen. Voimistelijoille on varattu katsomotilat väliverhon takana. 

Ensiapu
Urheiluhallilla, suorituspaikan vieressä, on ensiapupiste. Joukkueilla on kuitenkin syytä olla mukana omat kylmäpussit, laastarit yms., koska pisteessä hoidetaan ainoastaan akuutit tapaturmat.

Valokuvaus ja videointi

Valokuvaus ja videointi on sallittu omalta paikalta.

 

Buffetti, arpajaiset ja ruusumyynti

Tapiolan Urheiluhallilla on buffet, jossa on myynnissä suolaista ja makeaa. Lisäksi hallilla on myynnissä arpoja sekä ruusuja. Muistutamme, että vain käteinen käy (hallin läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia).

 

Tiedustelut

Seuramme nettisivuilta löytyy asemainformaatiota www.tapiolanvoimistelijat.fi.
Asemaa koskeviin tiedusteluihin vastaa Terhi Toivonen puh 040-734 7084 tai
tapvo@nic.fi


Tervetuloa !