Lisenssi ja vakuutus

LISENSSI

Jokaisella tapahtumaan osallistujalla (voimistelija, valmentaja, huoltaja) tulee olla Voimisteluiiton LUMO/Esittävä voimistelu ja tanssi -harrastelisenssi. Lisenssin hinta on 20 euroa.

Jos sinulla on voimassa oleva lajilisenssi, niin voit hankkia harrastelisenssin ilman lisämaksua. Lisenssin jokainen osallistuja hankkii itse jäsenrekisteriohjelman kautta
https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?OmanSeuranID=107

Lisenssi pitää olla hankittuna ennen sitovaa ilmoittautumista tapahtumaan.
Lisenssin yhteyteen on mahdollista hankkia Sporttiturva-vakuutus.

 

TAPAHTUMAAN VAADITTAVAT VAKUUTUKSET

Jokaisella Gymnaestradan osallistujalla tulee olla voimassaoleva vakuutus tapaturman varalle. Suomen Voimisteluliitto ei ole vakuuttanut tapahtuman osallistujia. Vakuutuksen tulee kattaa äkilliset sairastumiset ja loukkaantumiset tapahtuman aikana sekä kuljetukset lähimpään hoitolaitokseen tai tarvittaessa takaisin Suomeen. Lisäksi suosittelemme matka- ja matkatavaravakuutusten ottamista.

Gympin vastuulla on huolehtia tiedotuksesta omassa seurassaan niin, että jokainen matkalle lähtijä on tietoinen vaadittavista vakuutuksista, ja siitä, etteivät voimistelijan seura, Voimisteluliitto tai tapahtuman järjestäjä korvaa tapahtumanaikaisia tapaturmia tai muitakaan matkalla sattuvia vahinkoja, vaan korvaukset on haettava omasta vakuutusyhtiöstä. 

Harrastelisenssin ottamisen yhteydessä on mahdollista hankkia Sporttiturva-vakuutus.