Kenttäohjelmat

Tapiolan Voimistelijoissa voit osallistua seuraaviin kenttäohjelmiin
Kirkkaat vedet (tanssillinen voimistelu, helpompi, yli 15-v./kaiken ikäisille)  ohjaaja Virve Jokinen
Kiertoradalla (kuntoliikunta, yli 15-v./kaiken ikäisille) ohjaaja Heidi Viitamäki 

Kuvat.fi -materiaalipankkiin on 20.5. luotu uusi ”Päätösjuhlan kulku ja siirtymät” -kansio, josta löytyy:

 • Kirjallinen ohje jokaisen ohjelman sisääntulosta ja poistumisesta
 • Kartat jokaisen ohjelman odotuspaikoista ennen omaa ohjelmaa, oman ohjelman jälkeen ja järjestäytymisestä finaaliin stadionin ulkopuolella
 • Kirjallinen ohje finaaliin järjestäytymisestä ja kuvion muodostamisesta
 • Finaalin kuviokartat
 • Kirkkaat vedet -ohjelmalle järjestäytymisohje blokeittain (kirjallinen ja kartta) 

Kirjallisia ohjeita kannattaa lukea niin, että kartat ovat vieressä auki, jotta kokonaisuuden hahmottaminen on helpompaa. Muutama ohjelma jää oman esiintymisensä jälkeen kentälle kehystämään seuraavaa ohjelmaa. Tarkemmat ohjeistukset näihin katsotaan harjoituksissa Tampereella. 

Mikäli päätösjuhlan päivänä on poikkeuksellisen kylmää tai sateista, pääsevät ainakin lapsiryhmät osin odottamaan sisätiloihin. Kannattaa kuitenkin ottaa mukaan esim. kertakäyttösadetakki sateisen sään varalle. Perheliikunnan Robotit odottavat säästä riippumatta vuoroaan sisätiloissa.

Odottelut ja siirtymät tapahtuvat osin asfalttia/kivetystä ja osin nurmea/hiekkaa pitkin. Mukaan voi halutessaan ottaa esim. sukat tai flipflopit, mutta niille ei pystytä järjestämään säilytyspaikkoja ohjelman ajaksi. 

Ohjelmakohtaisia huomioita:

 • Robotit, paikkakarttoja päivitetty Robottinaama-kuviossa
 • Sateen jälkeen paistaa aurinko: Päivitetty liikeohje on julkaistu paikkakarttojen yhteydessä maaliskuun alussa. 2021 lokakuussa julkaistu liikeohje ei pidä paikkaansa
 • Ystäväni, elämäni -ohjelman koreografi tiedottaa -palstalle on lisätty ohjeet näytöskampauksesta ja vyön käytöstä
 • Kirkkaat vedet ja Luonnon lumoissa -ohjelman koreografi tiedottaa -palstalle on lisätty ohjeet esiintymisasujen koristeluun
 • Kiertoradalla -ohjelman kuntopallot tulisi olla nyt jo tilattuna! Jos ei, tehkää se pian. Pallon väri selviää paikkakartoista.
 • Jos kuussa voisi tanssia -kapulat päällystetään kimaltavalla/kiiltävällä hopeisella teipillä 

Lukekaa viimeistään nyt läpi ohjelmien koreografi tiedottaa -palstat ohjelmakohtaisesti. Kaikista palstojen päivityksistä ei ole tiedotettu erikseen muualla. 

Liitteenä tapahtumanaikainen harjoitusaikataulu. Huomioittehan, että sunnuntain kenraaliharjoituksesta saa poistua oman suoritusvuoron jälkeen ruokailuun. Kenraaliharjoituksen päätteeksi ei tehdä enää yhteistä loppukuviota. 

Stadionilla on voimistelijoiden käytössä rajallisesti pukuhuone-, wc- ja suihkutiloja. Emme kuitenkaan suosittele pukuhuoneita tavaroiden säilytykseen, sillä tiloja ei vartioida. Saapukaa harjoituksiin aina mahdollisuuksien mukaan jo esiintymisasut päällä, jotta pukuhuonetilat eivät tukkeudu. 

Paljon tsemppiä viime hetken treeneihin! Meille on tulossa upea näytös – nähdään sen merkeissä Tampereella!