Seuran arvot ja visio

Missio / toiminnan tarkoitus:

Hyvinvointia, elämyksiä ja yhdessä liikkumisen iloa!


Seuran arvot:

Avoimuus 
Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa jokaisella tasolla, niin hallituksen toiminnassa kuin kilpa- ja harrastetoiminnankin saralla. Seuratoimijamme ovat helposti lähestyttäviä. Viestimme läpinäkyvästi ja säännöllisesti. Toiminnan dokumentointi on selkeää ja systemaattista.

Inhimillisyys
Toista arvostava ja inhimillinen vuorovaikutus on toimintamme lähtökohta. Kunnioitamme ja kuuntelemme toisiamme sekä kohtelemme kaikkia ystävällisesti. Jokainen on tervetullut toimintaamme sellaisena kuin on. Sosiaalinen vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ovat meille tärkeitä.

Yhteisöllisyys
Seurassamme on hyvä liikkua ja jokainen tuntee olevansa tervetullut mukaan. Panostamme joukkue- ja ryhmähengen luomiseen ja kehittämiseen. Järjestämme yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia, kuten näytöksiä, talkoita ja joukkueiden yhteisiä harjoituksia. Yhdessä on ilo liikkua!

Laadukkuus 
Harraste- ja valmennustoimintamme laadun kulmakiviä ovat koulutetut ohjaajat ja valmentajat. Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen ja huolehdimme ammattitaidon ylläpitämisestä. Uusien työntekijöiden rekrytointi ja perehdytys ovat huolellisesti suunniteltuja ja systemaattisia. Toiminta on suunnitelmallista jokaisella tasolla. Olemme vastuullinen työnantaja.

Liikunnan ilo
Seurassamme on ilo liikkua, työskennellä ja tehdä vapaaehtoistyötä. Tunneille ja harjoituksiin on kiva tulla. Onnistumisen kokemukset, merkityksellisyys ja erilaiset elämykset lisäävät iloa ja hyvinvointia.

Lue lisää arvoistamme:
Yhteisölisyys
Liikunnan ilo
Inhimillisyys
Laadukkuus
Avoimuus


Harrasteliikunnan visio 2025:

“Olemme Tapiolan seudun suurin aikuisten liikuttaja. Lasten tuntitarjontamme on laaja ja monipuolinen ja osallistujamäärä on huipussaan. Lasten toimintamme on tunnettu iloisista ja ammattitaitoisesti toteutetuista tunneista.”


Kilpatoiminnan visio 2025

Voimistelijamme kilpailevat kaikilla kansallisilla tasoilla kaikissa ikäluokissa tähdäten  myös kansainvälisiin edustuspaikkoihin. Seuramme tunnetaan urheilijalähtöisestä valmennuksesta ja positiivisesta ilmapiiristä. Kilpatoimintaan pääsevät mukaan kaikki halukkaat. “

Strategia 2025

Harrasteliikunnan ja kilpatoiminnan visioiden toteuttamiseksi laadittiin syksyllä 2022 seuran strategia vuoteen 2025. Lataa pdf tutustuaksesi tarkemmin startegiaan tai klikkaa alla olevia kuvia suuremmiksi.