Inhimillisyys

14.3.2022

Syksyllä 2021 päivitettiin seuran arvot: avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo. Kevään aikana tulemme syventymään arvoihimme tarkemmin, avaamaan niitä jäsenistölle ja kehittämään toimintaamme yhä enemmän arvojemme mukaisesti. Kuukauden teemana on aina yksi arvo kerrallaan.

Haluamme lisäksi selvittää jäsentemme ajatuksia arvoistamme. Toivomme siis, että käytät pienen hetken ajastasi vastaamalla lyhyeen jäsenten arvokyselyyn. Kaikki vastaukset ovat meille erittäin tärkeitä ja niiden pohjalta kehitämme toimintaamme entistä enemmän arvojamme mukaiseksi sekä jäsentemme näköiseksi.

Arvokyselyyn pääset tästä.

Maaliskuun arvo on Inhimillisyys: “Toista arvostava ja inhimillinen vuorovaikutus on toimintamme lähtökohta. Kunnioitamme ja kuuntelemme toisiamme sekä kohtelemme kaikkia ystävällisesti. Jokainen on tervetullut toimintaamme sellaisena kuin on. Sosiaalinen vastuullisuus ja oikeudenmukaisuus ovat meille tärkeitä.”

Kaikki ovat tervetulleita seuraamme ja toimintaamme voit osallistua juuri sellaisena kuin olet! Meille on tärkeää rento, avoin sekä kannustava ilmapiiri kaikessa toiminnassamme. Et esimerkiksi tarvitse uusinta uutta olevia treenivaatteita, vaan tärkeintä on, että sinulla on mukava olla ja viihdyt tunneillamme. Kaikenlainen harrastaminen on meille yhtä arvokasta niin lasten seikkailujumpista aikuisten ryhmäliikuntaan kuin huipulle tähtäävään SM-tason kilpavoimisteluunkin saakka. Turvallinen, terveellinen ja hyvinvointia edistävä liikunta ja urheilu ovat toimintamme lähtökohtia. 

Tammikuun arvona oli Yhteisöllisyys. Lue lisää täältä.
Helmikuun arvona oli Liikunnan ilo. Lue lisää täältä.