Avoimuus

31.5.2022

Syksyllä 2021 päivitettiin seuran arvot: avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo. Kevään aikana olemme avanneet arvoja ja kuukauden teemana oli yksi arvo kerrallaan.

Viimeisenä arvona on vuorossa toukokuun arvo Avoimuus: “Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa jokaisella tasolla, niin hallituksen toiminnassa kuin kilpa- ja harrastetoiminnankin saralla. Seuratoimijamme ovat helposti lähestyttäviä. Viestimme läpinäkyvästi ja säännöllisesti. Toiminnan dokumentointi on selkeää ja systemaattista.”

Tiedotamme säännöllisesti ja ajantasaisesti toiminnastamme. Keräämme myös säännöllisesti ja systemaattisesti palautetta jäseniltä sekä muilta toimijoilta ja kehitämme toimintaamme palautteiden perusteella. Palautetta voi antaa jatkuvasti yhteydenottolomakkeen kautta tai meihin voi olla myös suoraan puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä. Yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyvät nettisivuiltamme.

Toimintaamme ovat kaikki tervetulleita mukaan. Järjestämme avoimia tapahtumia kuten jumppastartteja ja tutustumisviikkoja, joiden kautta seuraan tutustuminen on helppoa. Seuran toimintaan voi myös osallistua ja vaikuttaa monin muinkin tavoin kuten vapaaehtoistehtävissä, hallituksen jäsenenä, joukkueenjohtajana tai osallistumalla jäsenille järjestettäviin tapahtumiin, kuten harrasteliikunnan tapaamisiin. Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tammikuun arvo oli Yhteisöllisyys. Lue lisää täältä.
Helmikuun arvo oli Liikunnan ilo. Lue lisää täältä.
Maaliskuu arvo oli Inhimillisyys. Lue lisää täältä.
Huhtikuun arvo oli Laadukkuus. Lue lisää täältä.

Selvittääksemme jäsenten ajatuksia arvoistamme, toteutimme keväällä myös jäsenten arvokyselyn. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Vastauksia tuli muutama ja niiden perusteella arvomme avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo toteutuvat hyvin toiminnassamme. Erityisesti Liikunnan ilo koettiin tärkeäksi ja kaikki vastaajat olivat yhtä mieltä, että se toteutuu erittäin hyvin toiminnassamme ja onkin yksi seuramme vahvuuksista!