Yhdessä on ilo liikkua!

28.1.2022

Syksyllä 2021 päivitimme seuran arvot: avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo. Kuluvan kevään aikana tulemme syventymään arvoihimme tarkemmin, avaamaan niitä jäsenistölle ja kehittämään toimintaamme yhä enemmän arvojemme mukaisesti. Loppukeväästä toteutamme myös arvoistamme jäsenkyselyn, jonka avulla haluamme tuoda jäsenten ääntä kuuluviin.

Tammikuun arvo on Yhteisöllisyys: Seurassamme on hyvä liikkua ja jokainen tuntee olevansa tervetullut mukaan. Panostamme joukkue- ja ryhmähengen luomiseen ja kehittämiseen. Järjestämme yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia, kuten näytöksiä, talkoita ja joukkueiden yhteisiä harjoituksia. Yhdessä on ilo liikkua!

Lasten harrasteryhmissä sekä kilpavoimistelun joukkueissa panostetaan alkukaudesta ryhmäytymiseen ja joukkuehengen luomiseen. Meille on tärkeää, että jokainen kokee kuuluvansa ryhmään ja jokaisella on turvallista olla tunneilla. Jokainen lapsi huomioidaan ja jokainen saa olla oma itsensä. 

Koronapandemia on ajanut ihmisiä erilleen ja vaikeuttanut yhteistä tekemistä, minkä vuoksi koemmekin, että juuri nyt on erittäin tärkeää panostaa yhteisöllisyyden lisäämisen. Ohjaajien ja valmentajien kanssa on käyty innostavia keskusteluja ja saatu hyviä ideoita siitä, miten yhteisöllisyyttä lisätään tunneillamme ja toiminnassamme. Toivomme myös, että pääsemme pian taas järjestämään yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia kuten näytöksiä, jumppastartteja, perhepäiviä, yhteistreenjä yms! 

Urheiluseuramme toiminnassa vapaaehtoinen seuratyö on merkittävässä asemassa: seura ei pyörisi ilman vapaaehtoisten apua. Sinun panoksesi – pienempi tai suurempi teko – seurallemme on kultaakin kalliimpaa. Seuratyö palkitsee myös tekijäänsä: yhdessä tekeminen on mukavaa ja toisten auttaminen sekä ilahduttaminen lisäävät myös omaa hyvinvointia. 

Vapaaehtoisen ei tarvitse sitoa käsiä ja kaikkea vapaa-aikaansa seuratoimintaa. Seura on kiinnostunut niin pienistä teoista kuin isoista ponnistuksista. Voisitko olla apuna erilaisten tapahtumien ideoinnissa ja järjestämisessä? Onko sinulla ideoita esimerkiksi lasten tuntien tai aikuisliikunnan kehittämiseen? Osaatko tehdä mainoksia, kirjoittaa juttuja tai oletko ylipäänsä kiinnostunut viestinnästä? Onko sinulla jotain muuta osaamista, josta voisi olla seuralle iloa? Ota yhteyttä seuran toimistoon ja kerro, mikä sinua kiinnostaisi ja miten voisit olla apuna seurassa.