Usein kysyttyä

Mikäli kysymykseesi ei löydy alta vastausta, voit ottaa suoraan yhteyttä toimistoon yhteydenottolomakkella.


Miten saan tilaamani sarjaliput?

Liput postitetaan sinulle kotiin ilmoittautumispalvelu Hoikassa olevaan osoitteeseen. Toimitus kestää yleensä muutaman päivän. Mikäli haluat mennä tunnille ennen jo kuin olet saanut lippusi, voit antaa seuraavalla tunnilla ohjaajalle kaksi lippua.

Voinko maksaa liikkuntaeduilla?

Liikuntaeduilla voit maksaa oman kausimaksusi. Ilmoittaudu normaalisiti tunneille ja maksa sen jälkeen kausimaksun osuus laskusta haluamallasi etuudella. Maksaminen onnistuu kätevästi kunkin palvelun omissa sovelluksissa. Mikäli sinulla on paperisia liikuntaseteleitä, ota yhteyttä toimistoon niin sovitaan seteleiden toimituksesta.

Sinun ei tarvitse toimittaa meille mahdollista vahvistuskoodia tms. Suoritetuista maksuista tulee meille suoraan ko. palvelusta tieto.

Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä saamasi laskun tiedoilla, muuta vain summa oikeaksi. Muistathan käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. 

Mikäli sinulla on liikuntaeduissa vähemmän käytettävissä olevaa saldoa kuin mitä kausimaksun summa on, voit maksaa liikuntaeduissasi käytettävissä olevan summan ja loput tilisiirrolla. Muista käyttää viitettä, jotta suoritus kohdistuu oikein.

Liikuntaedut ovat henkilökohtaisia eli voit maksaa niillä vain oman kausimaksusi. Esimerkiksi lapsen harrastusmaksua ei voi maksaa liikuntaedeuilla. Lisätietoja liikuntaeduilla maksamisesta täällä.

Unohdin laittaa viitenumeron maksaessani liikuntaeduilla, mitä teen?

Liikuntaeduilla maksaessa ei ole välttämätöntä laittaa viitenumeroa, vaan saamme maksutiedot maksajan nimellä yhdistettyä oikeaan laskuun. Tilisiirrolla maksettaessa on aina käytettävä viitenumeroa.