Kiinnostaako seuratyö?

Tule mukaan seuratyöhön! 
Urheiluseuramme toiminnassa vapaaehtoinen seuratyö on merkittävässä asemassa: seura ei pyörisi ilman vapaaehtoisten apua. Sinun panoksesi – pienempi tai suurempi teko – seurallemme on kultaakin kalliimpaa. 

Seuratyö antaa sinulle paljon. Tutustut uusiin ihmisiin ja löydät uusia ystäviä. Yhdessä tekeminen on sitä paitsi mukavaa! Seuratyö ei ole hampaat irvessä puurtamista vaan iloista yhdessä oloa. Kukapa meistä ei kaipaisi yhteisöllisyyden tunnetta? Fiilistä siitä, että saa kuulua johonkin miellyttävään porukkaan. Seuratoiminta on myös useissa perheissä perheen yhteinen harrastus, joka saattaa yhdistää jopa useita sukupolvia vauvasta vaariin.  Lisäksi seuratyö urheiluseurassa palkitsee tekijäänsä. On mielekästä liikuttaa niin nuoria kuin vanhempia seuralaisia. Toisten auttaminen ja ilahduttaminen lisäävät myös omaa hyvinvointia.

Seuratyö antaa kaiken kaikkeaan monipuolisia eväitä elämään ja avaa uusia ovia. Tule sinäkin mukaan!

Mitä sinä voisit tarjota seuralle?
Sinun ei tarvitse sitoa käsiäsi ja kaikkea vapaa-aikaasi seuratoimintaa. Seura on kiinnostunut niin pienistä teoista kuin isoista ponnistuksista. Voisitko olla apuna erilaistan tapahtumien ideoinnissa ja järjestämisessä? Onko sinulla ideoita esimerkiksi lasten tuntien ja aikuisliikunnan kehittämiseen, joita voisit tuoda esiin muutaman kerran kaudessa kokoontuvissa toimikunnissa? Kiinnostaako hallitustyöskentely? Osaatko tehdä mainoksia, kirjoittaa juttuja tai oletko ylipäänsä kiinnostunut viestinnästä? Onko sinulla jotain muuta osaamista, josta voisi olla seuralle iloa? Kerro rohkeasti! Ota yhteyttä seuran toimistoon ja kerro, mikä sinua kiinnostaisi ja miten voisit olla apuna seurassa.


Etsimme myös jatkuvasti uusia ohjaajia. Ohjaajille maksetaan korvaus. Katso lisää rekrytoinnista.


Pienistä puroista kasvaa iso joki: pienistä teoista aktiivinen urheiluseura.

Olen kiinnostunut