Liikunnan ilo

16.2.2022

Helmikuun arvo on Liikunnan ilo: “Seurassamme on ilo liikkua, työskennellä ja tehdä vapaaehtoistyötä. Tunneille ja harjoituksiin on kiva tulla. Onnistumisen kokemukset, merkityksellisyys ja erilaiset elämykset lisäävät iloa ja hyvinvointia.”

Seurallemme on tärkeää, että jokainen viihtyy toiminnassamme niin tunneilla, treeneissä, ohjaajana, työntekijänä kuin vapaaehtoisena tai muuna seuratoimijana. Myönteiset tunteet lisäävät tutkitusti jokaisen meistä hyvinvointia. Missiomme onkin “Hyvinvointia, elämyksiä ja yhdessä liikkumisen iloa!” ja sitä haluamme toteuttaa päivittäisessä seura-arjessa!

Lasten tunneillamme leikki on yksi toiminnan lähtökohdista - leikki tuo iloa ja lisää lasten motivaatiota. Kun tunneilla on kivaa ja hyvä olla, motivoi se myös harjoittelemaan sinnikkäämmin sekä opettelemaan uusia asioita. Positiivinen kannustaminen ja vahvuuksien esille tuominen on tärkeää niin kilpa- kuin harrastetoiminnassakin - se mihin kiinnitetään huomiota vahvistuu! Liikunnan ilon välittäjänä sekä innostajana ohjaajalla ja valmentajalla on suuri merkitys. Olemmekin yhdessä käyneet hyviä keskusteluja siitä, miten ohjaaja / valmentaja voi tuoda lisää iloa tunneille ja edesauttaa sitä, että jokainen viihtyy harjoituksissa. Hymyllä saa paljon aikaan!

Helmikuussa olemme lisäksi erityisen iloisia siitä, että olemme taas päässeet kaikenikäisten kanssa saleille liikkumaan!

_____________________________________

Syksyllä 2021 päivitettiin seuran arvot: avoimuus, inhimillisyys, yhteisöllisyys, laadukkuus ja liikunnan ilo. Kevään aikana tulemme syventymään arvoihimme tarkemmin, avaamaan niitä jäsenistölle ja kehittämään toimintaamme yhä enemmän arvojemme mukaisesti. Kuukauden teemana on aina yksi arvo kerrallaan.

Tammikuun arvona oli Yhteisöllisyys. Lue lisää täältä.