Asematapahtuma 23.3.2014

Synttäriasema

 

Tapiolan Voimistelijat järjesti 50-vuotis juhlavuotensa kunniaksi alle 12 vuotiaille voimistelijan aluille tarkoitetun asematapahtuman Tapiolan Urheiluhallilla sunnuntaina 23.3.  Mukana asemalla oli yhteensä 49 joukkuetta ja yksilövoimistelijaa, iloisia voimistelijoita siis mahtui halliin yhteensä yli 500. Pisimmän matkan Tapiolaan olivat tehneet Turkulaiset joukkueet.

Joukkueet oli jaettu kahteen blokkiin, molemmissa esiintyi 25 ryhmää.

Esiintymisvuoron jälkeen ryhmät pääsivät palkittaviksi ja vanhempien valokuvattavaksi turvatyynyn luo. Varmasti päivän suurin hitti oli lapsia viihdyttänyt Angry Birds Stella -hahmo, joka sai ehdottomasti eniten haleja osakseen! Synttäri-teemakin sai osallistujilta paljon huomiota, lapset olivat kovin kiinnostuneita kenellä on näin hienot synttärit!

Aseman aikana seuran joukkueiden vanhemmat ja hallituslaiset järjestivät paikalle buffetin, ruusumyyntiä ja arpajaiset. Muut vapaaehtoiset toimivat niin siivouspartiossa, katsomovahteina ja pysäköinnin apuna. Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille, ja erityisesti joukkeiden kannalta tärkeimmille - arveille, jotka jaksoivat koko aseman silmä kovana seurata ryhmiä ja kirjoittaa palautteita. Toivottavasti jokainen asemalle osallistunut ryhmä sai osakseen hyvää ja rakentavaa palautetta ja ennenkaikkea kaikilla oli hauskaa vuoden parhailla synttäreillä!

Kiitos kaikille osallistujille jotka tekivät aurinkoisesta kevätpäivästä Tapiolan Urheiluhallilla hienon ja merkityksellisen. Nähdään syksyllä taas!