Kisakatselmus 20.3.2011

Halli oli täynnä katsojia kun 11 seuramme joukkuevoimistelujoukkuetta, tanssin joukkue sekä 6-7- vuotiaiden esivalmennusryhmä näytti parastaan. Joukosta puuttuivat vain Aava ja Pinja jotka olivat jo aloittaneet kisakautena samaisena viikonloppuna TUL:in avoimissa kisoissa Tampereella.

Vilskettä riitti niin lämmittelynsalin puolella kuin pukuhuoneissakin, kun tytöt saivat ensimmäistä kertaa uudet kisapuvut päälle. Jännitystä lisäsi monelle joukkueelle myös muutama harmittava sairastuminen, onneksi kaikki joukkueet onnistuivat kuitenkin suorituksissaan hyvin ja hymyä riitti. Iloinen tunnelma jatkui näytöksen jälkeenkin, kun buffetista vietiin loput mokkapalat käsistä. Kiitos järjestäneille! 

Nuoremmat joukkueet aloittavat kisakautensa ensi viikon sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallilla Espoo Cupissa, ja vanhemmat jo lauantaina Turun Caribia Cupissa. Kisakatselmus onkin loistava mahdollisuus harjoitella esiintymistä yleisön edessä, siksi kiitos kannustavalle yleisölle, sekä tietenkin koko tapahtuman järjestäneille ohjaajille ja seuratoimijoille. Kisoissa tavataan

 

 

Esivalmennus
Esivalmennus
Tuike
pilke
PIsarat
Saraste
Tuulettaret
Lumettaret
Aurinkoiset
Taiga