Tanssimaraton 2.4.

Kuva: Voimisteluliitto, Aki Rask

Tervetuloa maksuttomaan Tanssimaratoniin Haukilahden koululle lauantaina 2.4.! 

Tunneille ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Sisäänkäynti Haukilahden koulun liikuntasaliin on koulun takaa, Länsiväylän puoleisesta päädystä. Osoite Koulutanhua 3.


10.30-11.20KuntotanssiMari Sarekoski
11.30-12.20DanceMixJoanna Mauno
12.30-13.20BarreJoanna Mauno


Barre-tunnille oma jumppamatto mukaan!

Kuntotanssi
Hauska ja hikinen tanssillinen tunti, joka etenee musiikkikappale kerrallaan tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Tunti aloitetaan rauhallisesti ja tahtia lisätään pikkuhiljaa. Tarjolla on kevyttä ja raskaampaa liikettä, sekä helppoa ja hieman haastavampaa koreografiaa. Jokainen tanssi omalla tyylillään, tärkeintä on että liikut! Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille.

DanceMix-tunnilla pääset tutustumaan fiilistellen erilaisten tanssityylien maailmaan salsasta afroon ja reggaetonista hiphopiin. Tällä tunnilla saat hymyn huulille ja lantion liikkeelle. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! 

Barre eli aikuisbaletti on ihana baletin omainen ryhmäliikuntatunti, joka sopii kaikille - niin joskus balettia tanssineille kuin myös ensikertalaisillekin. Tunti tehdään ilman kenkiä, joko balettitossuilla, sukilla tai ilman. Tunti haastaa kaikkia jalkojen lihaksia ja keskivartaloa, avaa kehoa ja kehittää tasapainoa. Barressa meno on rentoa ja muokkaamme liikkeitä ryhmän ja yksilön tarpeiden mukaan. Barre-tunnilla tutustumme alussa muutamiin baletin perusasentoihin ja -liikkeisiin. Sen jälkeen lämmittelemme ja avaamme kehoa. Puolet tunnista teemme erilaisia balettiin pohjautuvia sajoja ja liikkeitä tanko (=puolapuut) apunamme. Tuntiin sisältyy mysö peruslihaskuntoliikkeitä ja lopuksi venyttely. Tunnin jälkeen olo on usein väsynyt mutta onnellinen.