Tanssimaraton 2.3.

Tervetuloa maksuttomaan ja kaikille avoimeen Tanssimaratoniin Tapiolan koululle lauantaina 2.3. klo 12-15! Luvassa helppoja, hauskoja, hikisiä ja pirteitä tanssillisia tunteja, aiempaa tanssitaustaa et millään tunnilla tarvitse! Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Sisäänkäynti Opintieltä suoraan pukuhuoneiden ovista. Huomioithan, että Tapiolan koulun lähettyvillä on niukasti maksuttomia parkkipaikkoja, kannattaa siis saapua paikalle julkisilla.

Ohjelma

12-13LavisPauliina Varjonen 
13-14Latin FeverTarja Ketola
14-15DanceMixJoanna Mauno 

 

Lavis
Uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoro, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

LatinFever
Latin Fever tunnilla tehdään kevyt alkulämmittely, jonka jälkeen tunnilla tanssitaan erilaisia latinalaistansseja kilpatanssista Karibian tansseihin, useampaa eri tanssia tunnin aikana.

DanceMix
Vauhdikas tanssitunti, jossa heittäydytään erilaisten tanssityylien maailmaan salsasta nykytanssiin ja regettonista hiphopiiin. Tällä tunnilla saat hymyn huulille ja lantion liikkeelle! 

Kuva: Voimisteluliitto
Kuva: Voimisteluliitto
Kuva: Voimisteluliitto
Kuva: Voimisteluliitto