Peruutusehdot

Lasten ja perheliikunnan tunnit

Lasten ja perheliikunnan tunteja saa käydä maksutta kaksi kertaa kokeilemassa - myös maksuttomille kokeilukerroille on ilmoittauduttava Hoikan kautta. Ilmoittautumisajankohdasta lukien kaksi seuraavaa pidettyä jumppakertaa ovat kokeilukertoja, joiden jälkeen on vielä mahdollista perua osallistuminen ilman kustannuksia

Ilmoitus osallistumisen perumisesta on tehtävä ennen ilmoittautumisajankohdasta lukien kolmatta pidettyä jumppakertaa seuran kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Tällöin palautamme koko maksetun summan tai poistamme laskun, jos sitä ei ole vielä ehditty maksaa

Jos peruminen tehdään vasta kolmannen jumppakerran jälkeen tai perumisesta ei ilmoiteta lainkaan tunneista veloitetaan täysi hinta.  

Poikkeustapauksissa (esim. pitkä sairasloma / muutto toiselle paikkakunnalle) ota yhteys toimistoon mahdollisimman pian. Loukkaantumisissa / pitkissä sairaslomissa lääkärintodistus vaaditaan mahdollista hyvitystä varten. Hyvityksissä on kahden viikon karenssi, jonka jälkeen hyvitys lasketaan suhteessa poissaoloviikkoihin.


Aikuisten tunnit

Aikuisliikunnan tunneilla on maksuttomat kokeiluviikot syys- ja kevätkauden alkuun.  Ennen kauden alkua ilmoittautumisen tunneille voi peruuttaa maksutta ottamalla yhteyttä toimistoon. Kauden alun jälkeen veloitamme maksut täysimääräisenä.

Poikkeustapauksissa (esim. pitkä sairasloma / muutto toiselle paikkakunnalle)  ota yhteys toimistoon mahdollisimman pian. Loukkaantumisissa / pitkissä sairaslomissa lääkärintodistus vaaditaan mahdollista hyvitystä varten. Hyvityksissä on kahden viikon karenssi, jonka jälkeen hyvitys lasketaan suhteessa poissaoloviikkoihin.

Käyttämättä jääneistä sarjalipuista ei palauteta rahaa, eikä niiden voimassaoloa jatketa. 

Mikäli maksat kausimaksun jollain etuudella (esim. Smartum, Eazybreak), rahapalautusta ei ole mahdollista tehdä. Suoritettu maksu voidaan tällöin tarvittaessa siirtää seuraavalle kaudelle. Ota yhteyttä toimistoon.

_________________________________

Salivuorot on useimmiten peruttu pyhinä ja koulujen loma-aikoina. Kouluilla on lisäksi oikeus ottaa omaan käyttöönsä liikuntasalivuoroja esim. vanhempainiltoja varten kahden viikon varotusajalla.  Ensisijaisesti pyrimme järjestämään korvaavia vuoroja, mutta aina se ei ole mahdollista. Yksittäisistä peruutuksista emme tee palautuksia.  Jumppakausi sisältää noin 13-15 jumppakertaa, tarkka määrä riippuu kunkin koulun/tunnin kohdalle osuvista peruutuksista / pyhäpäivistä yms. 

Mikäli toiminta joudutaan  keskeyttämään pidempiaikaisesti tai peruuttamaan seurasta riippumattomista syistä, pyrimme ensisijaisesti järjestämään korvaavaa toimintaa. Mikäli korvaavaa toimintaa ei pystytä järjestämään, mahdollisissa maksujen palautuksissa huomioidaan toteutuneen toiminnan kustannukset.

Maksumuistutusmaksu 5 €/lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon!