Harrasteryhmät

Meiltä harrastus koko perheelle! Tarjonnastamme löytyy monipuolisia ja laadukkaita tunteja kaikenikäisille. Osallistu tunneillemme Espoossa Tapiolan, Mankkaan, Kilon, Niittykummun, Haukilahden ja Leppävaaran alueilla.  Hyvinvointia, elämyksiä ja yhdessä liikkumisen iloa!

Kevätkausi alkaa 8.1.2024.

Lasten tunnit

  • Ilmoittautuminen kevään 2024 tunneille on auki!
  • Kaikkiin lasten tunteihin sisältyy kaksi maksutonta kokeilukertaa! Kokeilukerroille tulee ilmoittautua normaaliin tapaan Hoikan kautta. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tunnilla, tulee peruutus tehdä ennen kolmatta jumppakertaa, niin palautamme maksun / poistamme laskun.

Aikuisten ryhmäliikunta

  • Ilmoittautuminen kevään 2024 tunneille on auki! 

Aikuisten ryhmäliikunta 

Laadukkaita tunteja eri puolilla Espoota. Osaavat ohjaajat, monipuoliset tunnit, laaja tuntivalikoima ja iloinen ilmapiiri. Valitse joka viikko omaan aikatauluusi sopivat tunnit.

Lasten tunnit

Onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle mieleisensä harrastus!

Perheliikunta

Hauskaa yhdessäoloa ja liikkumisen riemua!  Tunneilla alle kouluikäiset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus.

Tanssin erityisryhmä

Tanssin erityisryhmä on noin 15-30 vuotiaille kehitysvammaisille nuorille suunnattu ryhmä. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!