Harrasteryhmät

Meiltä harrastus koko perheelle! Tarjonnastamme löytyy monipuolisia ja laadukkaita tunteja kaikenikäisille. Osallistu tunneillemme Espoossa Tapiolan, Mankkaan, Kilon, Niittykummun, Haukilahden ja Leppävaaran alueilla.  Hyvinvointia, elämyksiä ja yhdessä liikkumisen iloa!

Mankkaan kesäleirit

Ilmoittautuminen kesän hauskimmalle leirille on nyt auki! Temppuilupainotteiset lasten kesäleirit pidetään Espoossa Mankkaanpuron koululla kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Lisätietoja⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

ILMOITTAUTUMINEN SYKSY 2024

Vanhojen jäsenten ennakkoilmoittautuminen lasten tunneille ja Pilatekseen alkaa ma 20.5. klo 10.00 ja päättyy to 30.5. klo 23.00. Lasten ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua mihin tahansa syksyn ryhmään. Huom. pilateksen ennakkoilmoittautuminen on auki kaikille kevään jäsenille, ei vain Pilates-ryhmäläisille.

Aikuisten ryhmäliikunnan sekä uusien jäsenten ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.6. klo 10.00.

MYCLUBIIN SIIRTYMINEN

Ilmoittautumisjärjestelmämme vaihtuu ja siirrymme Hoikasta MyClubin-käyttöön. Kaikki syyskauden ilmoittautumiset tehdään MyClubin kautta.

MyClubin käyttö on helppoa ja vaivatonta ja se kokoaa myös muun muassa kaiken viestinnän samaan paikkaan!

Jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa aktivointilinkin, jolla pääsee kirjautumaan MyClubiin. Jos olet jo ennen käyttänyt MyClubia muussa yhteydessä, kirjaudu aktivointilinkin kautta sisään samalla käyttäjällä, älä luo uusia tunnuksia. Mikäli et ole saanut linkkiä tai linkki on vanhentunut, ota yhteyttä.

Aikuisten ryhmäliikunnan rajattoman kausimaksun alennettu Early Bird -hinta 149 € (norm. 159 €) on voimassa enää sunnuntaihin 16.6. asti! 

Aikuisten ryhmäliikunta 

Laadukkaita tunteja eri puolilla Espoota. Osaavat ohjaajat, monipuoliset tunnit, laaja tuntivalikoima ja iloinen ilmapiiri. Valitse joka viikko omaan aikatauluusi sopivat tunnit.

Lasten tunnit

Onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle mieleisensä harrastus!

Perheliikunta

Hauskaa yhdessäoloa ja liikkumisen riemua!  Tunneilla alle kouluikäiset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus.

Tanssin erityisryhmä

Tanssin erityisryhmä on noin 15-30 vuotiaille kehitysvammaisille nuorille suunnattu ryhmä. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!