Harrasteryhmät

Meiltä harrastus koko perheelle! Tarjonnastamme löytyy monipuolisia ja laadukkaita tunteja kaikenikäisille. Osallistu tunneillemme Espoossa Tapiolan, Mankkaan, Kilon, Niittykummun, Haukilahden ja Leppävaaran alueilla.  Hyvinvointia, elämyksiä ja yhdessä liikkumisen iloa!

Syyskausi loppuu iltavalvojakouluilla pe 2.12.2022 ja omavalvontakouluilla sekä Pohjois-Tapiolan ja Perkkaan kouluilla su 11.12.2022.

Ilmoittautuminen kevään harrastetunneille alkaa joulukuussa!

Lasten tunnit

  • Kevään tunneille tulee myös syksyllä mukana olleiden ilmoittautua erikseen, paikka ei siis jatku automaattisesti kevätkaudelle. automaattisesti. 
  • Ennakkoilmoittautuminen syksyllä mukana olleille on auki 1.12.-8.12.2022. Ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua vain samaan ryhmään, jossa on ollut syksyllä.
  • Maanantaina 12.12.2022 ilmoittautuminen aukeaa uudestaan kaikille.
  • Kaikkiin lasten tunteihin sisältyy kaksi maksutonta kokeilukertaa! Kokeilukerroille tulee ilmoittautua normaaliin tapaan Hoikan kautta. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tunnilla, tulee peruutus tehdä ennen kolmatta jumppakertaa, niin palautamme maksun / poistamme laskun.

Aikuisten ryhmäliikunta

  • Aikuisten ryhmäliikunnan ilmoittautuminen aukeaa torstaina 1.12.2022.
  • Pilates tunneille on ennakkoilmoittautuminen 1.12.-8.12.2022, jolloin vain syksyllä mukana olleet voivat ilmoittautua samaan ryhmään, jossa ovat syksyllä olleet. Maanantaina 12.12.2022 ilmoittautuminen aukeaa uudestaan kaikille.
  • Aikuisten ryhmäliikunnassa maksuton kokeiluviikko 9.-15.1.2023. Koko viikon ajan voit tulla maksutta testaamaan kaikkia ryhmäliikuntatunteja, ei ennakkoilmoittautumista. Sarjalippuja ei kerätä kokeiluviikolla.

Aikuisten ryhmäliikunta 

Laadukkaita tunteja eri puolilla Espoota. Osaavat ohjaajat, monipuoliset tunnit, laaja tuntivalikoima ja iloinen ilmapiiri. Valitse joka viikko omaan aikatauluusi sopivat tunnit.

Lasten tunnit

Onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua! Laajasta tuntivalikoimastamme löytyy jokaiselle mieleisensä harrastus!

Perheliikunta

Hauskaa yhdessäoloa ja liikkumisen riemua!  Tunneilla alle kouluikäiset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus.

Tanssin erityisryhmä

Tanssin erityisryhmä on noin 15-30 vuotiaille kehitysvammaisille nuorille suunnattu ryhmä. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita!