Ohjeita tunnille tulijoille

Huolehdithan, että ilmoittautumispalvelu-Hoikassa on ajantasaiset yhteystiedot. Mikäli niihin tulee muutoksia käyttehän päivittämässä ne. Ilmoittautumispalveluun pääset täältä.


KULKU SALEIHIN

Harjoituspaikkojen sisäänkäynnit löydät täältä.

Tarkista salien sisäänkäynnit etukäteen, sillä saleihin ei usein kuljeta pääoven kautta. Monet koulut ovat lisäksi omavalvontakouluja eli paikalla ei ole iltavahtia, joten ulko-ovet pidetään lukittuina tuntien ajan. Ohjaaja tulee avaamaan ovet ennen tuntia. Ovien väliin ei saa jättää keppejä tai muuta pitämään niitä auki.


LASTEN TUNNIT

Seuraavat asiat on hyvä muistaa:
- Tule tunnille ajoissa
- Vessassa kannattaa käydä ennen tuntia
- Mukaan voi ottaa nimikoidun vesipullon
- Korut yms. jätetään kotiin ja pitkät hiukset laitetaan kiinni
- Tunneilla liikutaan paljain varpain tai nahkapohjaisissa jumppatossuissa
- Jumppa-asuksi sopii joustavat vaatteet, esimerkiksi shortsit/legginssi/collegehousut + t-paita tai jumppapuku.
- Jumppiin osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Suosittelemme jokaiselle omaa tapaturmavakuutusta.


AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Yksittäisille tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen Pilatesta, Seniorijumppaa ja LouhenNaisia lukuunottamatta. Maksettuasi kausimaksun tai tilattuasi lippunipun voit käydä haluamillasi tunneilla. Jos olet tilannut liput, anna jokaisen tunnin alussa yksi lippu ohjaajalle.

Aikuisten tuntien muutokset, sijaiset ja peruutukset päivitetään tänne.

Sunnuntaitunnin teemat ja ohjaajat löydät täältä.


KORONAOHJEISTUS

Tunnille tullaan vain täysin terveenä, koskee myös lasten saattajia.

Jos lapsi sairastuu tunnin aikana, huoltajiin otetaan heti yhteyttä ja ohjaajat vievät lapsen toiseen tilaan (esim. pukuhuoneeseen) odottamaan yhdessä ohjaajan kanssa, että hänet haetaan. Huolehdithan, että ohjaajilla on yhteystiedot, joista huoltajan tavoittaa tunnin aikana.  

Jokaisen yli 12-vuotiaan tulee käyttää maskia liikkuessaan koulujen ja muiden harjoituspaikkojen sisätiloissa, kuten pukuhuoneissa ja käytävätiloissa. Tunnin aikana ei tarvitse pitää maskia. Suosittelemme kuitenkin, että laitat maskin päälle heti tunnin päätteeksi salissa. Lasten ohjaajat käyttävät maskia myös tuntien aikana, ellei siihen ole terveydellistä estettä. 

Lasten vanhemmat ja muut ulkopuoliset eivät tule lainkaan koulujen sisätiloihin. Jos lapsi ei vielä selviydy itsenäisesti tunnille, voi yksi maskia käyttävä saattaja saattaa lapsen tunnille.

Noudata turvaväliä aina kun mahdollista.

Seuraa mahdollisesti paikan päällä annettuja tarkempia ohjaajien ohjeita tai oviin teipattuja lappuja esimerkiksi siitä, minkä pukuhuoneen kautta saliin kuljetaan, jotta eri ryhmät saadaan pidettyä mahdollisimman hyvin erillään.

Vältä mahdollisuuksien mukaan puku- ja pesutiloissa oleilua. Suosittelemme liikuntavaatteiden pukemista päälle jo kotona sekä saapumaan liikuntapaikalle vasta vähän ennen tuntia.

Pese/desinfioi kätesi huolellisesti liikuntapaikalle saapuessasi sekä sieltä poistuessasi. Tuo tunnille oma jumppamattosi. 


SYYSKAUDEN PÄÄTÖS

Syyskausi päättyy omavalvontakouluilla 12.12. ja kouluilla, joilla on iltavalvoja, 3.12.

Omavalvontakoulut - kauden päätös 12.12:
- Ahertajantie
- Haukilahden koulu
- Haukilahden monitoimitalo
- Mankkaan koulu
- Mankkaanpuron koulu
- Perkkaanpuiston koulu
- Tapiolan koulu
- Toppelundin koulu

Muut koulut - kauden päätös 3.12:
- Kilonpuiston koulu
- Niittykummun koulu
- Taavinkylän koulu
- Westendinpuiston koulu
- Vindängens skola

Muutokset mahdollisia.