Hinnat

JÄSENMAKSUT 2023 JA 2024

Lapset (alle 18v.)             10 €

Aikuiset

20€

Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuoden aikana.

KAUSIMAKSUT KEVÄT 2024

Kausimaksun lisäksi kaikki osallistujat maksavat myös kuluvan vuoden jäsenmaksun.


LAPSET
40-45 min                         105 €
60 min 115 €
Stara-voimistelu 2 x vko175 €

Perheliikunta lapsi

  • Perheen toinen tai kolmas lapsi samassa ryhmässä

105 €

60 €

Perheliikunnassa käyvä aikuinenvain jäsenmaksu

Kausimaksu maksetaan lukukausittain. Mikäli lapsi osallistuu kahdelle tunnille viikossa, hyvitämme toisesta maksusta 50%. Hyvitystä ei anneta jo alennetuista hinnoista. Ota ennen laskun maksamista yhteyttä seuran toimistoon hyvityksen saadaksesi.

Kaikkiin lasten tunteihin sisältyy kaksi maksutonta kokeilukertaa! Kokeilukerroille tulee ilmoittautua normaaliin tapaan Hoikan kautta. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tunnilla, tulee peruutus tehdä ennen kolmatta jumppakertaa, niin palautamme maksun / poistamme laskun.

PeruutusehdotAIKUISET

Loppukevään rajaton kausimaksu 8.3.->
(ei sis. pilates)

Rajaton kausimaksu norm.
(ei sis. pilates)


65€149€


15 x sarjaliput 
(myynti loppunut kevätkaudelta 2024)

10 x sarjaliput 
(myynti loppunut kevätkaudelta 2024)

5 x sarjaliput

Liput käyvät muilla tunneilla paitsi eivät pilateksessa.

Liput lähetetään postitse kotiin elokuussa. Mikäli et ehdi saada lippuja kotiisi ennen kuin haluaisit osallistua tunnille, voit silti mennä jumppaan ja antaa seuraavalla kerralla ohjaajalle kaksi lippua.

109€

90€

50€

Seniorijumppa vähintään 64-vuotiaille 
Hinta per ryhmä
35€
Pilates 1 x vko + rajaton kausimaksu179€
Pelkkä pilates 1 x vko
Jos osallistut kahteen pilates ryhmään, saat toisen puoleen hintaan. Alennuksen saadaksesi, ota yhteyttä toimistoon.
149€
Tanssin erityisryhmä115€

Peruutusehdot

Maksumuistutusmaksu 5 € / lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon.  

Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla (Epassi, Edenred, Smartum). Jos maksat etuuksilla, ilmoittaudu ensin jäsenpalveluohjelmamme kautta ja maksa sen jälkeen liikuntaetuuden omassa sovelluksessa. Kohdistamme sitten maksun ilmoittautumisessa muodostuneelle laskulle.

Huom! Liikuntaeduilla voit maksaa vain kausimaksun. Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaeduilla. Jäsenmaksun voit maksaa sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä saamasi laskun tiedoilla, muuta vain summa oikeaksi. Muistat käyttää viitettä jäsenmaksua maksaessasi. Liikuntaetuuksilla voit maksaa vain oman kausimaksusi.

Lisätietoja etuuksilla maksamisesta.MAKSUTAVAT

Ilmoittautumisesta muodostuu lasku, jonka voit tulostaa ilmoittautuessasi. Lasku tulee myös sähköpostiisi. Maksutapoja ovat tilisiirto sekä liikunta-, kulttuuri-, virike- tai tykysetelit, Ticket mind & body, Smartum-saldo, Edenred, E-passi ja Eazybreak. Lisätietoja näillä maksamisesta vasemmassa valikossa. Työsuhde-eduilla voit maksaa vain oman kausimaksusi, et siis lapsen kausimaksua.

Jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa työnantajan tarjoamilla eduilla. Sen voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä luodun laskun tiedoilla vaihtamalla summan jäsenmaksua vastaavaksi. Samoin laskun jäljelle jäävän osuuden eduilla maksamisen jälkeen voi maksaa samalla tavalla. Muistathan molemmissa tapauksissa käyttää laskussa olevaa viitenumeroa!

Käyttämättä jääneistä kertalipuista ei palauteta rahaa, eikä niiden voimassaoloa jatketa! Jos joudut esimerkiksi pitkälle sairauslomalle tai muutat pois alueelta, ota yhteys toimistoon mahdollisimman pian.

Maksumuistutusmaksu 5 €/lasku. Mikäli tarvitset maksuaikaa, ota ajoissa yhteyttä seuran toimistoon!

Tapiolan Voimistelijat ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten voimme tarjota tuottamiamme palveluita jäsenillemme. Jokaisen toiminnassamme mukana olevan tulee siis olla seuran jäsen.

Jäsenmaksuilla ja kausimaksuilla katamme muun muassa:
- ohjaajien palkkoja
- koulutuksia
- salivuokria
- välinehankintoja
- hallinnollisia kuluja