Aikuisten ryhmäliikunta

Tunnit lähikoulullasi Haukilahdessa, Kilossa, Mankkaalla, Tapiolassa, Laajalahdessa ja Niittykummussa! Osaavat ohjaajat, monipuoliset tunnit, laaja ryhmäliikunnan tuntivalikoima ja iloinen ilmapiiri. Voit joka viikko valita aikatauluusi sopivat tunnit.

Tuntiohjelmasta löytyy monipuolinen kattaus niin lihaskuntotreeniä, sykettä nostavia tunteja, kehonhuollollisia tunteja, joogaa, barrea, tanssitunteja sekä tanssillista voimistelua!

ILMOITTAUTUMINEN SYKSY 2024

Vanhojen jäsenten ennakkoilmoittautuminen Pilatekseen alkaa 20.5. klo 10.00 ja päättyy 30.5. klo 23.00. Huom. pilateksen ennakkoilmoittautuminen on auki kaikille kevään jäsenille, ei vain Pilates-ryhmäläisille.

Muun ryhmäliikunnan sekä uusien jäsenten ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.6. klo 10.00.

MYCLUBIIN SIIRTYMINEN

Ilmoittautumisjärjestelmämme vaihtuu ja siirrymme Hoikasta MyClubin-käyttöön. Kaikki syyskauden ilmoittautumiset tehdään MyClubin kautta.

MyClubin käyttö on helppoa ja vaivatonta ja se kokoaa myös muun muassa kaiken viestinnän samaan paikkaan!

Jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa aktivointilinkin, jolla pääsee kirjautumaan MyClubiin. Jos olet jo ennen käyttänyt MyClubia muussa yhteydessä, kirjaudu aktivointilinkin kautta sisään samalla käyttäjällä, älä luo uusia tunnuksia. Mikäli et ole saanut linkkiä tai linkki on vanhentunut, ota yhteyttä.