Uutiset 2015

SM-kulta ja Juniori Cupin kokonaiskilpailun voitto Tapiolaan!

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna Team Tapiola osallistui historialliseen viimeiseen junioreiden välinemestaruuskilpailuun keilaohjelmalla. SM-kisoista Vantaan Lumosta joukkue voimisteli upeasti SM-kultaa!

Team Tapiola on harjoitellut keilaohjelmaa kevään vapaaohjelman harjoittelun lomassa, ja välineellä varmuus olikin jo sillä tasolla, että joukkue onnistui alkukilpailussa tekemään siistin, varman ja muutamaa epätarkkuutta ja yhtä välineen pudotusta lukuun ottamatta hyvän suorituksen. Alkukilpailun jälkeen Team Tapiola oli selvästi ykköstilalla, ja loppukilpailuun lähdettiinkin hakemaan vielä lisää näyttävyyttä, ilmaisullisuutta ja revittelyä.

Sunnuntaina lämmittely oli loppusuoralla, kun palohälyttimet pärähtivät kisapaikalla soimaan, ja Team Tapiola hipsi muiden joukkueiden ja kisaväen mukana pihan poikki Korson kirkkoon evakkoon. Odottelun jälkeen selvisi, että kilpailua ei voida jatkaa. Voimisteluliiton päätöksen mukaisesti alkukilpailun pisteet jäivät voimaan, ja Team Tapiola lunasti siis alkukisan tuloksellaan 14.75 (4.55/2.80/7.40) Suomen mestaruuden! Lisäksi Team Tapiola on myös tämän vuoden Juniori Cupin kokonaiskilpailun voittaja.

Joukkue ei pettymyksekseen päässyt enää näyttämään upeaa finaalisuoritusta matolle, mutta tulokseen ei voi olla muuta kun tyytyväinen. Alkukauden päätös lähteä mukaan välinekaudelle ja harjoitella kahta ohjelmaa sai kruununsa Korsossa seuraavana viikonloppuna, kun Stara-tapahtuman yhteydessä järjestettiin SM-kisojen palkintojenjako, ja Team Tapiola pääsi vastaanottamaan mitalit ja pokaalit yleisön edessä.

SM-hopealle voimisteli Lidia Z (Vaasan Vasamattaret) pistein 13.05. Onnittelut!

Etelä-Suomen aluemestaruus!

Helsinki la 7.11.2015

Team Tapiola voimisteli onnistuneen keilaohjelman lauantaina täydelle Töölön kisahallin katsomolle. Ohjelmaan on tehty muutoksia viime viikkojen aikana ja kokonaisuutena suoritus oli vapautuneempi kuin Cailap cupissa. Suoritukseen oltiin tyytyväisiä ja kisahallissa oli upea kannustus.

Tuomaristo arvioi joukkueen suorituksen pistein TV 4,33 AV 2,85 EXE 7,27 yht 14,45 sija 1.  aluemestaruuskultaa.

Cailap Cupista keilakultaa ja Junior Cupin II-osakilpailun voitto

Ti 27.10.2015

Team Tapiola uurasti lauantaina 24.10. Turun Kupittaan Urheiluhallissa, kun joukkue osallistui kisapäivään poikkeuksellisesti kahdella ohjelmalla. Tärkeä päivä osoitti joukkueelle myös kauden suunnaan, että lähdetäänkö keilaohjelmaa hiomaan kohti SM-kisoja vai vapaaohjelmaa kohti Budapestin Challenge Cupin osakilpailua. 

Keilaohjelmalla joukkue osallistui Cailap cuppiin ja Junior Cup II-osakilpailuun. Vapaakauden aikaistuminen näkyi välinesarjan vähäisenä osallistujamääränä. Keilaohjelma oli vuorossa heti kilpailupäivän alussa ja suoritus sujui joukkueelta mallikkaasti ja suuremmilta väline virheiltä vältyttiin. Ohjelma sisälsi silti vielä paljon henkilökohtaisia pieniä virheitä ja niitä lähdetään kotisalilla karsimaan ja hiomaan ohjelmaa tarkemmaksi kokonaisuudeksi. Tuomaristo arvioi joukkueen suorituksen pistein TV 4,55 AV 2,45 EXE 7,75 yht 14.75. Jolla joukkue lunasti sarjan kultaa sekä JunioriCupin osakilpailuvoiton Vaasan Vasamattarien Lidia Z-joukkueen voimistellessa hopealle pistein 12,50.

Vapaaohjelma oli kilpailuvuorossa päivän päätteeksi. Joukkue keräsi hienosti rankan päivän lopuksi itsensä ja näytti kauden parhaan vapaasuorituksen tuomaristolle. Suoritus oli tarkka ja tämän hetkiseen harkkatasoon nähden parasta mihin sillä hetkellä pystyttiin. Tuomaristo arvioi joukkueen vapaasuorituksen pistein TV 4,9 AV 2,65  EXE 8,1 yht 15,65 joka riitti kovatasoisen sarjan sijalle 6. Näin ollen tavoitteena ollut Budapestin Challenge Cup paikka jäi harmittavasti joukkueelta lunastamatta. Jatkoa ajatellen lähdetään koreografiaa muokkaamaan mielenkiintoisemmaksi ja hakemaan sarjoihin tempon ja voimankäytön vaihteluita sekä vahvempaa ilmaisua, jotta tulevissa karvintakisoissa hätyytellään valintapaikkoja.

Onnea viikonlopun mitalisteille!

Tulokset 14-16v CC1-karsinta (vapaa)

sijajoukkueTVAVEXEyht
1.SC Vantaa - Elite5,653,459,0518,15
2.TV- Minetit Jr5,73,48,7517,85
3.OVO - OVO Junior Team5,453,48,8517,70
4.VVS - Team Vantaa4,752,958,316,00
5.TVS Illusion - Illusion Junior4,85 2,758,315,90
6.TapVo - Team Tapiola4,92,658,115,65
7. OVO - Team Titaanit4,852,557,6515,05

 

 

 

Team Tapiola mukana Concerto Sportyssa!

ti 6.10.2015 

Team Tapiolaa pyydettiin mukaan huippuvoimistelun ja Suomen barokkiorkesterin yhteisspektaakkeliin 19.12.2015 Helsingin Musiikkitalolla. Joukkue otti haasteen vastaan ja osallistuu Concerto Sportyyn huippukoreografi Antton Laineen tekemällä ohjelmalla. 

Joulukuussa Musiikkitalolla siis tapahtuu jotain ennen näkemätöntä kun yli 200 voimistelijaa ja parisataa soittajaa kapuaa musiikkitalon lavalle ja esittää yleisölle kahdessa näytöksessä jotain mieletöntä livemusiikin säestämänä.

Merkitse kalenteriisi siis 19.12.2015 ja osta liput joukkueemme kautta niin tuet matkaamme kohti tavoitteitamme ja unelmiamme!  Liput tulevat myyntiin tällä viikolla! 

 

Testipäivä Kisakalliossa

La 12.9.2015

Team Tapiola & Team Loiste viettivät aurinkoista testipäivää Kisakalliossa lauantaina 12.9.

Testipäivässä luvassa oli hyppytestaus sekä kestävyystestit, hyppytekniikkaa Veera Kainulaisen kanssa sekä luentoja ja melontaa.

Päivä alkoi hyppytesteillä jossa tytöt paransivat hienosti tuloksiaan. sitten vuorossa oli lounaan jälkeen Veera hyppytekniikkatunti josta saatii hyviä vinkkejä ohjelmahyppyjen tekniikoihin. Kiitos Veera!

Sitten oli vuorossa luennot jossa keskityttiin pohtimaan kehittymistä, harjoittelua, joukkuehenkeä ja tavoitteita. Testipäivän luentojen jälkeen joukkueilla olikin allekirjoitetut treenaussopimukset ja tavoitteet tehtynä.

Viimeisenä vuorossa oli kestävyystestit. Team Tapiolan tytöt tekivät sen ensimmäistä kertaa pyörillä ja pientä jännitystä olikin ilmassa ennen testejä. Ahkera harjoittelu oli tälläkin saralla tuottanut jälleen tulosta ja kestävyys oli parantunut koko joukkueella kohisten.

Leiripäivän huipensi melontaretki järvellä. Naurulta ei voitu välttyä kun melonta ei ollutkaan ihan niin helppoa kuin oli ajateltu. soutu, huopaus, oikea, vasen ja kaislikoista läpi soutaminen tuli tutuksi ja kotiin lähdettiin hyvillä mielin. 

Kotisalilla keskitytään tällä kertaa hiomaan kahta ohjelmaa kun syyskauteen osallistutaan keila- sekä vapaaohjelmalla. Kisoissa nähdään!

Rohkeasti syyskauteen!

 

Team Tapiola suuntaa syyskauteen yhdeksän tytön kokoonpanolla rohkeasti kahdella ohjelmalla! Joukkue kilpailee poikkeuksellisesti sekä väline- että vapaaohjelmalla syyskaudella.

Näillä näkymin historian viimeiseksi jäävän junioreiden keilakausi oli jotain mihin joukkue halusi ehdottomasti osallistua. Koettiin että fyysiset taidot kehittyvät ja mielenkiinto säilyy paremmin kuin kevätkauden ohjelmaan pelkästään panostamalla. Keilaohjelmalla joukkue osallistuu välineohjelmalla Cailap cuppiin, aluekisoihin sekä SM-kisoihin.

Vapaaohjelmalla joukkue tavoittelee Challenge Cup I paikkaa Budapestiin marraskuussa. Karsintakilpailu käydään Cailap cupin yhteydessä. Luvassa onkin siis jännittävä kauden aloituskilpailu, jossa joukkue kisaa saman päivän aikana molemmilla ohjelmillaan.

Onnistunut suoritus aluekisoissa

Vantaa 12.4.2015

Etelä-Suomen Aluemestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla. Lauantaina kilpailivat kilpasarjat ja sunnuntaina kisavuoroon pääsivät 10-12v sarja sekä SM-sarjat. Team Tapiola pääsi siis loistamaan matolla sunnuntaina.

Team Tapiolan suoritusvuoro oli päivän puolessa välissä ensimmäisen tauon jälkeen. Tauon lyheneminen vauhditti lämmittelyä, mutta harkka-alueella tekeminen oli napakkaa ja matolle marssittiin luottavaisina. Joukkue osoitti rautaisia kisahermoja näyttämällä tuomaristolle  täsmällisen ja ilmaisullisen suorituksen. Pieniä virheitä suoritukseen mahtui, mutta ne eivät haitanneet kokonaisuutta. Tuomaristo arvioi joukkueen suorituksen pistein 5,43, 2,93, 7,97 yht. 16.33. Pisteet riittivät kovatasoisen kisan jaetulle neljännelle sijalle Team Vantaa Jr kanssa. 14-16v sarjan aluemestaruuden voi Elite, hopeaa PNV:n Gloria Jr ja pronssi OVO:n Team Titaaneille. Onnea mitalisteille!

Kisapäivään voitiin olla kokonaisuutena todella tyytyväisiä. Suoritus oli onnistunut ja jokainen nautti matolla esiintymisestä, lisäksi pisteet ovat kauden edetessä jatkaneet tasaista nousuaan, Erityisesti päivän parhaat tekniset pisteet lämmittivät mieltä ja olivat osoitus siitä, että teknisesti ohjelma on rakennettu oikein ja varmuus teknisiin osiin alkaa löytyä. Nyt Team Tapiola siirtyy pienelle tauolle kisakentiltä, ja seuraavan kerran joukkue nähdään matolla SM-kisoissa Espoon Barona Areenalla. SM-kisoihin lähdetään hakemaan ohjelmaan lisää omaperäisyyttä ja tanssillisuutta ja suoritukseen lisää varmuutta ja puhtautta tarkkaakin tarkemman hionnan kautta.

Zemppiä kaikille kilpasiskoille viimeiseen kisapuristukseen ennen kauden huipennusta!

Tulokset Etelä-Suomen Aluemestaruuskilpailut

 

SEURA / JOUKKUE

TV    

AV    

EXE    

YHT    

1.

SC Vantaa/Tapanilan Erä / Elite SC

5,43

3,17

8,47

17,07

2.

Pakilan Voimistelijat / Gloria Junior

5,33

2,97

8,63

16,93

3.

Olarin Voimistelijat / Team Titaanit

5,27

2,80

8,40

16,47

4.

Vantaan Voimisteluseura / Team Vantaa Junior

5,27

3,03

8,03

16,33

4.

Tapiolan Voimistelijat / Team Tapiola

5,43

2,93

7,97

16,33

6.

Olarin Voimistelijat / Titaanit 2000

4,63

2,67

8,03

15,33

7.

Elise / Elise Junior

4,80

2,40

7,30

14,50

Caribiasta onnistuminen ja pronssia!

Turku la 28.3.2015

Team Tapiola kilpaili lauantaina Caribia cupin SM14-16v sarjassa. Joukkue näytti tuomaristolle ilmaisullisen ja rohkean suorituksen. Joukkueen tekeminen on mennyt paljon eteenpäin viime kilpailuista ja kehitys näkyi hyvin pisteissä.


Tuomaristo arvioi joukkueen suorituksen pistein 5.47 3.17 7.97 yht 16.61. Kauden parhaat pisteet siivittivät joukkueen hienosti pronssille SC Vantaan Elite Jr napatessa kultaa ja OVO Team Titaaneiden voimistellessa hopealle. Onnistumisesta saatiin hyvää lisäpotkua kauteen ja valmistautumista kohti edessä häämöttäviä SM-kilpailuja.

Ennen SM-kisoja Team Tapiolan voi nähdä vielä Etelä-Suomen Aluemestaruuskilpailuissa Vantaalla su 12.4.2015. Tervetuloa kannustamaan!

Lisää Caribia Cupin tunnelmia voi lukea joukkueen Blogista tästä

Tulokset Caribia Cup

 

 

SEURA / JOUKKUE

TV       

AV       

EXE     

YHT      

1

Elite Jr / TapErä‐SC Vantaa

5,70

3,47

8,23

17,40

2

Team Titaanit / OVO

5,67

2,97

8,63

17,27

3

Team Tapiola / TapVo

5,47

3,17

7,97 

16,61

4

Gloria Junior / PNV

5,23

2,77

8,40

16,40

5

Sanix Siksak / TuPy

5,07

2,87

7,87

15,81

6

Sitrit / VaaKu

4,87

2,83

7,83

15,53

7

Lumo / JNV

4,73

3,10

7,60

15,43

8

Celeste / Laty

4,70

2,60

7,53

14,83

9

Titaanit 2000 / OVO

4,67

2,30

7,10

14,07

10

ISKU AGG Finea / RaIsku

4,23

2,37

6,50

13,10

 

 

Team Tapiola OVO Cupin viides

Espoo 14.3.2015

Team Tapiola osallistui Tapiolan Urheiluhallilla pidettyihin OVO cup kisoihin lauantaina 14.3.2015. Lauantaipäivälle oli aikataulutettu kaksi näyttöä, joten kilpailupäivä oli pitkä ja sisälsi monta lämmittelyä. 

Aamuharjoituksessa tytöt näyttivät skarppia ja ilmaisullista tekemistä. Muutamia tasapainovirheitä ja kuviovirheitä lähdettiin parantamaan kisasuorituksiin. 

Valmistautuminen ensimmäiseen kisasuoritukseen sujui kuumassa hallissa hikisissä tunnelmissa, tekeminen oli kuitenkin skarppia. Kilpailumatolle asteli varma joukkue. Ensimmäisessä näytössä kisajännitys teki tepposensa ja joukkue ei pystynyt näyttämään tuomaristolle parasta osaamistaan ja tekeminen jäi pieneksi ja ilmaisu vaisuksi. Tuomaristo arvioi ensimmäisen näytön pistein 4,87 2,87 8,05 = 15,79

Toiseen näyttöön lähdettiin viidenneltä sijalta, keskittyen siihen että toinen suoritus olisi suurempi, näyttävämpi ja tarkempi. Turha kisajännitys oli karissut jo ensimmäisellä suorituksella pois joten toisen kerran matolle lähdettiin itsevarmempana. Ensimmäisistä tahdeista lähtien tekeminen oli suurempaa ja varmempaa ja ilmaisuakin alkoi irrota. Suurempien liikeratojen myötä turhia tasapainovirheitä kuitenkin tuli jotka vaikuttivat pisteisiin. Suoritukseen oltiin kuitenkin erittäin tyytyväisiä, kun se oli juuri sitä mitä joukkue oli suoritukselta lähtenyt hakemaan. Tuomaristo arvioi toisen näytön pistein 5,13 3,00 7,85 =15,98.  Yhteispisteet 31,77 riittivät säilyttämään viidennen sijan. 

Pisteet ovat kauden mittaan jatkaneet tasaista nousuaan, joka kertoo tasaisesta kehittymisestä. Kotisalilla jatketaan ahkeraa työtä ja keskitytään jalkatekniikkaan ja vartaloiden suurentamiseen. Seuraavan kerran Team Tapiolan voi nähdä kilpailemassa kahden viikon kuluttua Caribia Cupissa Turussa. 

Onnittelut kilpailun mitalisteille, erityisesti sisarjoukkueellemme Team Loisteelle! :)

Kuva: Sami Ilvonen
Kuva: Sami Ilvonen
Kuva: Sami Ilvonen

Tulokset OVO Cup SM 14-16v

Sija:Seura/JoukkueTVAVEXEAK yhtTVAVEXE LK yhtTOT
1.OVO / OVO jr Team5,673,238,8017,705,703,378,9518,0235,72
2.SCV,TapEr / Elite5,303,078,6016,975,503,238,3017,0334,00
3.OVO / Team Titaanit5,133,078,4016,605,333,138,6017,0633,66
4.PNV / Gloria jr5,203,008,4016,605,403,038,1016,5333,13
5.TapVO / Team Tapiola4,872,878,0515,795,133,007,8515,9831,77
6. VaaKu / Sitrit5,102,608,0015,704,902,877,9015,6731,37

 

 

Team Tapiola karsintakilpailun viides

Team Tapiola osallistui perjantaina 27.2.2015 kilpailuihin Lohjan Kisakalliossa. Kilpailun kaksi parasta joukkuetta valittiin edustamaan Suomea Sofian Challenge Cup osakilpailuun Bulgariaan. Kilpailu toteutettiin salikilpailuna, johon yleisöllä ei ollut pääsyä ja suoritus tehtiin harjoitteluasuissa. 

Team Tapiola sai parannettua suoritustaan viikon takaisesta Miss Valentinesta huomattavasti, kun joukkue ylsi tähänastisista kilpailusuorituksista parhaimpaan ja tuomaristo palkitsi joukkueen suorituksen kelpo pisteillä. 5,1 2,80 7,85 = 15,75. Pisteet riittivät juniorisarjan viidenteen sijaan.

"Tytöt osoittivat hyviä kisahermoja kun puristivat onnistuneen suorituksen tärkeällä hetkellä. Kisaviikko ei ole ollut helppo, kun kolme kokoonpanon tyttöä on ollut sairaana Tarton kilpailumatkan jälkeen eikä täydellä kokoonpanolla ole päästy harjoittelemaan koko viikolla. Olemme saaneet ohjelman tekniset hyvään nousuun tammikuun Winter Gamesista, nyt keskitymme suorituspuhtauteen ja turhien virheiden karsimiseen, jotta suorituspisteissä päästään muiden joukkueiden tasolle", kommentoi joukkueen valmentaja Katri Kukkola.

1. Coco Sport / Coco Royal 5,35 3,00 8,55 = 16,90

1. SC-Vantaa & Tap. Erä / Elite 5,55 2,85 8,50 = 16,90

3. OVO / Team Titaanit 5,05 2,85 8,20 = 16,10

4. PNV / Gloria Jr 5,20 2,60 8,15 = 15,95

5. TapVo / Team Tapiola 5,1 2,80 7,85 = 15,75

6. VVS / Team Vantaa Jr 5,05 2,60 8,00 = 15,65

7. TuPy / Sanix Siksak 4,75 2,60 7,80 = 15,15

8. JNV / Lumo 4,45 2,15 7,50 = 14,10

9. VaaKu / Sitrit 4,60 2,30 6,90 = 13,80

 

Onnittelut kilpailun mitalisteille ja Sofiaan valituille Coco Royalille ja Elitelle!

Miss Valentine 2015

19.-22.2.2015 Tarto, Viro

Team Tapiola edusti Suomea Viron Tartossa järjestetyissä Miss Valentinen Kansainvälisissä kilpailuissa helmikuun puolessa välissä.

Ikimuistoinen reissu starttasi torstaina 19.2. yhdessä sisarjoukkue Team Loisteen kanssa, laivamatkalla Tallinnaan, josta matkattiin Bussilla Tartoon.Torstai iltana vuorossa oli Tapiolan joukkueiden harjoitukset, jossa haastetta lisäsi maton takaosassa pyörinyt rytminen joka ei kehotuksista huolimatta meinannut poistua matolta. Harjoituksesta selvittiin, ja harjoittelumatolle mentiin korjaamaan harkassa sattuneet epätarkkuudet ja tasapainovirheet.

Illalla käveltiin matkalaukkujen kanssa hotelli Aleksandriin jonka ravintolassa syötiin maistuva illallinen. Tämän jälkeen hiusten laittoa ja unta palloon, jotta huomenna oltaisiin virkeinä kisapäivään.

Kilpailupäivän aamuna herättiin kahdeksalta ja mentiin samantien aamupalalle. Aamupalan jälkeen alkoi meikkaus ja hiusten viimeistely. Kisapaikalle lähdettiin puolenpäivän aikaan kannustamaan Team Loistetta. Team Loisteen suroituksen jälkeen pidettiin evästauko ja pian olikin aika alkaa lämppäämään. Kisalämppä sujui hyvällä asenteella ja ajatuksella. Osat tuli tarkasti, mutta pientä jännitystä oli ilmoilla. Kohta olikin hetki marssia matolle. viimeiset tsempit ja hyvässä ryhdissä kohti alkuasentoa. Ohjelma oli ilmaisullinen ja laskuiltaan täsmällinen, mukaan mahtui kuitenkin isompia tasapainovirheitä, jotka rikkoivat kokonaisuutta ja jäivät harmittamaan. Ilmaisu ja tekemisen rohkeus oli kuitenkin, todella hyvällä tasolla, joten kotisalilla lähdetään siis harjoittelemaan tasapainoja toistojen kautta. Tuomaristo arvioi joukkueen pistein 4,75 2,60 7,15 yht 14,50 joka riitti alkukilpailujen 6. sijalle. Maakiintiön vuoksi joukkue kuitenkin karsiutui jatkosta ja lopullinen sijoitus oli 10. Perjantai illalle saatiin vielä vipinää kun kisajärjestäjät päivittivät nettisivuille tiedon että Team Tapiola olisikin ollut seuraavan päivän finaalissa maakiintiöstä huolimatta. Hiusten laitto oli jo pitkällä kun tieto, siitä että finaalia ei olisikaan tuli.

Lauantaina joukkue sai nukkua pitkään. Aamupalan jälkeen suunnattiin Tarton keskustaan shoppailemaan ja ihastelemaan vanhaa kaupunkia. Kävimme aasialaisessa ravintolassa syömässä hyvän lounaan. puolen päivän jälkeen suunnattiin kohti kisapaikkaa ja lähdettiin katsomaan Challenge Cup ja World Cup kilpailuja ja kannustamaan maailman huippuja. Päivä oli antoisa ja mukavaa yhdessäoloa joukkueen kanssa.

Sunnuntaina ennen puoltapäivää pakattiin matkalaukut ja suunnattiin kilpailupaikalle katsomaan viimeiset minuutit rytmisen voimistelun kilpailuja ennen kuin bussimatka Tartosta Tallinnaan alkaisi. Tallinnaan päästyämme kokeilimme muutamia kuvioita Tallinnan terminaalissa ja laivaan päästyämme menimme heti shoppailemaan ja syömään buffettiin. Tämän jälkeen tytöillä oli hyvää aikaa kierrellä laivassa ja pitää hauskaa. Illalla klo 19:00 saavuimme Helsinkiin ja onnistunut ensimmäinen kansainvälinen kilpailureissu oli päättynyt. Upeita ikimuistoisia hetkiä vietettiin joukkueen kanssa yhdessä ja nyt suuntaamme kotisalille harjoittelemaan ahkerasti ja tarkasti että tulevissa kotimaan kisoissa näytetään onnistuneita kisasuorituksia joihin voimem olla tyytyväisiä!

Alla kuvasatoa upeasta reissusta!

Kuvat Erican kamerasta

 

Team Tapiola edustamaan Suomea Miss Valentineen 

Team Tapiola saavutti kauden ensimmäisen tavoitteensa pääsemällä edustamaan Suomea Tarton Miss Valentine kilpailuihin helmikuussa.  Team Tapiola lunasti paikkansa Miss Valentineen sijoittumalla kahdeksanneksi Vantaan karsintakilpailussa pe 9.1.2015.

Joukkue kilpaili Vantaalla perjantaina 9.1. uudella vapaaohjelmallaan. Kilpailusuoritus Vantaalla ei ollut joukkueen parhaimmistoa, eikä yltänyt treenisalilla saavutetulle harkkatasolle. Tuomaristo arvioi joukkueen suorituksen pistein 4,55 2,90 7,65 yht 15,10. Pisteet kuitenkin riittivät sarjan kahdeksannelle sijalle ja joukkue pääsee matkaamaan Viron Tartoon. "Nyt lähdemme hakemaan toistomäärillä ohjelmalle suoritusvarmuutta ja lisäämään ohjelmaan nostoja ja yhteistyöliikkeitä." kommentoi joukkueen valmentaja Katri Kukkola

Miss Valentineen lähtee Tapiolan Voimistelijoista myös Team Tapiolan sisarjoukkue Team Loiste.

Team Tapiola valmiina kisakauden avaukseen

8.1.2015

Team Tapiola aloittaa kilpailukautensa huomenna perjantaina 9.1. Vantaalla Energia areenalla kilpailtavissa Winter Gamesissä. Joulukuussa tehty uusi vapaaohjelma saa ensiesityksensä kilpailussa, kun Team Tapiola nousee uuteen 14-16vuotiaiden SM-sarjaan. Vantaan Kisassa joukkue tavoittelee paikkaa Helmikuussa käytäviin Miss Valentine kilpailuihin, joihin valitaan kahdeksan sarjan parasta joukkuetta, joista neljä ensimmäistä kilpailee Challenge Cupissa.

"Uusi ohjelma on hioutunut nopeaa vauhtia ja tytöt ovat omaksuneet uuden naisellisemman liikekielen nopeasti ja ohjelma on jo hyvässä kunnossa. Ei uskoisi että ohjelmaa on harjoiteltu vasta kolme viikkoa. Tytöt ovat harjoitelleet ohjelmaa myös omatoimisesti ja ajatus on harjoitellessa mukana", kehuu joukkueen valmentaja Katri Kukkola. Joukkue lähteekin luottavaisin mielin esittämään uutta erilaista vapaa-ohjelmaansa.

Tervetuloa kannustamaan Team Tapiola upeaan kisasuoritukseen!

Winter Games kilpaillaan pe 9.1.2015 Vantaan Energia Areenalla klo 17:00 alkaen.

Liput: aikuiset 10€ / Lapset 5€

Kuva ohjelman hiontaleiriltä 2.-4.1.2015