Voimistelijat

 

Kuvasta puuttuu Laura ja Jenny

Ella 1993,    Jenny 1992,    Laura 1993,      Oona 1992,   Sara 1993,     Tiina 1991,     Tinja 1993,   

 

ELLA:

Ella on joukkueen notkimus ja vääntäytyykin jos jonkinmoiselle mutkalle tarvittaessa.Tämä tyttö reenaa koko ajan sata lasissa ja käkättää hyville (erityisesti kuitenkin huonoille) vitseille aina ajoittain. Huumorintajua ei Ellalta puutu ja lentäviä letkautuksia satelee aika-ajoin reenauksen lomassa. Ella oppii nopeasti ja ilmaisee U-P-E-A-S-T-I-!

 

JENNY:

Jenny on joukkueen ehdoton ilopilleri, jolla tuntuu olevan viikon jokaisena päivänä hyvä päivä. Kimmoisa vaaleaverikkö valloittaa suurella sydämellään ja levittää hyvää mieltä hurmaavalla naurullaan. Jenny on tasavahva kaikilla osa-alueilla ja omaa varmasti pääkaupunkiseudun kireimmät akillesjänteet. Jenny on pieni, vaalea, nopea ja erittäin jäntevä ja tietää tasantarkkaan millä laskulla mikäkin liike tulee tehdä!

 

LAURA aka Lare

Laura on porukan järki ja tunteet. Voimistelussa Laura on tasaisen vahva kaikilla osa-alueilla ja omaa pitkät ja notkeat alaraajat sekä Abtronicilla hankitut rautaiset vatsalihakset. Lauralla on joukkueen kostein otsa ja kisatilanteessa tyttö säteilee kuin Espoon aurinko! Lauran tunnistaa sini-valko raitaisesta kasvopyyhkeestä ja löytää varmimmin TapVon treenisaleilta, joilla tyttö tuntuu asuvan. Laura on omien sanojensa mukaan "jumppapummi".

 

OONA

Oona tuli joukkueeseen kesällä 2012. Tällä kauniilla vaaleaveriköllä on asenne kohdillaan ja Oona treenaakin koko ajan sata lasissa eikä luovuta helpolla. Oona valloittaa upealla hymyllään ja naurahteleekin aika-ajoittain joko hyville vitseille, tai sitten jollekkin muulle.


SARA aka Sarkku

Tämä pitkä brunette on joukkueen tasapainotaituri. Notkeat ja pitkät raajat pysyvät ylväästi tasapainossa kuin tasapainossa. Pitkien raajojen lisäksi tyttöä on siunattu melkoisella huumorintajulla. Sara on tasaisen vahva ja tarkka suorittaja. Saralla on kilpailupäivänä viimeisen päälle laitettu kisanuttura, sillä nutturan laatu on suoraanverrainnollinen hyvään kisafiilikseen.
Pitkä, iloinen ja Ice age- orava kuvaavat Saraa parhaiten.


TIINA aka Tintti

Tiina on joukkueen tekninen taituri, joka handlaa pirrat, illut, hypyt ja tasapainot. Tiina on joukkueen sarkasmin huipentuma, joka hörähtää huonoimmille vitseille ja bongaa lauseista hauskat sanankäänteet nokkelimmin.

 

TINJA

Tinja tuli joukkueeseen kesällä 2012 ja köröttelee jokaiseen harjoitukseen Helsingin Käpylästä. Tämä brunette hurmaa voimistelumatolla upealla ryhdillään ja lennokkailla hypyillään. Tinja hörähtää harkoissa parhaille vitseille ja treenaa asenteella.