Uutiset 2009

Asematapahtuma 7.11.2009

Lauantai alkoi Aurinkoisilla aamuvarhain,koska Töölöön Kisahallilla tavattiin jo klo 7.30. Kuumeaalto oli verottanut joukkueelta kolme tyttöä sängyn pohjalle, joten päivä vietiin läpi viiden tytön voimin. Heti saapumisen jälkeen aloitettiinkin jo hiustenlaitto, joka sujui äitien avustuksella pikaisesti. Harkkakierros oli kohtalainen ja tyttöjen tekemisestä näkyi vielä pientä epävarmuutta. Ennen uutta lämmittelyä ehdittiin katsoa muutama esitys ja syödä eväitä. Lämmittely tehtiin pitkällä kaavalla ja ohjelman sarjojen toistosta haettiin varmuutta ja tarkkuutta tekemiseen. Valmistautuminen eteni sujuvasti ja pian kuulutettiin tytöt lavalle. Esitys oli ihan eri tasoa kuin aamulla ja niin valmentajat kuin tytötkin olivat tyytyväisiä.

Seuraava esitys Aurinkoisilla on seuran joulunäytöksessä joulukuussa. Ennen sitä keskitytään ohjelman ohella perusvoimistelun kehittämiseen.

Kisakatselmus

Seuran perinteinen kisakatselmus pidettiin sunnuntaina 25.10. Espoonlahden urheiluhallilla.Aurinkoiset pääsivät ensimmäistä kertaa esittämään syksyn naruohjelmansa uudistuneella kokoonpanollaan. Syyskauden pirteät puvutkin ehdittiin juuri sopivasti koristella esitykseen.

Uuden vauhdikkaan ohjelman esitys sujui hyvin,vaikka tervettä jännitystä olikin ilmassa. Kunhan kuviot saadaan kuntoon ja laskut mallilleen voi joukkue olla erittäin tyytyväinen itseensä.

Seuraavan kerran Aurinkoiset esiintyvät Etelä-Suomen Alueasemassa lauantaina 7.11.

Kesä

5.6.2009
Aurinkoiset ovat viettäneet kesälomaa jo kuukauden verran, mutta Säihkettäret treenaavat vielä viikon verran ennen ansaittua lomaa.Valmennuskuvioihinkin tulee syksyllä pieniä muutoksia, Lillin lähtiessä Lontooseen opiskelemaan ottavat Laura ja Tiina joukkueen vastuulleen.

Alueasema

Aurinkoiset osallistuivat Töölön kisahallissa järjestettyyn Etelä-Suomen alueelliseen asematapahtumaan sunnuntaina 5.4.

Säihkettärien ensiesiintyminen tuomaristolle oli yhdenaikainen, ryhdikäs sekä ilmeikäs ja tasapainot pysyivät nätisti. Kuviotkin muodostuivat isolla matolla hienosti! Palautteissa kerrottin ohjelman sopivan tyttöjen taitotasolle ja uudet puvut herättivät ihastusta niin katsomossa kuin tuomareissakin.

Aurinkoiset suorittivat oman ohjelmansa myös hienosti ja onnistuneesti. Vielä tehdään töitä ilmeen suhteen, jotta saadaan näkyviin enemmän hymyjä sekä voimistelun riemua!

Aurinkoiset pääsevät seuraavan ja viimeisen kerran esittämään vapaaohjelmansa kevätnäytöksessä Tapiolan Kulttuurikeskuksessa. Tervetuloa katsomaan!