2014 kevät

Kisakauden päätös

Hallan kisakausi päättyi 12.4. alueelliselle asemalle Hyvinkäälle. Tytöt voimistelivat ryhdikkäästi ja ilmaisullisesti, ja viimeisen aseman jälkeen voitiinkin olla tyytyväisiä siihen, että ohjelman suorittaminen kehittyi kauden mittaan huimasti yhä varmemmaksi ja varmemmaksi.

Vapun jälkeen Halla esiintyi seuran kevätnäytöksissä sekä kisaohjelmalla että yhteisellä naruohjelmalla Usva-sisarjoukkueen kanssa. Sairastapauksista huolimatta näytökset saatiin vietyä kunnialla läpi.

Kaudenpäättäjäisiä vietettiin koko ikäluokan kilpajoukkueiden kesken, kun Halla, Usva ja Kaste pääsivät tutustumaan upeisiin cheerleading-temppuihin ja herkuttelemaan yhdessä. Kaudenpäättäjäisissä valmentajat palkitsivat myös Julian kauden tsempparina.

Harjoitukset jatkuvat nyt hieman muuttuneella kokoonpanolla ja uudella innolla kohti seuraavaa kautta. Tavoitteena on kesän harjoituksissa jälleen parantaa perusvoimistelutaitoja ja erityisesti liikkuvuutta. 

Limbokisa satunäytöksessä

Keijumetsän asema Hyvinkäällä

29.3.2014

Kausi jatkui Hallalla Hyvinkään Keijumetsän asemalla. Hyvinkäälle lähdettiin vasta iltapäivällä autokyydeillä, sillä Hallan vuoro esiintyä oli vasta blokissa 3. Harkkasuoritus oli jälleen hiukan epätarkka, ja erityisesti yksi iso kuviovirhe jäi harmittamaan. Onneksi suorituksessa tytöt saivat jälleen parannettua kokonaisuutta edelliseltä asemalta. Esityksessä oli vapautunut ja iloinen tunnelma, ja valmentajatkin olivat varsin tyytyväisiä viikonlopun antiin.

Seuraavan kerran Halla pääsee näyttämään taitonsa alueasemalla Hyvinkäälla 12. huhtikuuta.

Synttäriasemalla

23.3.2014

Hallan ensimmäinen asematapahtuma tänä keväänä oli oman seuran järjestämä Synttäriasema. Päivä alkoi Tapiolan urheiluhallilla aamun harjoitusvuorolla, johon ei oltu vielä tyytyväisiä: eriaikaisuuksia ja epäselvyyksiä tuli paljon.

Itse suoritukseen lähdettiin parantamaan täsmällisyyttä ja jalkojen ojennuksia. Halla esiintyi blokin alkupuolella, ja aika pian esittelymarssin jälkeen päästiinkin jo matolle. Suoritus oli parempi kuin aamun harkka, vaikka muutama kohta sinne jäikin vielä tarkennettavaksi seuraavaa asemaa varten. Arveilta saimme kuitenkin kannustavaa ja hyödyllistä palautetta, ja tytöt nauttivat esiintymisestä.