2018 Kevät

 PNV Cup

Prennut kilpailivat äitienpäivänä 13.5 PNV Cupissa. Suorituksesta lähdettiin hakemaan varmaa ja ilmaisullista kokonaisuutta.

Valmistautuminen sujui hyvin ja suoritus oli tarkka ja vakuuttava, vaikka parannettavaa vielä SM- kilpailuihin jäikin. Tuloksena kilpailusta pisteet 16.867 ja kolmas sija!

Tästä jatkamme ahkeraa treenaamista kohti ensi viikonlopun SM-kilpailuja ja sinne asetettuja tavoitteita!

 HJM- Cup

Tänään lauantaina 5.5 kilpailimme HJM- Cupissa. Kisavalmistautuminen sujui odotusten mukaisesti ja liikkeellä ollut flunssakin saatiin ajoissa selätettyä ennen viikonloppua.

Suoritus oli onnistunut ja ilmaisullinen, joka näkyi myös pisteissä taiteellisen bonuksena! Pisteet siis 5.200, 3.700, 8.100 eli yhteensä 17.000! Näillä pisteillä napattiin kolmas sija tiukasta kilpailusta. Pisteisiin ja suoritukseen voidaan olla erittäin tyytyväisiä. Tästä ahkera treenaaminen jatkuu kohti kauden viimeisiä kilpailuja!

 Steiermark Cup

Tytöt matkustivat varhain keskiviikkona Itävaltaan, Graziin. Päivällä oli aikaa kierrellä kaupungissa ja tutustua nähtävyyksiin. Torstaina treenattiin ja valmistauduttiin seuraavana päivänä koittavaan alkukilpailuun. 

Perjantaina koitti alkukilpailu. Suoritukseen valmistauduttiin rauhallisesti ja matolla näkyi täsmällistä ja tarkkaa tekemistä, vaikka muutama selkeä virhe tulikin. Suoritukseen voitiin kuitenkin kokonaisuudessaan olla tyytyväisiä! Pisteet alkukilpailusta 16.40, jotka oikeuttivat neljänteen sijaan ja finaalipaikkaan, jes!

Lauantaina oli vuorossa finaali. Suorituksessa näkyi pieniä eriaikaisuuksia, mutta muuten siihen voidaan olla tyytyväisiä. Pisteet finaalista 15.9 ja kokonaisuudessaan 4. sija!

Reissu oli opettavainen ja siitä jäi kaikille hyviä muistoja. Tytöt saivat viettää joukkueena yhteistä aikaa sekä saivat kisakokemusta kansainväliseltä kilpailuareenalta. 

Seuraavaksi kisakausi jatkuu lauantaina 5.5 HJM- cupissa.

 

 Tapiola Cup

Team Tapiola Pre Jr kilpaili seuramme järjestämässä Tapiola Cupissa. Kisavalmistautuminen oli lupaava ja kisaan lähdettiin varmalla fiiliksellä. Suoritukseen jäi vielä parannettavaa, ja sen työstämistä jatketaan nyt ahkerasti. Ohjelma on kuitenkin mennyt jatkuvasti eteenpäin, johon voidaan olla tyytyväisiä. Suorituksesta pisteet olivat 5.667, 2.933, 7.600 yhteensä 16.200. 

Seuraavaksi meillä koittaa ulkomaan kilpailu, kun Team Tapiola Pre Jr kilpailee Itävallassa, Grazissa! 

 Ovo Cup 25.3

Ovo Cupissa koitti tyttöjen kauden toinen kisakoitos. Kisavalmistautuminen ei ollut Prennuille paras mahdollinen ja tämän vuoksi myös suoritukseen jäi parannettavaa. Pisteet kilpailusta olivat 5.33, 3.133, 8.267 eli yhteensä 16.733, joihin voitiin kuitenkin olla hyvin tyytyväisiä!

Tästä jatkamme entistäkin motivoituneimpina kohti sunnuntaina 8.4 järjestettäviä kotikisoja. Tervetuloa silloin Opinmäen koululle kannustamaan! :) 

 

Kuva: Sami Ilvonen

 Lovent Cup 

Team Tapiola Pre Junior avasi kilpailukautensa sunnuntaina 11.3 järjestetyssä Lovent Cupissa Vantaalla. Päivä oli pitkä ja valmistautuminen suoritukseen ehdittiin tehdä rauhassa. Suorituksessa näkyi täsmennyksiä, joita kisasta lähdettiin hakemaan ja kokonaisuuteen voitiin olla tyytyväisiä. Pisteet suorituksesta olivat 15.950, jotka oikeuttivat 2. sijaan. Kotiin lähdettiin hopeamitalit kaulassa!

Nyt jatkamme ahkeraa harjoittelua ja haemme lisää varmuutta ohjelmaan. Seuraava kilpailu häämöttää kahden viikon kuluttua, kun Team Tapiola Pre Junior osallistuu Olarin Voimistelijoiden järjestämään Ovo Cupiin sunnuntaina 25.3!

 Kevätkausi avattu

Kevätkausi on päässyt vauhdilla käyntiin! Tammikuussa oli tyttöjen vuoden viimeinen yläkoululeiri, josta saimme paljon hyödyllisiä vinkkejä ohjelmaan. Myös seuramme tuomaripäivästä saimme tuomareilta erittäin hyödyllistä palautetta!

Ohjelmasta on haettu jatkuvasti lisää varmuutta sekä tehty paljon toistoja. Team Tapiola Pre Juniorin uuden ohjelman voi nähdä ensimmäistä kertaa tulevana sunnuntaina Lovent Cupissa.

Tervetuloa myös seuraamaan Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmusta keskiviikkona 21.3 Espoonlahden Urheiluhallille!