Joanna Mauno

Olen Joanna Mauno, energinen ryhmäliikuntaohjaaja ja luokanopettaja Tapiolasta. Liikunta on aina ollut minulle intohimo ja elämäntapa. Harrastuksiini on kuulunut telinevoimistelu, yleisurheilu ja tanssiminen. Toki myös sählyä, kiipeilyä, uintia, laitesukellusta, lenkkeilyä, rullaluistelua ja vaikka mitä muuta on tullut harrastettua. Rakastan, kun liikunta on vauhdikasta ja tehokasta! 

Nuorena unelmoin jumppatuntien ohjaamisesta, ja olenkin ohjannut  ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2005 alkaen. Olen kouluttautunut yli 15 vuoden aikana monipuolisesti erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Ohjaan paljon liikkuvia tunteja, tehosettejä sekä lihaskuntotunteja, mutta lämpimpänä sydäntäni on tanssitunnit.

Ohjaajana olen energinen ja innostava, mutta myös tavoitteellinen ja tehokas. Tunneillani on rento tunnelma ja tekemisen meininkiä niin, että hiki virtaa ja lihaksissa tuntuu. En ota ohjaamista liian vakavasti, mutta tunneilla pidän huolta, että liikkeet suoritetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti. Kannustan jokaista liikkumaan omaa kroppaa kunnioittaen ja juuri omalla tyylillä sekä sen päivän fiiliksellä. Annankin tunneilla paljon vaihtoehtoja kevyempään sekä tehokkaampaan liikkumiseen.

Tapiolan voimistelijoilla ohjaan nyt viikottain Barrea eli balettiin ja pilatekseen pohjautuvaa tuntia, joka sopii kaikille. Barre-tunneilla ryhti oikenee, liikkuvuus lisääntyy ja itsevarmuuskin kasvaa.

Parasta ohjaamisessa on hyvän mielen tuottaminen ja positiivisen energian jakaminen 😀 Pidän tärkeänä myös monipuolista treenaamista oikeilla tekniikoilla ja koko kroppaa haastavilla liikeradoilla. Nautin ohjaamisesta ja siitä, että saan ihmiset ylittämään itsensä. Tärkeimpänä on kuitenkin halu saada juuri sinut nauttimaan liikkumisesta :) Nähdään tunneilla!