syksy 2010

Joulunäytös 16.12.

Tämän syksyn naruohjelma päästiin viimeistä kertaa näkemään Tapiolan Voimistelijoiden joulunäytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Tytöt suoriutuivat tästä viimeisestä koitoksesta oikein hienosti ottaen huomioon, että ohjelman harjoittelu oli jätetty jo paljon vähemälle. Tästä huolimatta kaikki jaksoivat muistaa laskut ja kuviot, jopa hymynkin vaikka päivä venyikin todella pitkäksi eikä kulttuurikeskuksen pukkareissa pahemmin tekemistä löytynyt. :) Itse esiintymisen jälkeen saatin vihdoinkin hyppysiin kauan ja hartaasti odotetut uunituoreet pallot, joilla nyt päästään joululomalla ahkerasti harjoittelemaan.

Tästä on hyvä jäädä joululomalle lataamaan akkuja ensi kauden kilpasarjan tuomia haasteita varten!

Saraste toivottaa kaikille LEPPOISAA JOULUA ja RIEMUKASTA UUTTA VUOTTA!

 Alueasema 13.11.2010

Saraste osallistui lauantaina Tapiolan Voimistelijoiden järjestämään E-S:n alueen asematapahtumaan. Ilmassa oli keijupölyä, joka sopikin teemaan loistavasti kun sadat pienet voimistelijat täyttivät Tapiolan urheiluhallin.

Saraste saapui paikalle kolmen aikaan sillä tyttöjen esiintymisvuoro oli arvottu tapahtuman viimeiseen blokkiin. Siitä lähdettiinkin tekemään nutturoita ja valmistautumaan harkka suoritukseen. Harkka meni ihan hyvin, mutta laskuihin jäi parantamisen varaa. Tämä ei kuitenkaan haitannut kokonaisuutta, sillä tytöt hymyilivät sitäkin kauniimmin.

Harkan jälkeen laitettiin nutturat valmiiksi ja syötiin eväitä. Saivat tytöt vähän meikkiäkin siinä sivussa, josta oltiin kovasti innoissaan. Kun kaikki oltiin saatu valmiiksi olikin jo aika alkaa valmistautua itse suoritukseen. Sitä ennen oli kuitenkin vuorossa esittelymarssi jonka jälkeen juostiin äkkiä takaisin harkkamatolle. Saraste esiintyi nimittäin jo kolmantena omassa blokissaan. Suoritus meni hyvin ja valmentajat olivat erityisen tyytyväisiä tyttöjen hymyihin ja ryhteihin, jotka olivat parantuneet huimasti viime esiintymisestä. Hyvä Saraste:)!

Kiitos kaikille hienosti menneestä asematapahtumasta!

Syksyn pirtsakka naru ohjelma nähdään viimeisen kerran seuran joulunäytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa 16.12. Tervetuloa!:)

 

mitalipenkillä
turvatyynyllä haltijakummien kanssa

 Saraste kisakatselmuksessa

Lauantaiaamuna 30.10. oli jälleen aika kokoontua Espoohnlahden urheiluhallille Tapiolan Voimistelijoiden perinteiseen kisakatselmukseen. Pukkarissa päälle laitettiin uutta koristusta saaneet puvut ja lähdettiinkin sitten ripeästi lämmittelemään. Tytöt pääsivät harjoittelemaan omatoimisuutta alkulämpässä, kun valmentajien piti välillä valmistautua omaan suoritukseen.

Ohjelmasta ehdittiin mennä vielä pari kohtaa laskuilla läpi, kunnes oli esittelymarssin aika. Musiikin takeltelusta huolimatta tytöt suorituivat marssista hienosti. Katsomosta käsin ehdittiin ihailla pari esitystä kunnes koitti omaan suoritukseen valmistautuminen. Tytöt suorittivat ohjelman hienosti ja varmasti ja myös uudet kohdat muistettiin. Laskuissa oli paikoin pientä takeltelua, mutta tämä ei haitannut hymyn välittymistä vanhemmille katsomoon. 

Koko katselmuksen lopun Saraste sai seurata seuran taitavia joukkueita esiintyjäkatsomosta, ja lopuksi otettiin kaikkien joukkuieden yhteiskuva omaa joukkuekuvaa unohtamatta. Sitten lähdettiinkin jo kotia kohti ja tytöt pääsivät jatkamaa hyvin alkanutta lauantaipäiväänsä. 

Uudessa loppuasennossa

OVO CUP 2.10.2010

Sarasteen ensi esiintyminen syksyn naruohjelmalla nähtiin lauantaina 2.10. Tapiolan urheiluhallilla Olarinvoimistelijoiden järjestämässä Ovo Cupissa. Uuden ohjelman musiikki on Naapurini Totoro elokuvasta. Tytöt saivat myös uudet puvut ja narut ohjelmaa varten ja nekin nähtiin ensikertaa lauantaina.

Tytöt saapuivat paikalle jo hyvissä ajoin ennen harkkaa. Harkka meni hyvin, ainoastaan laskuissa oli hieman tarkentamisen varaa. Harkan jälkeen lopuille tehtiin nutturat ja samalla kannustettiin muita ja syötiin eväitä. Kun Lumettarien esitys oli nähty lähdettiin yhdessä Pisaroiden kanssa ulos leikkimään ja ottamaan hauskoja kuvia.

Ulkoilun jälkeen otettiin hieman lisää kuvia sisällä ja katsottiin kisoja siihen saakka kunnes Pisarat olivat esittäneet oman ohjelmansa. Sitten lähdettiinkin lämppäämään ja valmistautumaan omaan suoritukseen.

Saraste harjoitteli vielä harkkamatolla ihan rauhassa kun jo kuuluikin kuulutus, että seuraavana on vuorossa Saraste. Siinä tulikin sitten hieman kiire juosta matolle ja narutkin taisivat olla miten sattuu. Alun häslinki ei kuitenkaan näkynyt suorituksessa. Saraste teki nimittäin yhdenaikaisen ja siistin suorituksen, myös musiikin tahdissa pysyttiin hienosti! Hienoa tytöt! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Ohjelmaa tehdään vielä vähän pidemmäksi ja pukuihin laitetaan vielä vähän koristeita.

Seuraavan kerran Saraste nähdään seuran kisakatselmuksessa lauantaina 30.10. Espoonlahden urheiluhallilla. Kaikki siis mukaan katsomaan ja kannustamaan tyttöjä.