Maija Pelttari

Tällä hetkellä ohjaan seikkailujumppaa ja perheliikunnan tunteja sekä aikuisille salsaa ja LatinDanceMix-tunteja.

Olen ohjannut Tapiolan Voimistelijoissa vuodesta 2004 alkaen ja käynyt vuosien saatossa useita Voimisteluliiton ja Eslu:n ohjaajakoulutuksia ja ideapäiviä. Koulutukseltani olen varhaiskasvatuksen opettaja.

Tapiolan Voimistelijoissa olen ollut itse mukana 3-vuotiaasta satujumpparista asti ja jumpannut erilaisilla lasten, nuorten ja aikuisten tunneilla. Ohjaamisen lisäksi olen toiminut seuran hallituksessa 2011-2016 ja työskennellyt myös harrastekoordinaattorina 2015-2019 ja syksyllä 2021 palasin uudestaan toimiston riveihin seurakoordinaattorina.

Lasten tunneilla pidän tärkeimpänä sitä, että kaikki pääsevät liikkumaan monipuolisesti, kokemaan onnistumisen elämyksiä ja pitämään hauskaa. Pyrin huomioimaan jokaisen lapsen tunnin aikana ja muokkaamaan tunnit aina kulloisenkin ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tunneillani pidetään yhdessä hauskaa, yritetään, erehdytään, opitaan uutta ja annetaan mielikuvituksen lentää!

Ohjaamisessa parasta on ehdottomasti liikunnan oli ja sen näkeminen lasten kasvoilla. Lasten kokema oppimisen riemu ja välitön palaute ohjaajalle tekevät työstä erityisen antoisaa!