Tiina Nordgren

Ohjaan Tapiolan Voimistelijoissa Pilatesta. Matkani pilatesohjaajaksi alkoi 2000-luvun alkupuolella Suomen Terveysliikunta- instituutissa klassisen Pilateksen ohjaajakoulutuksessa. Samassa paikassa olen osallistunut myös PhysioPilates-ohjaaja koulutukseen. Matkani varrella olen käynyt useita Pilates workshoppeja sekä pienvälinekursseja Somatic Studiolla. Pyrin myösosallistumaan vuosittain, elokuussa järjestettävään Pilates Symposiumiin, joka toimii ohjaajien 2-päiväisenä koulutustapahtumana ja hyvänä starttina syyskauteen. Tämä työ onkin jatkuvaa oppimista ja oivaltamista. 

Olen kouluttautunut myös raskaana olevien ja synnyttäneiden erityistarpeiden huomiointiin ohjaustyössä. Koska minulla ei ole erillistä tuntia tälle ryhmälle, suosittelen synnytyksen jälkeisen harjoittelun aloittamaan lauantain alkeis/perustason pilatesryhmässä.

Ohjaajana olen rauhallinen ja positiivinen, mutta myös tarkka. Parasta ohjaamisessa on vuorovaikutus ja se, kun asiakas kertoo miten hyvä olo tunnista tulee. On hienoa myös ohjaajana huomata kuinka asiakkaat kehityvät harjoittelun myötä. Palkitsevaa on, kun asiakas itse kertoo huomanneensa muutoksia kehossaan ja kehonhallinnassaan. Pyrin siihen, että tunneillani olisi rento ja positiivinen ilmapiiri.