Uutiset 2006-2007

Seuran joulujuhlat15.12.2007 17:16
Valottarien, Sädettärien ja Säihkettärien kauden viimeiset esiintymiset olivat seuran joulujuhlissa. Keskiviikkona 12.12 Sellosalissa järjestetyssä kilparyhmien joulunäytöksessä joukkueet esittivät omat naruohjelmansa sekä kaikkien yhteisen pallo-ohjelman nimeltä Svengijengi. Esitykset menivät hienosti ja yleisö tykkäsi rytmikkäistä ohjelmista. Eritoten pallo-ohjelma meni upeasti, vaikka sitä ei oltukaan ehditty kovin kauaa harjoitella.

Lauantaina 15.12 Sepon koululla järjestetyssä lasten joulujuhlassa joukkueet esittivät omat naruohjelmansa. Esitykset sujuivat taas hyvin ja erittäin iloisesti. Tytöt ehtivät myös hyvin seurata muiden ryhmien esityksiä. Itse joulupukki tonttuineenkin oli ehtinyt kiireiltään juhlaa juontamaan. Tontut ja pukki muistivatkin kaikkia esiintyjiä joulupusseilla.

Tähän oli hyvä päättää syyskausi. Tytöt viettävät nyt venyttelyn ja temppuilun täyteisen muutaman viikon joululoman.

Valottarien, Sädettärien ja Säihkettärien koko valmennustiimi toivottaa kaikille HAUSKAA JOULUA!

Marraskuun tunnelmia20.11.2007 10:43
Asema-tapahtuman jälkeen naru on saanut väistyä pallon tieltä. Kilparyhmien joulujuhlassa 12.12. tytöt esittävätkin yhteisen pallo-ohjelman omien naruohjelmiensa lisäksi.

Lauantaina 17.11. pidettiin Tapiolassa tehotreenit, jossa kaikki kolmekymmentä tyttöä opettelivat yhdessä uuden svengaavan ohjelman. Pitkät treenit sujuivat hienosti ja tytöt jaksoivat keskittyä loppuun asti. Ohjelma saatiinkiin jo hyvälle mallille. Nyt ohjelman treenaamista jatketaan ryhmittäin naruohjelmien osalla.

Tervetuloa katsomaan Sädettäriä, Säihkettäriä ja Valottaria Sello-saliin 12.12. Lipunmyynti on käynnissä seuran sivuilla.

Asema 4.11.4.11.2007 21:32
Sunnuntaina 4.11 järjestettiin Asema-tapahtuma Mäntsälässä, jossa Sädettäret, Säihkettäret ja Valottaret esittivät syksyn naruohjelmansa.

Joukkueiden päivä alkoi Mankkaan koululta, jonne keräännyttiin laittamaan hiukset kisakuntoon. Tytöille laitettiin nutturat ja kampaukseen kuului toki myös kultaista hilettä. Ehdimme myös räpsiä joukkuekuvia ennen, kuin bussi nouti meidät ja lähdimme kohti Mäntälää.

Esiintymiset meni kaikilta joukkueita hienosti ja näki, että ohjelman ahkera harjoittelu oli tuottanut tulosta. Pientä jännitystä oli kuitenkin aistittavissa, joten seuraavassa esiintymisessä pyritään saamaan hymy irti kaikista tytöistä.

Valottaret, Sädettäret ja Säihkettäret esiintyvät seuraavan kerran keskiviikkona 12.12 seuran kilparyhmien joulunäytöksessä Sello-salissa.

Kisakatselmus29.10.2007 12:00
Joukkueiden kilpailuohjelmien ensimmäinen esiintyminen oli sunnuntaina Tapiolan urheiluhallilla seuran kisakatselmuksessa. Uudet puvut olivat kauniit ja esitykset sujuivat jo hyvin. Muutamien kohtien laskut käydään vielä läpi ennen kauden asema-tapahtumaa Mäntsälässä ensi sunnuntaina. Silloin ovat vanhemmat saaneet jo tytöille tärkeät paljetit kiinni pukuihin.

Uudet narut16.10.2007 17:15
Joukkueiden ohjelmat ovat jo viimeistelyä vaille valmiit ja nyt joukkueet saivat uudet narutkin. Työt olivat odottaneet uusia naruja jo pitkään ja iloiset värit ilahduttivat sekä valmentajia että tyttöjä. Ensimmäinen esitys uusilla ohjelmilla Valottarilla, Sädettärillä ja Säihkettärillä on 28.10. Tapiolan Urheiluhallilla seuran kilpailukatselmuksessa, johon osallistuvat kaikki asema- ja aluetapahtumiin osallistuvat joukkueemme. Itse asematapahtuma järjestetään 4.11. Mäntsälässä.

Syyskauden startti16.8.2007 13:05
Kesälaitumilta on palattu saliin, kun syksyn harjoitukset ovat taas alkaneet. Syyskuuhun asti tytöt harjoittelevat kaikki yhdessä perustaitoja. Tämän jälkeen kaikki kolme joukkuetta treenaavat erikseen naruohjelmiaan asema-tapahtumaa varten.

Joukkueessa on tilaa vielä muutamalle innostuneelle voimistelijan alulle.

Kevätnäytös 2.5.4.5.2007 08:23
Valottaret ja Sädettäret esittivät kevään vapaaohjelmansa viimeistä kertaa seuran kevätnäytöksessä Espoon kultturikeskuksessa.

Harjoitukset eivät kuitenkaan loppuneet kevätnäytökseen vaan Valottaret ja Sädettäret harjoittelevat vielä pitkälle kesäkuulle. Kevätkauden päättää kesäkuun puolessa välissä järjestettävä leiripäivä Kisakalliossa.

Mäntsälän asematapahtuma 14.4.14.4.2007 15:42
Valottarien ja Sädettärien kevään toinen esiintyminen oli Mustan Kissan Cupin yhteydessä järjestettävässä asematapahtumassa Mäntsälässä 14.4. Tyttöjen suoritukset olivat erittäin iloiset ja onnistuneet.

Valottaret ja Sädettäret esiintyvät kevään vapaaohjelmallaan vielä seuran kevätnäytöksessä 2.5., jonka jälkeen päästäänkin harjoittelemaan kaikenlaista uutta.

Asematapahtuma Töölön kisahallissa 1.4.1.4.2007 16:10
Valottaret ja Sädettäret osallistuivat Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuiden yhteydessä järjestettyyn asematapahtumaan Töölön kisahallissa sunnuntaina 1.4.

Tyttöjen suoritukset olivat oikein onnistuneet ja iloiset. Omien esiintymisten lisäksi tytöille jäi aikaa myös ihastella toisten ohjelmia.

Seuraavaksi Sädettäret ja Valottaret esiintyvät Mäntsälän Mustan Kissan Cupin asematapahtumassa lauantaina 14.4 ja seuran kevätnäytöksessä Tapiolan kulttuurikeskuksessa keskiviikkona 2.5.

Kevät 0716.1.2007 10:00
Joulunäytöksen ja loman jälkeen Valottaret aloittivat taas harjoitukset 8.1. Sali on taas täyttynyt ilon kiljahduksista, kun 30 tyttöä harjoittelee kärrynpyöriä ja spagaateja.

Valottaret ja Sädettäret Vihdin Jumppakoulu Asemalla5.11.2006
Valottaret ja Sädettäret esittivät uuden "Pieni Merenneito" -naruohjelmansa Vihdin Jumppakoulu Asemalla marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.