Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia, jotka heräävät eloon treenisaleilla, näytöksissä tai kilpailussa. Esiintymistä, iloa ja elämyksiä – niin harrastajille kuin katsojillekin. 

Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

LouhenNaiset

Tapiolan Voimistelijoiden naisten tanssillisen voimistelun joukkue LouhenNaiset eli tutummin Louharit etsivät nyt uusia jäseniä mukaan iloiseen porukkaansa!

Louharit kilpailevat tanssillisen voimistelun kilpailuissa yli 40-vuotiaiden sarjassa. Mukaan voit tulla, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta voimistelusta tai tanssista.

Ota yhteyttä vippejokinen@gmail.com ja käy testaamassa, josko tanssillinen voimistelu veisi sinutkin mukanaan!

LouhenNaiset on tanssillisen voimistelun kilparyhmä, joka osallistuu TanVo-kilpailuihin 40+ sarjassa. Ryhmään valitaan voimistelijoita, joilla on tanssillisen voimistelun perustaidot ja keskustaliikunnan osaamista.

Kevään 2024 harjoitusajat

Kevät 2024 hinta

  • Kausimaksu 225 € (+ vuoden 2024 jäsenmaksu 20 €)

Kausimaksu sisältää rajattoman oikeuden osallistua aikuisten ryhmäliikuntatunneille (pl. pilates). 

Hehku

Hehku on tanssillisen voimistelun kilparyhmä, joka osallistuu 20+ sarjaan.  Harjoituksia on kerran viikossa maanantaisin. 
Mikäli sinua kiinnostaa päästä mukaan voimistelemaan niin voit laittaa viestiä instragramissa @hehku_tapvo tai seuran sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella