Uutiset 2011

 

Pinjan tytöt TV- & elokuvatähtinä

Pinjan tyttöjen tanssitaitoja (tai jalkoja) voi ihastella FST:llä ke 21.12.2011 alkaneessa Kjell Westön romaaniin perustuvassa 1900-luvun alkuun sijoittuvassa TV-sarjassa Missä Kuljimme kerran. Kolmen viikon minisarjassa Pinja-joukkueen tytöt tanssivat teatterikohtauksessa parin miestanssijan kanssa raidallisissa mekoissa. Tytöt tanssivat sarjan päätösjaksossa eli jaksossa 6. joka esitettiin TV:ssä 5.1.2012. Sarjan voi katsoa jälkikäteen myös Yle Areenasta ja sarja tulee varmasti uusintana kevään 2012 aikana.

Pinjan tytöt esittelevät näyttelijänlahjojaan myös Kauko Röyhkän romaaniin perustuvassa elokuvassa Miss Farkkusuomi joka tulee valkokankaalle vuonna 2012.

Tarkkaile TV:tä ja elokuvakangasta pinja-ninja silmällä ;)

 

Pinjamaista joulua ja Räiskyvän paukkuvaa uutta Vuotta 2012!!!

Mestaruuskilpailuista 4. sija, nauhakausi purkissa

Pinja sijoittui kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa Tampereella neljänneksi. Jo traditioksi muodostunut neljäs sija jäi hieman harmittamaan, sillä tavoitteet olivat korkealla tällä kaudella.

Kisasuorituksista tämä mestaruuskilpailujen suoritus oli näyttävin kokonaisuus, tosin joukkoon mahtui paljon suuria nauhavirheitä, unohdus, kaatuminen sekä ohjelman loppuun isoja eriaikaisuusvirheitä. Pisteet olivat kuitenkin suoritukseen nähden erittäin oikeudenmukaiset ja isot virheet näkyivät suorituspisteissä, niin kuin niiden pitääkin. Tekniset ja taiteelliset pisteet olivat sarjan parhaimmistoa. Kultaa kovatasoisessa kilpailuissa otti Turun Jyryn Cowahit, hopeaa TTNV:n - Hiukkaset ja pronssia Jyväskylän naisvoimistelijoiden Vaniljat. Isosti onnea mitallisteille, olitte mitallinne ansainneet! :)

Joukkueen venäläistunnelmainen ohjelma sai yleisöltä ja tuomareilta paljon kehuja ja kiitosta iloisuudellaan, hauskoilla kohdillaan ja ihanasta tunnelmasta. Se, että ohjelmaa oli kiva tehdä näkyi myös harjoituksissa ja kilpailuissa erityisesti ilmaisussa. Loukkaantumisten täyttämä kausi oli sekä surun että ilon myllerrystä. Lyhyeen kauteen mahtui paljon tapahtumia ja jälleen on tunnettu, itketty, naurettu, solmiinnuttu, esiinnytty, valvottu, loistettu, petytty, yllätytty ja onnistuttu. Lyhyt kilpailukausi oli liian nopeasti ohitse ja kausi tuntui jäävän kesken. Tyttöjen mukaan ohjelmaa oli niin kiva tehdä että hiontaa ja vääntöä olisi voinut jatkaa helposti vielä vaikka kuukauden. Harmi, että kilpailut olivat niin äkkiä ohitse.

Nauha välineenä osoittautui odotetustikin arvaamattomaksi välineeksi ja tahmeasti alkanut nauhakäsittely kehittyi upeaksi kauden mittaa, kunhan oikeanlaiset nauhakeppi ja lukkovalinnat saatiin kohdalleen. Arvaamaton väline toi haastetta sekä paljon taiteellista lisää ohjelmaan. Kuitenkaan ensi välinekaudella Pinjalaisia tuskin nähdään nauha kädessä kisamatolla vaan tytöt suuntavat nokan kohti uusia haasteita. Ennen välinekautta on kuitenkin vapaakausi ja tykitystä on jälleen tulossa eli kilpasiskot Watch out, täältä tullaan taas virheistä oppineena ja taidokkaampina kuin koskaan! :)

Epäonnea Kokkolassa!

 

Pinja-Ninjat suuntasivat Aavan ja Tähdettärien kanssa nokkansa kohti Kokkolaa ja 19.-20.11 pidettyjä TUL:n mestaruuskilpailuja. Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun torstai iltana kenraaliharjoitusten jälkeen Katri sai tiedon, ettei Heidi pääsisikään kisaamaan pitkittyneen sairastelun vuoksi. Kuviot ja ryhmäkohdat piirrettiin seitsemälle ja kisamatolle suunnattaisiin harjoittelematta kuvioita kertaakaan tällä kokoonpanolla. JAIKS!

Bussimatkalla käytiin läpi kuviomuutokset ja muutama tyttö sai lisäopeteltavaa uusista liikkeistä ja laskuista. Roosalle muutokset soitettiin puhelimitse matkalta. Muutosten osalta ajatustyö on vissiin puoli suoritusta ja muutokset saatiin sujumaan aamun harjoituksessa mainiosti, tosin kaikki muu sitten muutosten ulkopuolella unohtuikin ja aamun harkka olikin yksi kauden sekavimpia suorituksia. Ei tän ihan näin pitänyt mennä. Harkkojen jälkeen ohjelmaa jauhettiin vielä musiikilla useampaan kertaan, jotta jonkinlainen varmuus saataisiin muutoksiin ja voitaisiin keskittyä suorituksessa vähän muuhunkin.

Pinja suoritti kisojen alussa ja melkoisen jännittyneitä ilmeitä oli havaittavissa jo ennen suoritusta. Vihdoin tuli meidän vuoro astella matolle ja valitettavasti ilmaisu oli tainnut jäädä pois matkalaukuista, kun tunnelma säilyi melko laimeana koko ohjelman ajan. Ohjelma sisälsi paljon tasapaino virheitä. pari isompaa nauha mokaa ja ohjelma huipentui rajanylitykseen ja loppunoston römähdykseen. No joo... ei ihan putkeen mennyt! Pisteet olivat suorituksen mukaiset ja loppukilpailuihin lähdettiin neljänneltä sijalta Cowaheiden johtaessa, Hiukkasten ollessa toisena ja Vaniljat kolmannella sijalla.

Sunnuntaina oli loppukilpailujen vuoro ja kisat alkaisivat jo klo 11. Aikaisen aamuharkan jälkeen laitettiin pikanutturat ja meikit naamaan ja sitten saikin alkaa jo lämmittelemään ennen esittelymarssia. Ajoitus lämmittelyssä osui kohdalleen ja huomaamattamme oltiinkin jo taas verhon takana jännittämässä. Tuli meidän vuoro ja kannustukset olivat huikeat :) Ohjelma suoritettiin paljon paremmalla fiiliksellä ja isommilta virheiltä säästyttiin. Tälläkin kertaan tosin lopun heitto meni pieleen ja Ella pääsi leikkimään pikajuoksijaa noutaessaan lyhyeksi jäänyttä heittoa. Noh.... Eipä se taaskaan mennyt ihan niinkuin piti.... Veikeä väline tämä nauha! Kokonaisuus parani mutta pisteet eivät juurikaan, ja säilytimme nelossijan tiukassa kisassa. Isosti onnea mitalit ansainneille Cowaheille, Hiukkasille ja Vanilijoille!

Kausi huipentuu viikonloppuna Tampereella pidettäviin Kilpasarjan mestaruuskilpailuihin, jossa koko kova sarja mittelee mestaruuksista! Tampereelle suunattaan 8-henkisenä, uusitulla ohjelmalla ja melkoisella asenteella. TÄÄLTÄ TULLAAAN!!!!!!

 

KULTAA MIND SPA CUPISTA!!!!!

 

Pinja voitti sarjansa Nummelassa Mind spa cupissa 13.11.2011. Onnistunut suoritus siivitti Pinja-Ninjat selvään johtoasemaan ja tytöt palkittiin pitkästä aikaa kultamitalleilla. Kyllä kulta maistuu nannalta ja erityisesti hyvältä tuntui saada jälleen bonus mieleenpainuvasta kokonaisuudesta! Iso kiitos kannustaneille! Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden pääkisoja.

 

  tvavexeyht.
1. TapVo
Pinja4.205.2010.1019.50
2. TTNVHiukkaset4.134.6510.2018.98
3. JNVVaniljat4.534.459.9518.93
4. VVSOlivea3.773.758.6016.12

Yllätyspronssi aluemestiksistä!

 

Pinjalaiset yllättivät itsensä ja valmentajan nappaamalla pronssia Helsingissä 6.11 käydyissä aluemestaruuskilpailuissa. Kovassa sarjassa oli uusia todella kovia kilpasiskoja ja uudet taiteellisen pisterajat, joten ei oikein tiennyt mitä edes pitäisi odottaa. Kisoihin lähdettiinkin avoimin mielin vähän testaamaan miten ohjelma puree tuomaristoon ja ennen kaikkea yleisöön. Pitkän päivän aikana Pinjalaiset kerkesivät saattaa omat valmennusjoukkueensa matolle, ja kokea kaikki mahdolliset tunneskaalat sekä sotkeentua nauhaan useamman kerran.

Aamulla kokoonnuttiin kisahallille hyvissä ajoin ennen harjoituksia laittamaan valmennustytöille nutturoita ja yleisesti ihmettelemään kisakauden avauspäivää. Pinja-Ninjojen aamun harkka lupaili hyvää, sillä suoritus oli poikkeuksellisesti lähes virheetön nauhan osalta ja oli koko kauden paras kokonainen! Poikkeus vahvistaa säännön! Kerrankos sitä onnistuu :)

Kuluneen viikon kauhukokonaisten jälkeen siisti aamuharkka toi varmuuttaa tyttöihin ja Pinjojen mukaan ohjemaa oli ihana tehdä, kun ei kerrankin tarvinut huolehtia nauhasta ja siitä missä olisin vähiten tiellä, kun avaan tässä tätä nauhaa. Aamuharkkaan taisikin sitten loppua Pinja-Ninjojen liiankin hyvä tuuri, sillä kolme nauhakeppiä laitettiin aamuharkan jälkeen mäsäksi, värkättiin pukuun unohtuneita kuminauhoja juuri ennen suoritusta ja kisamatolla näytettiin katastrofikokonainen tuomareille. Heti alkusekunneilta lähtien suoritusvirheiden ja nauhasotkeentumisten kuorruttama kokonainen oli kyllä melkoinen surkeiden sattumusten sarja.

"Horjahdus, nauhakietoutuminen, solmu, nauha kiinni lukossa, tasapainot horjuen, nauhakietoutumista, solmun avausta, Wohoo sydän onnistui, jaha ja solmu enpä tee, heitto-juostaan pitkin maton ja oho olenpas nauhassa sekaisin, oho nostokin vielä ryminällä alas ja HUH vihdoin loppuasento! Pusu kiitokseksi yleisölle kannustuksesta ja äkkiä kulisseihin kertaamaan virhesaldoa."

Ei tämä ollut ihan sitä, mitä piti yleisölle näyttää mutta ilmaisu onneks säilyi hyvänä koko ohjelman ajan. Pisteitä odoteltiin tovi ja kerettiin kannustaa Zafer upeaan suoritukseen. Kun vihdoin pisteet tulivat, oltiin ihan fiiliksissä! Mitä ihmettä! Erityisesti taiteellisen pisteet lämmittivät mieltä ja bonus mieleenpainuvasta kokonaisuudesta tuntui I-H-A-N-A-L-T-A!!! Lopulta jäätiin pronssille Aurumin ja Zaferin ottaessa erittäin ansaitut jaetut kultamitalit. Onnea Aurumille ja Zaferille ja kaikille joukkueille Zemppiä tuleviin kisoihin. Pinja siirtyy kotisaleille pohtimaan nauhakuvioita ja valmistautumaan lauantain esiintymiseen Etelä-Suomen alueasemalla sekä sunnuntain Mind spa cuppiin, jossa kohdataan jälleen sarjan kovat vastustajat!

Kiitos kannustajille ja PNV:lle loistavasti järjestetyistä kisoista!

1. Aurum/Tapanilan Erä 4.86 4.60 9.60 19.06
1. Zafer/Kotkan Kiri 4.8 4.36 9.9 19.06
3. Pinja/TapVO 4.66 5.16 9.15 18.97 bonus mieleenpainuvasta kokonaisuudesta!!! :)
4. Terra/KNV 4.2 4.16 9.70 18.06
5. Olivea/VVS 3.73 3.63 8.20 15.56
6. Carolin/VVS 4.0 3.0 8.15 15.15

 

Takapakkia!

Hienosti startannut alkukausi sai tummia pilviä ylleen kauden ensimmäisessä esiintymisessä seuran kisakatselmuksessa, kun Hannan polvi sanoi sopimuksensa irti kesken suorituksen. Ensimmäisen lääkäridiagnoosin jälkeen luulimme selvinneemme säikähdyksellä ja parin viikon toipumisajalla, mutta magneettikuvista selvisikin sitten karu totuus. Hannan osalta kilpailukausi päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa. :( Rakkautta, voimia ja pikaista toipumista Hannalle!!

Jennyn vielä parannellessa lonkkaansa, Pinja-Ninjoja kisamatolla nähdään siis kahdeksan. Eiköhän  pienillä muutoksilla saada kuviot sujumaan, ja upea nauhaohjelma pääse oikeuksiinsa. Aluekisoja kohti porskutetaan, ja ohjelman hiomisvaihe on jo hyvällä mallilla. Haikein mielin jatkamme mutta eteenpäin täytyy silti mennä. Täältä tullaan, varo vaan!

 

Zumbaa ja harkkakuulumisia

 

Pinjan tytöt kävivät korvaamassa, yllättäen peruuntuneet, maanantaiharjoituksensa sykettä nostattavassa Zumbassa. Tapiolan voimistelijoiden harrastepuolen zumbatunti oli erilainen ja nopeatahtinen tunti, jossa tosiaan ei tuntenut kuntoilevansa vaan tanssivansa.

"Oli mukava nähdä tytöt tekemässä jotain muutakin kuin pelkkää lajia ja oli kiva päästä itsekkin tanssimaan tyttöjen kanssa eikä vain seurata salin reunalta. Samalla sai irrotella sitä pölyttynyttä lantiotaan kunnon sheikkaukseen." - kommentoi joukkueen valmentaja Katri. Ihan Zumba-maistereita ei tyttäristä vielä ensimäisellä kerralla tullut mutta kivaa oli ja hiki tuli. Toivottavasti tytöt pääsevät uudelleenkin zumbaamaan.

Syksyn harjoitukset ovat menneet hienosti ja kisat lähestyvät kovaa vauhtia. Ohjelma on valmis ja käynnissä on hiontavaihe. Nauhakäsittelyn kanssa on tehty paljon töitä ja työ on tuottanut tulosta. Ohjelma on saanut paljon positiivista palautetta ja joukkueelta nähdään taas aivan erilainen ohjelma kuin aikaisemmin. Ensi perjantaina on luvassa perinteinen pukujenteko päivä ja hommaa puvunteossa riittää taas edellisiin pukuihin verrattuna reilusti enemmän. Puvut valmistuvat juuri sopivasti seuran kisakatselmukseen joka pidetään 22.10 Espoonlahden urheiluhallilla klo 11:00. Tervetuloa seuraamaan TapVon syksyn JV-ohjelmat sekä kannustamaan joukkueet mahtaviin suorituksiin. Pinja aloittaa kisakautensa 6.11. Töölön kisahallissa pidettävissä Etelä-Suomen aluekisoissa.

Pinja ringin leirillä Vierumäellä

 

Pinjan tytöt osallistuivat valtakunnalliselle yli 14-vuotiaiden kilpasarjan ringin leirille 10.-11.9.2011. Vierumäelle Pinja matkasi minibussilla anivarhaisin lauantai aamuna Erkki-kuskin varmassa ja rauhallisessa kyydissä. Pientä väsymystä oli havaittavissa aamubussissa ja juttujen lähtötaso oli erittäin heikko eikä käkätyksellä ollut rajaa.

Perille saavuimme hyvissä ajoin yhdeksän jälkeen ja meillä oli hyvin aikaa hakea respasta avainkortit ja suunnistaa Areenalle kohti yhteistä lämmittelyä ja ensimmäisiä harjoituksia. ennen lämmittelyä kerkesimme kuitenkin syödä hieman aamupalaa ja nauttia Areenan aulan lokoisista nojatuoleista.

Aamun alkulämmittely tehtiin Päivin opastuksella ja akrobatia lämmittelyssä tuli erittäin lämmin. Lisäksi ensimmäisen viiden minuutin aikana sattui viikonlopun ensimäinen(ja onneksi viimeinen) haaveri kun Henna ja Laura osuivat kärrynpyörissä yhteen. Mitään pahempaa ei kuitenkaan onneksi sattunut ja lämmittely jatkui normaalisti. Hyvän alkulämpän jälkeen suunnattiin Zaferin kanssa Hannan tunnlle jossa keskityttiin tasapainoihin ja linjauksiin. Hanna veti erittäin hyvän, informaatiopitoisen ja silmiä avaavan tunnin tukilinjasta, oikeista asennoista sekä syvistä lihaksista joita oltu aikaisemmin löydetty. Ennakkoluulot tunnista ja koko leiristä karisivat ensimäisen kymmenen minuutin aikana. Sitten suunnattiin lounaalle mutustelemaan lihamureketta ja Vierumäen herkkuleipää :)

Seuraavaksi vuorossa oli tanssia ja ilmasua Filipan tapaan ja saatiin irrotella ja vähän keksiä juttuja uuteen erilaiseen hieman tanssillisempaan koreografiaan. Pohdittiin uusia erilaisia tapoja tehdä vartalonliikkeitä ja ilmaistiin ryhmissä koreografiaa. Tanssahtelun jälkeen alkoi Annan hyppytekniikka tunti jolla tehtiin erilaisia hyppyharjoitteita ja lopuksi hieman lajihyppyjä. Saaliinaa hyviä ponkkaharjoitteita kotisalille.

Vihdoin oli aikaa käydä viemässä kamat huoneisiin ja sitten suunnattiinkin jo taas syömään. Herkkuja oli jälleen tarjolla, mutta tyydyttiin kevyempään päivälliseen jotta seuraavalla Ronjan nopeus ja voima tunnilla pystyttäisiin tekemään kunnolla. Onneksi ruokataukoa vähän pidennettiin ja saatiin sopiva ruokatauko ennen kuin alkoi armoton hyppely ja kuntoilu. Posket punaisena ja asenteella Pinja-Ninjat väänsivät hieman erilaista kuntopiiriä ja tunnin jälkeen oli jalat hyytelöä. Vielä oli edessä Leirinäytös.. Hörppy vettä naamaan ja eikun menoksi.

Leirinäytöksessä Pinja sai kunnian aloittaa näytöksen ja ensiesityksen saikin syksyn nauhaohjelma jota on 1,5minuuttia tehtynä. Taputtelun tahtiin oli mukava mennä ja kipeät jalat kevenivät hetkeksi. Säihkyjen EX-jojo oli sattumalta myös vierumäellä ja tuli katsomaan ja valokuvaamaan Pinjan esityksen. Kiitos Marjo ihanista kuvista! :) Täysi katastrofi ei esitys onneksi ollut vaikkakin parit solmut ja tiputukset mahtuivat kokonaisuuteen. Raikuvien aplodien jälkeen oli aika seurata muiden hienoja esityksiä ja kannustaa. HUHHUH päivä vihdoin pulkassa... eiku sittenkin vielä oli eessä seuraleikkejä ja loppuverryttelyä Katrin käkättäessä salin reunalla muiden valkkujen kanssa.

No nyt vihdoin rankka päivä oli pulkasa. Erittäin onnistunut leiripäivä ja tytöt suuntasivat iltapalan kautta suoraan nukkumaan ja odottamaan aamua että kuinka kipeät lihakset ovatkaan. Iltatoimien jälkeen juteltiin kaikesta maan ja taivaan väliltä ja naureskeltiin ja purnattiin maailmaa :)

Toinen päivä valkeni ja kahdeksan aikaan suuntasimme herkkuaamiaiselle ruokalaan ja sieltä suoraan areenalle tekemään alkuverryttelyä.Ekana tuntina meillä oli jälleen Hannan tasapainoja ja balettia ja tunti oli eilisen tapaan erittäin antoisa. Iso kiitos Hannalle!!

Filipan tanssitunnille mentiin innokkaina ja jälleen saatiin vähän heittäytyä improvisaatioharjoitteiden ja nykytanssikoreografian merkeissä. Tytöt heittäytyivät hienosti mukaan fiilikseen antoivat vain mennä. Kiitos Filippa!!

Reissun viimeiselle ruokailulle kirmattiin innokkaina ja käytiin samalla palauttamassa avainkortit respaan. Luvassa oli onneksi aavistuksen pitempi ruokatauko kuin edellispäivänä ja ruoka kerkesi kunnolla laskeutua. Luvassa oli tuomaritunti päivin kanssa ja keskityttiin nauhaohjelmassa taiteeliseen. Saimme hyvää palautetta ja ideoita kotisalille JEE! :) Oltiin niin nopeita että kerettiin katsoa vähän teknistäkin ja sieltä löytyi ne mitä sinne oli suunniteltukin eli hyvällä mallilla ollaan. Kiitti myös Päiville vinkeistä!

Leiri alkoi olla päätöksessään ja oli aika suunnata viimeiselle Ronjan nopeus ja voima-tunnille. Viimeiset mehut puristettiin tuolla tunnilla ja tytöt antoivat kaikkensa. IISO kiitos vielä Ronjalle kivoista uudenlaisista kuntoharjoitteista joita on hyvä lähteä viemään kotisalille!

Kiitos kaikille leiriläisille Erityisesti Zaferille joiden kanssa oli mukava treenata koko viikonloppu.

Nyt on aika pakertaa kotisalilla ohjelma valmiiksi ja sitten alkaa hiomaan ohjelma viimeisen päälle kuntoon että kisoissa nähdään uusi, räväkkä, hauska, hyvä ja mahtava PINJA-NINJA tiimi!!! :)

 

 

korvat höröllään.
Filipan tanssitunnila
pieni tauko.
Hanna lentää korkeuksiin
Pöljäilyä
leirinäytöksessä
leirinäytöksesä
Filipan tanssitunnilla sai irroitella

Pinja Esiintyi Voimistelupäivien avauksessa Sellossa

Pinja edusti Tapiolan voimistelioita esiintymällä sunnuntaina 4.9. Voimistelupäivien avauksessa Sellon kauppakeskuksessa yhdessä Zumba-Maijan sekä Dance Team shinen kanssa.

Kuusihenkinen Pinja-tiimi esitti tilaisuutta varten tehdyn uuden esityksen kolme kertaa kauppakeskuksen lavalla ja levitti voimistelun ilosanomaa raikkaalla iloisella esiintymisellään. Ennen omaa ensimmäistä esitystä Pinjalaiset pääsivät lavalle sheikkaamaan ja ottamaan hyvän alkulämmön kun toimivat Zumbassa Maijan taustatanssijoina. Iloinen tiimi sädehti lavalla ja näin saatiin kauden ensimmäinen esiintyminen kunnialla purkkiin. Kiitos katsojille! :)

 

Uusi kausi käyntiin!

Uutta välineohjelmaa on tehty nyt kuukauden päivät, mutta valitettavasti koulujen alku ja flunssailu on pitänyt tyttöjä pois harjoituksista. Mutta nyt vihdoin ja viimein (HALLELUJA) saatiin koko upea (ja hullu) joukkue harjoituksiin yhtäaikaa ja saatiin osviitaa siitä kuinka mahtavaa (ja ahdasta) matolla tulee olemaan.

Jennyn parannellessa lonkkaa, kisamatolla nähdään yhdeksän henkinen upea joukkue välineenään nauha. Totuttuun Pinja-Ninja tapaan tyyliä on jälleen vaihdettu ja tällä kertaa lähestymme kilpailuohjelmaa pilke silmäkulmassa, lannetta keikuttaen ja vedet silmissä nauraen. Nauhaan on tähän mennessä liukastuttu, sotkeennuttu, kaaduttu, mätkähdetty, tartuttu sekä syöty, edellisistä kommelluksista huolimatta nauhakäsittely on ottanut aimo harppauksen eteenpäin ja varmuuttakin on paikoitellen jo havaittavissa. Kuitenkin toivon totisesti että näitä edellämainittuja kommelluksia kilpailutilanteessa nähtäisi, mutta nauhan kanssahan ei koskaan voi tietää mitä tapahtuu. Vaikeassa ohjelmassa riittää työtä varmasti koko kaudeksi ja saas nähdä monellako solmulla ollaan kauden avauskilpailuissa. Ensi viikonloppuna Pinjalaiset suuntaavat nokkansa kohti Vierumäkeä ja valtakunnallista yli 16-vuotiaiden kilpasarjan leiriä. JEE!

Pinja-Ninjat toivottavat hyvää kesää!

 

Viimeisiä kevään salivuoroja viedään, ja viimeisten harjoitusten myötä Pinja-Ninjat siirtyvät Suomen kesälaitumille ja lenkkipoluille juoksentelemaan ja kuntoilemaan heinäkuun ajaksi. Kymmenen hengen joukkue valkkuineen palaa salille elokuun alussa kasaamaan syksyn ohjelmaa ja ihmettelemään miten tytöt ja kymmenet metrit nauhaa saadaan mahtumaan 13mx13m alueelle. Ekoihin kisoihin asti jännätäänkin pysyykö nauha käsissä vai vaihdetaanko välinettä lennosta.

PINJA - jotta elämä ei olisi liian ennalta arvattavaa <3

 

Pinja valittu valtakunnalliseen yli 16v kilpasarjan valmennusrinkiin

Pinja on yksi kahdeksasta yli 16 vuotiaiden valmennusrinkiin valituista joukkueista. Pinjan tytöt odottavat innolla 10.-11.9.2011 sekä 10.-11.3.2012 pidettäviä leirejä ja niiden antia ja uusia ystäviä.

Pinja-Ninjat Tartossa


Kutistettu Pinja-Ninja tiimi matkasi Tartoon MM-kisoja katsomaan ja kannustamaan Suomea huikeisiin suorituksiin Muiden seuran matkalaisten kanssa. Matkalle Pinja-ninjoista lähti Henna, Heidi, Katri, Laura, Pihla ja Sara perjantai-iltana Baltic Princess laivalla. Laivalla syötiin hyvin ja naurettiin. Laivan buffetissa pidettiin mm. jälkiruoka arvostelu jonka ehdottoman jumbosijan sai ällöttävä melonisoppa HYI ja voiton vei suklaa-mansikka-kermavaahto herkku NAM. Laivan discossa pistettiin jalalla koriaksi ja löydettiin mm uusi mahdollinen kisamusa jonka nimi on edelleen hämärän peitossa, kiitos kiltin DJ:n joka antoi kappaleelle väärän nimen.. JEE :(

Lauantai aamuna matkattiin bussilla Tallinnasta Tartoon ja käytiin viemässä tavarat Hotelli Dorpattiin. Samantien singahdettiin shoppailemaan ja syömään ennen kilpailujen alkua. Koska sää suosi meitä vähän liiankin hyvin ja ulkona elohopea lähenteli 30 astetta kisapaikalle matkattiin taksilla ja KUUMASSA kisahallissa odoteltiin kilpailujen alkua.
Kilpailupaikalla kannustettiin suomalaiset ja muut maat mielettömiin suorituksiin ja ihasteltiin koreografioita. kisapäivän jälkeen hypättiin taas taksilla hotellille ja käytiin syömässä mäkkärin herkut jokirannassa ja samalla annettiin paikallisille öttiäisille syötävää. Nilkat syötyinä ja kutisten häivyttiin juoksujalkaa takaisin hotellille yhteen huoneeseen jorisemaan turhia ja naureskelemaan vatsat kippurassa Pinjamaiseen tyyliin. Kolmen aikaan mentiin omiin huoneisiin ja pistettiin pää tyynyyn.

Sunnuntaina aamulla matkattiin shoppailemaan hotelliaamiaisen jälkeen ja ennen kisapaikalle lähtöä käytiin vielä syömässä. Hotellin edustalla metsästettiin takseja ja kun sellainen vihdoin löytyi hurautettiin täysillä kisapaikalle ja äkkiä varaamaan katsomosta hyvät paikat. Finaalisuoritukset olivat suomalaisjoukkueilla edellispäivää parempia ja kannustus oli VILLIÄ! Upeat kisat ja monet koreografiat jäivät positiivisena mieleen ja puhuttavaa paluubussissa ja laivassa riittikin.
 
Mieletön reissu, matkaseura, kisat, kaupunki, hotelli, seurahenki. Täydellinen kisamatka! :)
Voi kunpa kaikki ois olleet muuukaaana!

Gaalanäytöksen Taikaa!

Pinja hurmasi 31.5.2011 Espoon kulttuurikeskuksessa järjestetyssä seuran gaalanäytöksessä. Pinja aloitti Gaalanäytöksen upealla uudella Lapin Taikaa esityksellä, jossa joukkue vei yleisön saamelaistunnelmiin ja toi yleisön ihastukseksi lavalle ohjelman loppupuolella myös nauhat. Joukkueeseen noin pari viikkoa sitten liittynyt Ella teki hienon ensiesiintymisensä joukkueessa ja lavalla nähtiin upea seitsenhenkinen porukka Saran ja Pihlan parannellessa nilkkojaan.

Pinja päätti gaalanäytöksen esittämällä kevään vapaaohjelmalmansa kuudella tytöllä. Vaikka ohjelma onkin alunperin suunniteltu kahdeksalle, oli silti suoritus kuudella tytöllä upea ja kauniit valot ja herkkä tunnelma toi ohjelmasta parhaat puolet esiin ja kokonaisuus toimi erinomaisesti. Harmi ettei koko joukkue päässyt esiintymään ohjelmalla viimeistä kertaa ja nauttimaan upeasta tunnelmasta!

Meitä on KYMMENEN!! :)

Pinjan kahdeksan henkinen joukko on kasvanut kahdella. Ja syksyllä matolla nähdäänkin upea ISO joukkue. Toivottavasti mahdumme lavalle :D

Aiemmin OVO:n kromeissa voimistellut Ella tuli joukkueeseemme pari viikkoa sitten ja Ella tekikin jo näyttävän paluun voimisteluun gaalanäytöksessä. Ja viime viikolla saimme joukkoomme vielä Tamperelaisvahvistusta kun TNV:n Iiris joukkueessa aiemmin voimistellut Hanna halusi palata voimistelumatolle muutettuaan pääkaupunkiseudulle.

Isoakin isommat tervetulohalaukset kummallekkin!

Pinja VIIDES kauden pääkisoissa!

Pinja sijoitui 7.-8.5.2011 Tampereella pidetyissä kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa super kovatasoisessa naisten sarjassa viidenneksi. Viimeiset kilpailut joukkueen herkällä ja virtaavalla vapaa ohjelmalla on nyt kisattu ja kausi on paketissa.

Pinjan valkku Katri kertaa fiiliksiään kisoista ja kuluneesta kaudesta hieman sekavin tuntein: "Alkukilpailusuoritus ei ollut joukkueen parasta osaamista. Suoritukseen mahtui eriaikaisuutta ja pari tasapaino virhettä, ja jotenkin mulla itsellä oli vaikea päästä ohjelman tunnelmaan sisään. Joten tuolla suorituksella 22.00 pisteet olivat oikein hyvät, ja samalla Pinjan naisten sarjan historian ennätyspisteet.

Loppukilpailun suoritus meni paljon paljon paremmin. Tytöistä huokui itsevarmuus ja tasapainoissa oli varma ote ja hypytkin nousivat paljon korkeammalle kuin edellispäivänä. Loppukisasuoritukseenkin mahtui kuitenkin vielä virheitä kun nosto jäi hieman lennottomaksi, ja ohjelman loppupuolella tuli pari isompaa tasapaino virhettä, joten pisteet olivat suoritukseen oikein kelvolliset, mutta eivät valitettavasti riittäneet mitaleille. Kisasuorituksista loppukilpailusuoritus oli kauden paras ja fiilis oli jotenkin käsinkosketeltava ja toivottavasti tunnelma välittyi yleisöön asti. (Ainakin huhujen mukaan parit kyyneleet oli yleisössä pyyhitty JEEEEEE)

Mutta kun rehellisiä ollaan niin jos sanoisin että olen tyytyväinen näiden kisojen sijoitukseen, valehtelisin. Vaikka olenkin pettynyt sijoitukseen, olen silti erittäin tyytyväinen tyttöihin ja siihen mahtavaan zemppiin ja tekemisen meininkiin joka tällä kaudella on ollut.

Kaikkemme annoimme ja ehkä vähän enemmänkin, ja sille että muut ovat ihan SAIRAAN hyviä emme voi muuta kuin antaa mielettömät aplodit ja onnitella jokaista mitalisitia. Samalla annamme myös myrskyvaroituksen tulevalle kaudelle, sillä täältä muuten tullaan ja LUJAA!! :D"

 

Pinja-ninjat valkkuineen kiittää vanhempia, kannustajia sekä

erityisesti seuraa! KIIITOS!

 

Pinjan kauniin vapaaohjelman sekä uuden gaalanäytöstä varten tehdyn yllätysohjelman voi nähdä viimeisen kerran seuran Gaalanäytöksessä 31.5.2011 Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Tervetuloa!

 

Aluemestaruus PRONSSIA!


Pinja sijottui 9.4.2011 Hyvinkäällä pidetyissä Etelä-Suomen aluekilpailuissa kolmanneksi. Kovatasoisessa kipailuissa Pakilan voimistelijoiden Tiamat -joukkue voitti kultaa ja Tapanilan erän Aurum sijoittui toiseksi.


Pitkästä aikaa Pinjan tytöt kilpailivat samoissa kilpailuissa omien valmennettaviensa kanssa, ja se aiheuttikin vähän uutta asetelmaa esimerkiksi aamun harjoituksiin. "Ongelmatilanteesta" selvittiin hieman aikaisemmalla aamuherätyksellä ja hyvällä pohjareenauksella niin aamun harjoitus saatiin kunnialla läpi ja kaikki seuran tytöt pääsivät kilpailemaan nutturat päässä ja meikit kohdillaan.


Päivän alussa kilpailivat lähes kaikki seuramme muut joukkueet ja alkupäivä menikin tytöillä omia valmennustiimejä jännittäessä ja muita joukkueita kannustaessa. Pinjan suoritusvuoro oli kilpailujen viimeisenä ja ennen kisaa käytiin pikku happihyppelyllä ja aloitettiin alkulämmittely. Suoritukseen valmistauduttiin hakemalla raskaan päivän jälkeen vähän hymyä ja energiaa ja harjoittelu sujuikin hymyssä suin :).


Vihdoin tuli Pinjan vuoro. Isojen kannustusten saattelemana matolle asteli näyttävä ja iloinen porukka. Pitkä päivä oli kuitenkin tehnyt tepposensa ja suorituksen alkupuolelle mahtui muutama harmittava tasapaino virhe. Ilme ja fiilis ohjelmassa säilyi upeana koko ohjelman ajan. Alun kommelluksista selvittiin ja loppua kohden tutisevat jalat saatiin tukeviksi ja tekeminen parani koko ajan. Koko halli hiljentyi katsomaan ja kuuntelemaan herkkää suoritusta musiikin kaikuessa salissa. Suoritus sai raikuvat kannustukset ja porukka siirtyi kuuntelemaan pisteitä. Tuomaristo arvioi pinjan suorituksen 4,80 6,70 10,35 = 21,85 pisteen arvoisiksi ja joukkue sijoittui pronssille jääden 0,05 pisteen päähän hopeasta. Kaikenkaikkiaan hieno päivä, upeita suorituksia ja tytöillä mahtava fiilis mennä kisamatolla. Nälkä kasvaa syödessä ja tästä on hyvä jatkaa kohti kauden pääkisoja

Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailut 9.4.2011
naiset yli 16-vuotiaat tulokset

1. PNV/ Tiamat 4,80 7,05 10,70 = 22,55
2. TapEtä/Aurum 5,00 6,75 10,15 = 21,90
3. Tapvo/ Pinja 4,80 6,70 10,35 = 21,85
4. LapNV/Aion 4,50 5,50 9,85 = 19,85
5. HeJy/Carmen 4,60 4,70 9,75 = 19,05

 

 

 

Pinjan tytöt voitokkaina myös toisessa valtakunnallisessa kilpailussa 9.4.2011


Pinjan poppoo osallistui lauantaina 9.4.2011 myös viralliseen metrilakun syöminen ilman käsiä -kilpailuun Hyvinkään kilpailuhallin edustalla. Tiukka kilpailu alkoi lakritsien valitsemisella kilpailujen myyntipisteestä. Jokainen kilpailuun osallistuja sai valita itselleen haluamansa makuisen lakritsin, ja kilpailun edetessä tuli selväksi että lakritsin valinnalla oli maun lisäksi suuri strateginen merkitys kilpailussa. (olisi siis kannattanut miettiä vähän tarkemmin minkä maun valitsee ;) Tiukin kilpailu käytiin hopeamitalista sekä sijoista 5. sekä 7. 

 

Kilpailun säännöt:

- Jokainen saa valita oman kilpailijalakun makunsa

- Lakritsiin ei saa koskea syödessä käsin. Mutta jos lakritsi tippuu niin sen saa ottaa kiinni käsin ja laittaa takaisin suuhun.

- Nopein metrilakritsin syönyt ja tyhjän suun näyttävä kilpailija voittaa.

- Luovuttaa ei saa, vaan kilpailu käydään loppuun viimeiseen osallistujaan saakka.


Metrilakun syöminen ilman käsiä -kilpailun viralliset tulokset:
1. sija ja KULTAA Heidi, (noitapilli)
2. sija HOPEAA Laura (noitapilli)
3. sija PRONSSIA Katri (kirpeä omena)
4. sija Roosa (kirpeä omena)
5. sija Jenny (kirpeä mansikka)
6. Tiina (kirpeä mansikka)
7. Sara (kirpeä mansikka)
8. Henna (omena)
(Pihla ei valitettavasti osallistunut kilpailuun)
 

 

PS. Suosittelen kilpailun testaamista. Taatusti hauskaa, haastavaa sekä viihdyttävää sekä kilpailijoille että katselijoille :)
 

 

Pinja ja aava pronssimitalit kaulassa
Pitkän päivän päätteeksi on hyvä vähän pöljäillä :)
Lakunsyönti kisan tyylinäytteitä
lisää tyylinäytteitä lakukisasta.

Pinja valmistautuu aluemestiksiin

Joukkue valmistautuu Hyvinkäällä lauantaina 9.4.2011 pidettäviin aluemestaruuskilpailuihin hiomalla ohjelmaa. Ohjelman nostot on myös laitettu uusiksi ja reenattu varmemmiksi. "Erinomaisesti alkanut alkukausi antoi lisäpotkua reenaukseen ja teknisesti ohjelma on jo tosi hyvällä mallilla, vielä kun ilmaisu saataisiin kisoissa kohdalleen." kommentoi joukkueen valmentaja Katri reenauksen lomasta.

Lauantaina jokainen kannustaja suuntaa autonsa Hyvinkäälle ja tulee laittamaan käsiänsä yhteen ja kannustamaan Pinjan ja muut seuran joukkueet huippusuorituksiin!

Mahtava kisakauden avaus!

Pinjalle hopeaa TUL:n avoimissa mestaruuskilpailuissa!

 

Pinja nappasi yllätyshopeaa avoimissa TUL:n mestaruuskilpailuissa Tampereella 19.-20.3.2011.

Joukkue ylitti omat ja muidenkin odotukset kauden avauskilpailuissa sijoittumalla alkukilpailuissa selkeälle ykköspaikalle huippupistein ja nappaamalla lopulta kovatasoisesta kisasta hopeaa. Salilla on tehty kovaa työtä ja nyt se alkaa tuottaa tulosta!

Alkukilpailuissa uusi herkkä ja syvällinen ohjelma masentuneesta naisesta puri tuomaristoon! Ilmaisullinen ja tiivistunnelmainen kokonaisuus kärsi pienistä tasapainovirheistä ja eriaikaisuuksista, mutta niistä huolimatta Pinja sijoittui huippupistein sarjan kärkeen ja lähti loppukilpailuun johtopaikalta johtaen 0,5 pisteellä ennen jyväskylän naisvoimistelijoiden Vanilijat joukkuetta. (Alkukilpailun pisteet: 4,80, 7,15, 10,05 = 21,95  bonusta ryhdistä +0,1 ja mieleenpainuvasta kokonaisuudesta +0,1)

Loppukilpailuun joukkue valmistautui erittäin aikaisen aamun harkkasuorituksella, joka oli yhdenaikainen ja varman oloinen, tosin lopun nosto tuntui tuottavan vaikeuksia. Loppukilpailuun lähdettiin varmalla fiiliksellä parantamaan edellispäivän heikohkoa suoritusta.

Loppukilpailuissa Pinja teki teknisesti varmemman kokonaisuuden, mutta ilmaisu tuntui katoavan jonnekkin varmistelun keskelle ja eriaikaisuuksia alkoi kasaantua ohjelman loppupuolelle. Loppuhuipennukseksi lopun iso nosto tuli ryminällä alas. Vaikka joukkue pääsi nostosta hienosti jatkamaan ohjelman loppuasentoon, oli virhe silti todella selkeä! Iso virhe kostautui ja taiteelliset pisteet jäivät suorituspisteiden kanssa alhaisiksi. Upeasti suorittanut Vanilijat porhalsi Pinjan ohitse 0,35 pisteellä jättäen joukkueen lopulta hopealle. (Loppukilpailun pisteet 5,00, 6,60, 10,25 =21,85 bonusta ryhdistä 0,1)

Joukkue matkasi hyvillä mielin hopeamitalit kaulassa takaisin kotiin. Hyvä sijoitus ja jymy-yllätys tuo varmasti lisäpontta harjoitteluun ja seuraavan kerran Pinjan tytöt voi bongata aluemestaruuskilpailuista Hyvinkäällä 9.4.2011. Tervetuloa katsastamaan uusi ohjelma ja kannustamaan Pinja loistavaan suoritukseen!

Lopuksi vielä iiiiiisot onnet Vanilijoille kultamitalista ja Lillareille pronssista! Kiitos kannustajille ja tyttöjen vanhemmile! Tästä on hyvä jatkaa! :)

Pinja valmiina kisakauteen

 

Pinja avaa kisakautensa lauantaina 19.3. Tampereella pidettävissä TUL:n mestaruuskilpailuissa. Uutta raikasta ja naisellista vapaaohjelmaa on harjoiteltu tammikuusta saakka ja joukkue on nyt valmiina ensimmäisiin kisoihin.

Kauden avauskisoja on odotettu kuumeisesti (kirjaimellisesti). Pienet sairastelut ovat vaivanneet joukkuetta, mutta halu näyttää uusi erillainen ohjelma ja räväkkä puku, on kova! Pinja on vaihtanut jälleen hieman tyyliä ja saanut liikkeisiinsä ripauksen lisää vahvuutta ja naisellisuutta. Pinja lähtee sairasteluista huolimatta TUL:n mestaruskilpailuihin avoimin mielin,innokkaana ja tavoitteet kohdillaan katsastamaan, mitä muut joukkueet ovat tällä kaudella keksineet.

Joukkue kannustusjoukkoineen matkaa huomenna perjantaina junalla kohti tamperetta kaikki peukalot ja pottuvarpaat pystyssä toivoen, että matolla kilpailee kahdeksan henkinen joukkue.

Pidähän sinäkin peukalosi pystyssä! Kilpailuissa nähdään! :)