Uutiset 2008

Svolin Etelä-Suomen alueen Asematapahtuma, Vihti 8.11.9.11.2008 21:43
Keijut osallistuivat lauantaina ensimmäiseen Asematapahtumaansa. Päivän ohjelmassa oli harjoituskierros, esitelymarssi sekä itse esiintyminen. Tytöt pärjäsivät hienosti suuressa tapahtumassa, paikalla oli paljon joukkueita ja kannustajia ja keskittyminen sekä harjoittelu oli haastavaa. Esiintyminen sujui kuitenkin hyvin, kaikki tytöt näyttivät taitavilta voimistelijoilta nutturoissaan ja punaisissa voimistelupuvuissaan. Tytöt saivat arvioitsioilta kiitosta hyvästä vartalon hallinnasta sekä ketteryydestä ja napakkuudesta. Kehitettävää on vielä jalkojen ojennuksissa sekä rohkeasti esiintymisessä. Hyvä tytöt, olette mitalinne ansainneet!

Kisakatselmus4.11.2008 08:02
Keijut esiintyivät ensimmäistä kertaa seuran kisakatselmuksessa Espoonlahden Urheiluhallilla 29.10. Esiintyminen sujui taidokkaasti ja sekä tytöt että valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä hienoon suoritukseen. Kisakatselmukseen oli saapunut paljon katsojia ja tytöt pääsivät seuraamaan myös seuran muiden joukkueiden esityksiä.

Seuraavan kerran Keijut esiintyvät Svolin Etelä-Suomen alueen Asematapahtumassa, Vihdissä 8.11. Sitä ennen harjoitellaan vielä esiintymisvarmuutta. Tervetuloa kannustamaan tyttöjä Vihtiin! Tytöt esiintyvät blokissa 1, joka alkaa klo 11.45.

Tunnelmia syksyn harjoituksista13.10.2008 13:05
Tänä syksynä Keijut esiintyvät ensi kertaa asematapahtumassa. Syksyn harjoituksissa onkin harjoiteltu perusvoimistelun lisäksi naruohjelmaa. Ohjelman musiikiksi on valittu pirteä etelä-afrikkalainen Pata Pata 2000 (Miriam Makabe) ja Keijujen lilat narut pyörivät reippaasti musiikin tahdissa. Ohjelman ensiesitys nähdään seuran kisakatselmuksessa 29.10. Harjoituksista ei ole myöskään unohdettu hauskanpitoa ja uusiin jumppakavereihin tutustumista!