Joukkuevoimistelu

Monipuolinen harrastus

Joukkuevoimistelu on monipuolinen harrastus. Laji vaatii voimistelijoilta kokonaisliikunnallisten lajitaitojen osaamista, voimaa, molemminpuolista liikkuvuutta, hyvää koordinaatiokykyä ja rytmitajua. Lajissa yhdistyy liikkuvuus, voima, nopeus ja kestävyys.

Joukkuevoimistelu on taitolaji, jonka koreografia koostuu mm. monipuolisista vartalonliikkeistä, tasapainoista, hypyistä, hyppelyistä ja joukkueen yhteistyöliikkeistä. Laji on parhaimmillaan huippu-urheilua yhdistettynä katsojaa koskettavaan taiteellisuuteen. 

Omalla taitotasolla

Tapiolan Voimistelijat tarjoaa joukkuevoimistelutoimintaa 6-vuotiaista (Stara-voimistelu) alkaen. Seuran tavoitteena on tarjota voimistelijalle mahdollisuus harrastaa joukkuevoimistelua omalla taito- ja tavoitetasolla. Seurassamme on joukkue kaikissa voimisteluliiton kilpailusarjoissa.

Seurassa on toimiva valmennusjärjestelmä, joka tukee voimistelijan kehittymistä ja kasvua. Teemme jatkuvaa yhteistyötä seuramme harrasteryhmien kanssa. Harrasteryhmistä on mahdollisuus nousta kilparyhmiin taitojen ollessa kilparyhmän vaatimusten tasolla.

Yhdessä tekemistä ja elinikäisiä ystäviä

Joukkuelajin suola on ehdottomasti joukkuekaverit. Lajissa ei tarvitse yksin puurtaa vaan voimaa, tukea ja kannustusta saa joukkuekavereilta. Jumppakavereista muodostuu yleensä elinikäisiä ystäviä, kun yhdessä on koettu ja jaettu onnistumiset ja vastoinkäymiset. 

Tule mukaan joukkuevoimisteluun! Lisätiedot tästä