Uutisia 2016-2017

 Gaalanäytös 9.12

Jääkarhu- ohjelma esitettiin viimeistä kertaa seuran joulugaalassa. Näytöksessä päästiin nauttimaan myös pipareista ja näkemään muita joukkueita.

 

Kevään uutta vapaaohjelmaa on jo alettu harjoittelemaan ja pian jäädään joululomalle.

 OVO STARA 19.11

Sunnuntaina Viima KH esiintyi tämä syksyn viimeisellä staralla tutulla Opinmäen koululla, jälleen yhdeksän tytön kokoonpanolla. Päivä alkoi pirteästi harkkakierroksella, meikkauksella ja pian olikin jo suoritusvuoro.

Suoritus sujui hyvin ja tähän on hyvä päättää narukausi.

Nyt harjoitellaan vielä uusia liikkeitä ennen joululomaa ja kokeillaan kevään vapaaohjelman osia. Viimeisen kerran jääkarhu-ohjelman voi nähdä seuran gaalanäytöksessä 9.12.

 Esiintyminen Tapiola Cupissa

Lauantaina 4.11 jääkarhut kävivät esiintymässä TapVon järjestämissä kisoissa.

 Elise Cup STARA 29.10

Sunnuntaina vuorossa oli syksyn ensimäinen stara- esiintyminen Elise Cupissa Töölön kisahallilla. Harmillisesti yhden tytön varvasmurtuma vaivaa edelleen ja tällä kertaa matolla nähtiin vain 9 nallea.

Paikalle saavuttiin klo 10 valmistautumaan päivään. Suorituksessa oli pieni musiikkiongelma kun CD-levylle olikin tupsahtanut väärän joukkueen musiikki, mutta onneksi puhelimen kautta saatiin oikea kappale soimaan ja suoritus jatkui tavalliseen tapaan. Kaikki muistivat hienosti perjantaina tehdyt muutokset ja nyt on pari viikkoa aikaa vielä hioa ohjelmaa ennen OVO Staraa 19.11.

Viima M & Viima KH

 Valokuvaus 28.10

Lauantaina Viimalaiset pääsivät osallistumaan seuran valokuvaukseen. Kuvauksessa otettiin ensin joukkuekuva ja sen jälkeen yksityiskuvat tytöistä.

 Kisakatselmus 25.10

Jääkarhu- ohjelma sai ensiesityksensä TapVon kisakatselmuksessa keskiviikkona. Esitys sujui hyvin ja sunnuntaina joukkueella on jo syksyn ensimäinen STARA esiintyminen Elise Cupissa!

 Treeneissä ollaan ahkeroitu peruskunnon, liikkuvuuden ja uuden naruohjelman kanssa. Uusia upeita pukujakin on sovitettu ja nyt odotellaan innolla niiden saapumista ja koristelun aloittamista.

 Kesälomalta palattu

Lomat on nyt lomailtu ja treeneihin palattu hieman uudistuneella 10 tytön kokoonpanolla. Emmi siirtyi kesällä voimistelemaan Viima J joukkueeseen, Helmi siirtyi muiden harrastusten pariin ja uusina tyttöinä joukkueeseen tulivat Carolina ja Vivian.

Torstaina 10.8 omien treenien jälkeen suunnattiin Otaniemeen tutustumaan uuteen TapVon saliin jonne tulee myös oma matto!

Satunäytös päättää kevätkauden

 

Viima KH osallistui kevätkauden päätteeksi TapVon satunäytökseen jonne tehtiin pikavauhdilla kokonaan uusi karhu- teemainen naruohjelma ensi syksyä ajatellen. Näytös oli kevään viimeinen esiintyminen, mutta kausi jatkuu vielä kesätreenien merkeissä.

 

Joukkueeseen mukaan haluaville järjestetään katsastustilaisuus 18.5. Lisää tietoa löytyy täältä

 Etelä-Suomen aluestara 8.4

 

Kevään viimeinen STARA-tapahtuma saatiin päätökseen hyvillä mielin ja hyvällä suorituksella. Joukkue paransi suoritustaan selkeästi edelliseen staraan verrattuna ja koko päivä sujui iloisissa merkeissä. Nyt unohdetaan inkkari-teema ja keskitytään uuteen naru-ohjelmaan joka esitetään seuran satunäytöksessä 2.5.

 Stara- kausi avattu Lovent Cupissa

 

Kevään ensimmäinen stara on nyt onnistuneesti ohi! Paikalle Lumoon saavuttiin aamulla kymmeneltä laittamaan hiukset ja meikit valmiiksi jo ennen harkkaa. Harkkakierroksella suoritukseen mahtui vielä unohduksia torstaina tehdyistä muutoksista ja pientä eriaikaisuutta. Harkan jälkeen vaihdettiin puvut päälle, syötiin eväitä ja odotettiin kisojen alkua. Pian olikin aika jälleen astua matolle suuren yleisön eteen. Tällä kertaa joukkueen tekeminen oli todella yhdenaikaista, rauhallista, ilmeikästä ja juuri sitä mitä ensimmäiseltä staralta lähdettiin hakemaan! Kaikki muutokset muistettiin ja hymyt säilyivät läpi ohjelman.

 Kisakatselmus 15.3

 

Uuden inkkari-teemaisen ohjelman ensiesitys isolle yleisölle oli Espoonlahden urheiluhallilla seuran kisakatselmuksessa 15.3. Joukkue onnistui näyttämään ilmaisullisen suorituksen ja tytöt ja uudistetut puvut saivat paljon kehuja ja arvokasta palautetta.

 

Lauantaina 18.3 joukkueen voi bongata Vantaalta Lovent Cupin STARA-tapahtumasta!

Kuvat: Emma Pesola

 Kaksi viikkoa kisakatselmukseen

 

TapVon kisakatselmukseen on aikaa tasan kaksi viikkoa  ja ohjelma on loppuasentoa vaille valmis. Nyt ahkeroidaan vielä ilmaisun ja pukujen kanssa ja sitten joukkue onkin valmis ensimmäiseen esiintymiseen.

 Kevätkausi startannut

Viiman kevätkausi alkoi tammikuussa uudistuneissa tunnelmissa. Joukkue sai monta uutta jäsentä kun vanha Viimalainen Helmiina päätti palata takaisin voimistelun pariin, joulun katsastustilaisuudesta saimme mukaan Oonan ja Alvan ja Salla siirtyi KH:seen J joukkueesta. Uutta ohjelmaa on alettu jo harjoittelemaan 12 tytön kokoonpanolla.

Kevään aikana esiinnymme Tapiolan Voimistelijoiden järjestämällä etelä-Suomen aluestaralla 8.4 sekä Lovent Cupissa staralla 18.3.

 Gaalanäytös päättää Viima KH:n syyskauden

Gaalassa esiinnyttiin viimeisen kerran pallo-ohjelmalla. Nyt unohdetaan pallot ja siirretään katseet kohti kevään uutta vapaaohjelmaa.

Viima KH, Kaste ja valkut
Yhteiskuva valkkujen kanssa

 Etelä-Suomen aluestara

 

Viima KHn syksyn starakauden päätti aluestara joka järjestettiin Vantaalla Lumossa. Valmistautuminen omaan esitykseen sujui hyvin ja vanhemmat auttelivat iloisina pukuhuoneessa hiusten ja meikkien kanssa. Esitystä edeltävä harkka sujui todella hyvin siihen nähden että kaksi tyttöä joutuivat ikävästi jättämään staran välistä ja siitä johtuen tyttöjen paikkoja jouduttiin hieman muuttamaan lyhyessä ajassa. Itse esitys sujui harkkaakin paremmin ja hymyt säteilivät katsomoon asti! Harmillisesti valmentajalta hävisi puhelin viikonlopun aikana joten kaikki joukkueesta otetut upeat kuvat katosivat samalla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kevään haasteita kohti, nyt unohdetaan pallot hetkeksi ja keskitytään harjoituksissa uusiin liikkeisiin.

 

Pallo-ohjelman voi nähdä vielä viimeisen kerran TapVon gaalanäytöksessä 8.12 Espoon kulttuurikeskusella!

Viima M Viima KH Viima J

 TapVon Staratapahtuma 30.10

 Tapiolan Voimistelijoiden järjestämmä stara-tapahtumassa Viima KH esiintyi tänä syksynä ensimmäistä kertaa pallo-ohjelmallaa. Vanhemmatkin pääsivät auttamaan Opinmäen liikuntahallin koristeluissa! KHn harkassa tapahtui vielä harmillisia kömmähdyksiä mutta ne saatiin hyvin korjattua ennen varsinaista suoritusta. Ohjelma näytti jo siistimmältä kuin kisakatselmuksessa ja tähän voidaan olla tyytyväisiä!

 Kisakatselmus 24.10

Viima KH:n pallo-ohjelma sai ensiesityksensä suuren yleisön edessä Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmuksessa maanantaina 24.10. Katselmus jouduttiin ikävä kyllä suorittamaan vajaalla kokoonpanolla kahden tytön puuttuessa kokoonpanosta. Pienestä jännityksestä huolimatta esiintyminen sujui hyvin ja nyt on enää yksi harkka aikaa hioa ohjelmaa ennen viikonloppuna järjestettävää TapVon staraa! 

Viima KH ja Kaste

 Viima KH:n syyskausi on jo täydessä vauhdissa ja salilla onkin riittänyt vilinää 11 pallon kanssa. Parin viikon kuuluttua onkin uuden ohjelman ensiesitys Espoonlahdessa TapVon kisakatselmuksessa ma 24.10 ja samalla viikolla on myös kauden ensimmäinen STARA-tapahtuma 30.10.