Uutiset 2011

TUL:n mestikset Kokkolassa

Tähdettäret kävivät harjoittelemassa stressin sietoa ja kaksipäiväisiä kilpailuja Kokkolan TUL:n mestaruuskilpailuissa 19.-20.11.2011. Mukava reissu ja kaksi OK:ta suoritusta oli sitä antia mitä Kokkolasta lähdettiinkin hakemaan, tuloksista viis. Kisat olivatkin hyvää harjoitusta 3.-4.11. Turussa pidettäviin SM-kisoihin, joissa suorituksen on osuttava nappiin. SM-kilpailuja varten onkin harjoiteltu kovaa ja muutettu ohjelmaa useampaan otteeseen. Vielä jaksaa pari viikkoa puurtaa ihanan ohjelman parissa. Turussa Nähdään!

 

Pronssiputki jatkui aluekisoissa

 

Tähdettäret voimistelivat upeasti pronssille Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Helsingissä 6.11.2011.

Kilpailusuorituksen tytöt suorittivat varmasti ja upeasti ilmaisten ja tunnelma ja kannustukset olivat huimat. Kiitos kaikille!

Aluekilpailut kilpailitiin poikkeuksellisesti seitsemällä tytöllä Lauran ollessa sairaana, mutta tytöt selviytyivät viimehetken kuviovaihdoksista hienosti! Toivottavasti pronssiputki jatkuu 19.-20.11 Kokkolassa käytävissä TUL:n mestaruuskilpailuissa, joihin Tähdettäret muuttavat kuviot jälleen kahdeksalle ja lähtevät näyttämään mistä Espoolaiset Tähtöset on tehty ;).

Iso Kiitos kaikille kannustaneille ja onnittelut muille mitalisteille!

 14-16-vuotiaat                             
­TV     ­AV     ­EXE    YHT
­1. Fosforit/OVO­5.86­3.76­9.10­18.72
­2. Gloria/PNV­5.36­3.63­8.55­17.54
­3. Tähdettäret/TapVo­4.80­3.20­8.30­16.30
­4. Isabel/VVS­5.36­2.86­7.95­16.17
­5. Pegasos/Kotkan Kiri­4.73­2.66­7.70­15.09
­6. Vinkarit/Mäntsälän Voimistelijat­4.20­2.80­7.55­14.55

Tähdettärille pronssia Cailap Cupista

Tähdettäret avasivat kilpailukautensa hienosti mitalisijalla 14-16vuotiaiden sarjassa Cailap Cupissa lauantaina 29.10.2011.

Kilpailupäivä alkoi aikaisin aamulla, kun turkuun lähdettiin ajamaan jo klo 6:30. Aamun harkka oli aavistuksen vaisu ja suoritus sisälsi hassuja henkilökohtaisia virheitä. Virheet korjattiin harkan jälkeen ja oli aika laittaa itsensä kisatällinkiin ja vetää puku päälle ja suunnata askeleet kohti esittelymarssia.

Upean näköinen kahdeksanhenkinen joukko marssi esittelymarssin Lumettarien ja Taigan kanssa ylväästi seura edustaen.

Tähdettäret kannustivat Taigan ja Pokemon-Lumpparit hienoihin suorituksiin ja sitten olikin aika valmistautua omaan suoritukseen. Tähdettärien Suoritus oli aamun harjoitusta paljon parempi ja vahvempi, mutta sisäls vielä turhia pudotuksia ja eriaikaisuutta. Tytöt arvioitiin sarjansa kolmansiksi Dominot Flexien ja Isabelin jälkeen ja tytöt saivat kilpailujen päätteksi pronssimitalit kaulaansa. Onnea Flexeille ja Isabelille

1. Turun Jyry, Flex                               5,2 ja 3,05 ja 7,45 YHT. 15,702. Vantaan Voimisteluseura, Isabel      5,2 ja 3,15 ja 7,2 YHT. 15,553. Tapiolan Voimistelijat, Tähdettäret  4,3 ja 3,0 ja 7,35 YHT. 14,65 

Tähdettärien uusi ohjelma ja puku keräsivät paljon kehuja ja tuomareilta saatiin hyvää palautetta. Tästä on hyvä jatka pienin muutoksin kohti ensi viikonloppuna pidettäviä Etelä-Suomen Aluekisoja.

 

Kisakausi lähestyy vauhdilla

 

Syksyn harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja uusi täysin edellisistä poikkeava keilaohjelma alkaakin pikkuhiljaa olla kisakunnossa. Tähdettäret hioivat ohjelmaansa kisakuntoon viime viikonloppuna 15.-16.10 Kisakalliossa. Leirillä keskityttiin uusien kohtien hiomiseen sekä suoritusvarmuuden saamiseen koko ohjelmaa. Keilaohjelmaan tehtiin vielä muutamia muutoksia perjantaisen tuomaripalautteen perusteella, ja ilmaisuakin alkoi jo vähän pilkahdella. (Jeee!) Kaksi viikkoa on vielä tehokasta treeniaikaa jäljellä ennen kauden ensimmäisiä kilpailuja. Cailap Cup Turussa kisataan 29.10 ja sinne tytöt suuntaavat avoimin mielin ja hyvää suoritusta hakemaan. Mukavaa nähdä mitä muut joukkueet ovat tälle kaudelle keksineet.

Tähdettärien ohjelma saa ensiesityksensä seuran kisakatselmuksessa 22.10.2011. klo 11:00 Espoonlahden urheiluhallilla. Tervetuloa katsastamaan koko seuran syksyn välineohjelmat sekä kannustamaan kaikki joukkueet huikeisiin suorituksiin.

Kisoissa nähdään! :)

 

Ohjelmaleiri Kisakalliossa 2.-3.9.2011

Syyskuun alussa Tähdettäret pakkasivat keilansa ja suuntasivat kohti Kisakallion upouutta voimisteluhallia. Jopa niinkin uutta, että joukkue sai kunnian olla hallin ensimmäinen käyttäjä. Ja hieno halli onkin!

Leirillä rakennettiin, muutettiin ja hiottiin ohjelmaa. Tytöt jaksoivat hienosti ahertaa koko leirin ajan ja ohjelmaa saatiin paljon eteenpäin.

 
 Tähdettäret valittu Suomen junioririnkiin kaudelle 2011-2012 

 

 

Joukkue osallistui ringin ensimmäiselle leirille kuluneena viikonloppuna 5.-7.8.2011 Kisakalliossa. Erittäin antoisa ja rankka leiri oli hieno aloitus syyskaudelle ja leiriltä saatiin paljon eväitä syksyn reenaukseen sekä tutustuttiin muihin ringin joukkueisiin.

Leiriohjelma oli erittäin monipuolinen ja erityisesti liikkuvuuteen ja voimaan oli leirillä panostettu ja niihin saatiinkin paljon uusia harjoitteita kotisalille tehtäväksi. Leirin lempparitunniksi nousi nostotekniikkatunti, josta tytöt saivat hyviä vinkkejä ja siellä päästiin testaamaan sellaisia nostoja joita ei ilman asiantuntevaa opastusta olisi varmaan koskaan uskallettu kokeilla. Pitkien päivien päätteeksi tytöt ja Katri suuntasivat varpaansa kohti uimarantaa ja rannassa pidettiinkin uimahyppykisa ja polskittiin ihan muuten vain. 

Kiva kolmipäiväinen leiri on nyt takanapäin ja on aika suunnata kotisalille normaalien reenien pariin. Kiitos kaikille leiriläisille, valkuille ja ohjaajille! Helmikuussa nähdään taas :)

 
 Tähdettärien syyskausi käynnissä

Kesälomat on lomailtu ja paluu harkkasaleille koitti heinäkuun lopulla. Loppukesän ohjelmaan kuuluu peruskuntoa sekä keilaohjelman rakentamista.

Keilat eivät ole missään vaiheessa päässeet keräämään pölyä, vaan niitä on pyöritelty, heitelty ja pudoteltu ahkerasti. Keilojen luja teko on myös tullut koettua rakkuloiden ja yhden päähän tulleen tikin kautta. Eiköhän tämä tästä vähitellen...

Elokuun ensimmäisenä viikoloppuna Tähdettäret osallistuvat Svolin valtakunnalliselle leirille.

 

 Sirkustunnelmia satunäytöksestä 7.5.2011

 

Tähdettäret pääsivät esittämään elämänsä ensimmäisen keilaohjelman seuran satunäytöksessä, jonka teemana oli sirkus.
SM-kisat Jyväskylässä 15.-17.4.2011

Tähdettärien kisakevään viimeinen rutistus oli edessä Jyväskylässä voimistelun yhteisissä SM-kilpailuissa.

Joukkue kannustusjoukkoineen lähti tien päälle perjantaiaamuna klo 8.30. Koulupäivä jäi tytöiltä välistä, mikä ei kovinkaan suurta murhetta aihuttanut. Jyväskylässä ehdittiin ennen kisan alkua käydä syömässä, majoittautumassa ja laittamassa nutturat päähän. Joukkue lähti hieman ekynein fiiliksin valmistautumaan, sillä kisaharkka ei ole koskaan ennen ollut klo 16 eikä suoritus klo 19.30, joten tilanne vaati hieman sopeutumista. Alkukilpailun harkka ei mennyt aivan puhtaasti ja etenkin nostot tulivat raskaasti. Korjauksia jäätiin käymään läpi joksikin aikaa ennen hotelille menoa ja meikkaamisen aloittamista.

Kisalämpän ajan joukkue oli painisalissa. Vasta lähempänä suoritusta joukkue huomasi, että heidän oli korkea aika siirtyä viralliselle harjoitusalueelle. Puvut kiskaistiin kiireen vilkkaa päälle ja matka Hippos-halliin taitettiin juoksujalkaa. Onneksi mattoharjoitteluun oli varattu runsaasti aikaa ja tarvittavat kohdat ehdttiin käydä läpi ennen pitkää kävelymatkaa kisa-alueelle. Kisarutiinit saivat hieman kärsiä, kun keskittymiselle ei oltu osattu varata ollenkaan aikaa ja joukkue marssi suoraan verhon takaa hieman pöllämistyneenä kisamatolle. Tämä heijastui valitettavan ikävästi ilmaisuun ja suoritukseen ja ohjelma sisälsi paljon virheitä, etenkin tasapainoissa. Kokonaisuuteen oltiin hieman pettyneitä, sillä kuluneella viikolla harkoissa oli nähty paljon parempaa tekemistä.

Pisteitä joukkue sai 4,7 / 2,95 / 8,00 = 15,65 ja sijoittui alkukilpailuissa viidenneksi. Finaalipaikka oli lunastettu ja yhdessä päätettiin parantaa suoritusta ja ilmaisua seuraavana päivänä.

Aamulla kisapäivä tuntui normaalimmalta, sillä harkka oli totutumpaan aikaan klo 9.45. Harkka meni hienosti ja kepeästi. Vielä pari pientä virhettä oli nähtävissä, mutta harkkaan oltiin kaiken kaikkiaan tyytyväisiä. Korjauksien jälkeen hotelilla oli runsaasti aikaa laittaa hiukset ja meikki, sillä 14-16 -vuotiaiden finaali alkoi klo 16 ja Tähdettärien suoritusvuoro oli vasta sarjansa loppupuolella.

Valmistautumisen, pakkaamisen ja lounaan jälkeen Jyväskylän upeasta kevätsäästä päästiin nauttimaan kameran kera. Tytöt pukivat puvut päälle ja menivät ulos poseeraamaan mitä merkillisimmissä tilanteissa. Äijät, supermiehet, fisut, aerobikkaajat, pellet ja muut vauhdikkaat hahmot viihdyttivät ohikulkevia opiskelijoita.

Tällä kertaa kisalämppä osattiin suunnitella paremmin, kun kulkureitti ja muu tarpeellinen tieto oli edelliseltä päivältä selvillä. Lämpän ja läpikäynnin tytöt tekivät jo todella reippaasti, rauhallisesti ja varmuutta huokuen, joten parempaa suoritusta osattiin toivoa. Kisarutiinien jälkeen aurinkoinen ja rentoutunut joukkue asteli matolle. Ohjelman alku ja loppu sujuivat hienosti, mutta edelleen tasapainoissa kävi selkeitä virheitä ja hypyt jäivät vaisuiksi. Ohjelman tunnelmaan oltiin tyytyväisiä, tytöt näyttivät nauttivan tekemisestään. Suorituksen jälkeen joukkue oli kuitenkin positiivisin mielin ja suunnitelmia ja lupauksia ensi kautta varten alettiin jo miettiä yhdessä.

Pisteitä joukkue sai 5,2 / 2,95 / 7,65 =15,80. Koko kilpailun yhteispisteiksi joukkue sai 31,45. Teknisten pisteiden nousuun oltiin tyytyväisiä, mutta suorituspisteiden aleneminen alkukisasta jäi kaivertamaan. Pisteillä joukkue säilytti alkukisan viidennen sijansa OVO:n Fosforeitten viedessä voiton, Turun Pyrkivän Sanixin olessa toinen ja PNV:n Glorian ollessa kolmantena. Neljänneksi suoriutui parhaana tulokasjoukkueena OVO:n Magneetit. Isot onnitelut! Tähdettärien suorituksista paras ajoittui finaalipäivän harkkaan, mutta se tosiasia, että joukkue oli epäpuhtailla suorituksilla niin lähellä kovatasoista kärkeä, kertoo tyttöjen korkeasta taitotasosta. Nousu SM-sarjaan oli vaativa, mutta tulevaa ajatellen paljon toivoa antava.

Tulokset

Nyt vuorossa on pääsiäistauko, jonka jälkeen keilat pääsevät ahkeraan käyttöön. Joukkue myös toivoo saavansa lisää tyttöjä, joten nyt on hyvä aika tiedustella kokeilukertaa!

 

 Tähdettärille aluemestaruuspronssia! 10.4.2011

Etelä-Suomen aluemestaruudesta kilpailtiin mestaruussarjassa 10.4. sunnuntaina.

Tähdettärien harkkasuoritus ei mennyt aivan kuten piti. Ilmaisu jäi vaisuksi ja suoritukseen mahtui todella isoja virheitä nostojen ja tasapainojen kohdalla. Hyvin tytöt tosin korjasivat tilanteet ja jatkoivat menoa loppuun asti. Harkkaan ei voitu olla tyytyväisiä ja etenkin ilmaisua ja keskittymistä vahvaan ja varmaan tekemiseen päätettiin parantaa itse suoritukseen.

Hius- ja meikkioperaation aikana joukkue ehti kannustaa seuran nuorempia joukkueita upeisiin suorituksiin. Lounaan ja ulkoilun jälkeen oli kisalämpän vuoro. Jo tämän joukkue teki paljon keskittyneemmin ja parempaa pystyi odottamaan kisamatollakin.

Suoritusta ennen joukkue sai olla kauan keskittymistilassa tuomareiden vielä neuvotellessa edellisen joukkuueen suorituksesta. Sitten matolle astelikin pirteä joukkue. Suoritus Tähdettärillä sujui paljon aamua vahvemmin. Ilmaisu oli näkyvissä paremmin, osittain seurauksena seuran nuorempien voimistelijoiden suuresta kannustuksesta! Hypyt tulivat hienosti ja nostot sujuivat aamua paremmin, mutta edelleen tasapainoissa kävi harmittavia virheitä, jotka näkyivät teknisissä pisteissä. Pieni ylimääräinen jännitys hieman häiritsi vartaloiden loppuun asti viemistä. Yksi rajanylitys joukkueelle tuli hyppysarjan kohdalla. Tyytyväisiä voidaan olla yhteinäiseen tekemiseen, mutta vielä tarpeettomat virheet jäivät harmittamaan itse kutakin. Pisteitä joukkue sai 4,63 / 2,83 / 8,46 = 15,92. Tähdettärien pisteet toivat joukkueelle pronssisen mitalin OVO:n Magneettien voittaessa kultaa ja PNV:n Glorian ollessa hopealla. Isosti onnea kaikille viikonlopun mitalisteille ja intoa tuleviin koitoksiin.

Ensi viikolla joukkue pyrkii karsimaan turhat virheet pois panostamalla vain tekemisen laatuun ja positiiviseen ilmapiiriin. Hyppyjä painotetaan korkeammalle ja vartaloita isonnetaan. Tavoitteena on saada ensi viikon SM-kisoihin rauhallinen ja varma joukkue!

Tulokset

 Tähdettärillä upea debyytti 14-16-vuotiaiden sarjassa!

Tähdettärien kisakausi käynnistyi lauantaina 26.3. Caribia Cupin matolla.

Harkkasuoritus sai näyttävän alun, kun yksi tytöistä liukastui alkuasentoon menossa. Ainakin tuli todistettua, että matto oli totuttua liukkaampi. Harkka meni suhteellisen hyvin, hieman haparointia ja uneliaisuutta oli huomattavissa tytöissä. Pari nostoa tuli myös hieman raskaan näköisesti.

Aikaa korjauksille ja valmistautumiselle oli reilusti, sillä Tähdettäret suorittivat vasta noin klo 15.30. Suoritus ei mennyt täysin odotetusti, tasapainoissa tuli isoja virheitä ja jossain hypyissä ja yhdistelmissä kävi pieniä virheitä. Kaikkein yllättävintä oli, kun kaksi tyttöä törmäsivät kaariharpan ilmalennon aikana ja tulivat pyrstölleen alas. Hyvin tytöt kuitenkin korjasivat tilanteen ja ehtivät siististi loppuasentoon. Parasta suorituksessa oli, että kisatunnelma saatiin kohdalle ja tytöistä huokui tahdonvoima näyttää parastaan.

Pisteitä joukkue sai suoritukseen nähden paljon: 4,95 / 3,05 / 7,80 = 15,80. Tähdettäret sijoittuivat vain 0,15 pisteen erolla nelossijaan viidensiksi, mikä on todella hieno sijoitus ensimmäisissä sm-sarjan kilpailuissa. Voiton sarjassa vei OVO:n Fosforit, hopealle sijoittui Turun Pyrkivän Sanix ja pronssi meni OVO:n Magneeteille.

Seuraavat viikot joukkue jatkaa suorituksen varmiointia, jotta aluemestaruuksissa joukkueelta nähtäisiin puhtaampi kokonaisuus.

 Ja sitten heitä oli seitsemän… Eipäs kun kuusi… Siis seitsemän.

Eihän kauden aloitus olisi mitään ilman ”pientä” lisäjännitystä. Maaliskuun puolivälissä Hannan jo alkukaudesta asti kipua valitellut nilkka kipeytyi entisestään ja yhteinen päätös oli, että nilkan on parempi antaa levätä. Ohjelman paikat muutettiin seitsemälle.

Kisakatselmuksen jälkeen Vilma otti ja kaatui ja hups, luita murtui ja jalka on kipsissä. Vilmalta jää siis valitettavasti koko kevään kisakausi väliin. Joukkue alkoi olla jo epätoivon partaalla, kun vastoinkäymiset eivät ottaneet loppuakseen. Ohjelman paikkoja alettiin miettiä kuudelle, mutta sitten selvisikin, että Hannan nilkka kestää voimistelua teipattuna. Eli ekoihin kisoihin lähdetään seitsemän tytön voimin Vilman ja Sannen ollessa sivussa parantelemassa itseään.

Pian nähdään!

 Kisakatselmus 20.3.2011

Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmus järjestettiin sunnuntaina Espoonlahden urheiluhallilla. Katsomo oli täynnä innokkaita vanhempia, sukulaisia ja voimistelun ystäviä. Tähdettärien virtaavan ja kuohuvan (!) ohjelman ensiesitys isolle yleisölle meni todella hienosti ja ohjelma sai paljon kehuja.

 

 Terve taas Solvalla 12.-13.3.2011

Solvallaan mentiin heti uudestaan seuraavana viikonloppuna lauantaista sunnuntaihin. Taas oli koko kokoonpano kasassa, vau!

Solvallassa oli myös Pakilasta pari joukkuetta ja heidän kanssaan vuorottelimme voimistelusalin käyttöä.

Leirillä tehtiin taas paljon ohjelmaa, puolikkaita ja kokonaisia. Loppuasentokin mietittiin uusiksi. Lauantai-iltana aikaa jäi myös rentoutukselle ja leikeille :)

Virve Jokinen ja Kirsi Lipponen ovat tuomarisilmin käyneet katsomassa ohjelmaa harkoissa ja ovat antaneet paljon kallisarvoisia vinkkejä ja ehdotuksia. Iso kiitos heille.

 Pikaleiri Solvallassa 4.-5.3.2011

Kun kerrankin koko joukkue oli terveenä, varasivat valmentajat pika pikaa kahden päivän leirin Solvallaan. Lähtö tapahtui perjantaina koulupäivän jälkeen ja paluu oli lauantai-iltana.

Osa leirin harkoista oli tutussa voimistelusalissa ja osa uudessa Solvalla Arenassa. Arena on ihanan valoisa ja avara ja varmasti tulemme vastaisuudessakin leireilemään Solvallassa.

Leirillä alku- ja loppuasennot kehiteltiin loppuun asti ja sitten ne taas muutettiin. Ja muutettiin. Ja hiottiin.

Kannatti lähteä äkkilähtönä leirille. Ohjelman kanssa mentiin hurjasti eteenpäin ja nyt sitä alkaa jo odottaa kisakauden alkua.

 Alkukauden kuulumisia 9.2.2011

Tähdettäret ovat tammi- ja helmikuun aikana harjoitelleet ahkerasti fysiikkaa sekä uusia kevään ohjelman osia, jotka ovat selkeästi aiempaa vaikeampia. Myös nostot tuovat oman haasteensa ja huumorinsa harjoitteluun. :)

Flunssalta eikä rippitapaamisilta ole säästytty, joten monet treenit on jouduttu pitämään vajaalla kokoonpanolla. Siitä huolimatta uusi ohjelma alkaa hiljalleen muodostua upeaksi kokonaisuudeksi.

Tähdettäret jatkavat treenaamistaan kotisaleilla ja yksi leirikin on vielä tiedossa ennen kisakauden avausta Caribia Cupissa. Pukusuunnittelu on täydessä vauhdissa ja uudella puvulla on tarkoitus esiintyä ensi kerran 20.3. Espoonlahdessa seuran kisakatselmuksessa.

 

Valtakunnallinen leiri Kisakalliossa 14.-16.1.2011

Viikonloppuna Tähdettäret leireilivät yhdessä viime kesältä tuttujen Auroroiden, Dominojen, Fionoiden ja Rosán kanssa Kisakalliossa.

Leirille lähdettiin perjantaina kesken koulupäivän Lauran ja Annamarin kyydeillä. Ensimmäisen leiripäivän tytöt harjoittelivat yhdessä Rosán kanssa. Aluksi joukkueilla oli hauska tanssitunti, jossa kaivattua ylävartalon rentoutta saatiin kunnolla harjoitella. Seuraavaksi Olga ja Alla Venäjän Roxetesta pitivät vartaloteknikkatunnin, jonka aikana opitut liikkeet toivat mukavaa vaihtelua tuttuihin "suomalaisiin" vartaloihin. Illalla Olga ja Alla pitivät vielä kaikille leirin joukkueille yhteisen venyttely- ja rentoutustuokion. Tunnin jälkeen he antoivat joukkueille tehtävän: lauantai-iltana leirinäytöksen jälkeen kaikkien joukkueiden tulisi esittää pelkästään liikekieltä käyttäen jokin lempiruoka, jonka muut sitten yrittävät arvata. Iltapalalle mentiin isot suunnitelmat mielessä!

Lauantaiaamu alkoi Fionat-97 -joukkueen kanssa ihanalla Allan pitämällä koreografiatunnilla, jossa keskityttiin vain rentoihin, virtaaviin liikkeisiin ja voimistelumaisen tiukkuuden sai vielä hetkeksi jättää heräilemään. Pienen tauon jälkeen Olga piti hyvän hyppyihin valmistavan tunnin. Valmetajille tunnista jäi käteen taas kerran hienoja ideoita kotisaleja varten. Lounaan jälkeen Tapiolan oma Ansku tuli pitämään tytöille "Kehonhallinta ja -huolto"-luennon, jossa käytiin läpi edellytyksiä voimistelijan terveenä pysymistä varten. Jälkeenpäin Ansku myös näytti tytöille erilaisia liikkeitä, joiden kautta tytöt oppivat paremmin hahmottamaan eri keskivartalon lihaksisia ja niiden toimintatapoja sekä käyttämään oikeita lihaksia oikeaan aikaan.

Lauantai-ilta oli hyvin ohjelmapainotteleinen. Ensin Hanna Asikainen tuli tarkastamaan Tähdettärien ohjelman tekniset osat. Tunnilla saatiin hyviä vinkkejä siihen, mitkä osat ja yhdistelmät sopivat joukkueelle ja mitä kannattaa käyttää ja miten. Iso kiitos Hansulle! Myös Alla katsoi joukkueen ohjelman ja häneltäkin saatiin hyviä vinkkejä ja lisää liikeideoita.

Leirinäytöksessä kaikki joukkueet esittivät uudet kevään ohjelmansa. Aivan alkuun molemmat Dominot esittivät hupaisan "Made in Finland"-tanssin, jossa pilailtiin tyypillisten suomalaisten tapojen kustannuksella. Itse näytös oli hieno. Jo näin alkukaudesta voi sanoa, että yleisöä tullaan hemmottelemaan upeilla ohjelmilla. Kaikilla joukkueilla oli hyvin erityypiset ohjelmat. Näytöksen jälkeen joukkueet saivat esittää "ruokatanssinsa" muille. Tähdettäret esittivät sushia varsin onnistuneesti, sillä se arvattiin heti :)

Sunnuntaina edessä oli Olgan tasapainotunti, jossa käytiin läpi harjoitteita kellistystä, pystäriä ja piruetteja varten. Tunti oli taas todella hyvä ja antoisa. Pakkaamisen ja lounaan jälkeen Marianne Vikkula Ampeereistä tuli puhumaan tytöille huippu-urheilijan arjesta ja tytöt saivat myös kysyä Mariannelta mieltä askarruttavia kysymyksiä. Leirin päättyi jo kahden aikoihin, joten kotona ehti hyvin vielä levätä ennen kouluviikon alkua.

Kiitos kouluttajille hienosta leiristä ja tsemppiä muille joukkueille harkkoihin. Kisoissa nähdään!

Vartalotekniikkatunti Allan kanssa
Kaikki leirin joukkueet rentoutumassa
Tasapainotunti Olgan kanssa
Tasapainoja tehtiin myös silmät kiinni
Christa ja Linnea venyttelemässä