LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT

Lasten ja nuorten harrastustuntien tavoitteena on antaa onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua sekä kehittää lasten liikunnallisia perustaitoja. Ohjaajien vankka kokemus ja koulutus sekä innostunut ote toimintaan takaavat harrastetuntien korkean laadun sekä luovat tunneille turvallisen ympäristön kokea ja kehittyä.

Laajasta ja monipuolisesta tuntiohjelmastamme löydät voimistelu- tai liikuntaharrastuksen kaikenikäisille lapsille ja nuorille eri puolilta Espoota.

Kaikkiin lasten tunteihin sisältyy kaksi maksutonta kokeilukertaa! Kokeilukerroille tulee ilmoittautua MyClubin kautta. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tunnilla, tulee peruutus tehdä ennen kolmatta jumppakertaa, niin palautamme maksun / poistamme laskun.

MYCLUBIIN SIIRTYMINEN

Ilmoittautumisjärjestelmämme vaihtuu ja siirrymme Hoikasta MyClubin-käyttöön. Kaikki syyskauden ilmoittautumiset tehdään MyClubin kautta.

MyClubin käyttö on helppoa ja vaivatonta ja se kokoaa myös muun muassa kaiken viestinnän samaan paikkaan!

Jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa aktivointilinkin, jolla pääsee kirjautumaan MyClubiin. Jos olet jo ennen käyttänyt MyClubia muussa yhteydessä, kirjaudu aktivointilinkin kautta sisään samalla käyttäjällä, älä luo uusia tunnuksia. Mikäli et ole saanut linkkiä tai linkki on vanhentunut, ota yhteyttä.

Jonopaikoille ilmoittautuminen
Mikäli ryhmät menevät täyteen, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli paikkoja vapautuu, järjestelmä lisää ensimmäisenä jonossa olevan automaattisesti ryhmään ja lähettää siitä henkilölle sähköpostiin viestin sekä laskun. Mikäli olet jonossa ja haluat poistua jonosta, ota meihin yhteyttä.

Hae tästä sopivaa tuntia käyttämällä hakukriteerinä esimerkiksi paikkaa tai lapsen ikää. Hakutoiminnosta näet myös ajantasaisen osallistujatilanteen.  Jos ryhmässä on tilaa lukee ryhmän nimen alapuolella vihreällä käynnissä ja sulkeiden sisällä vapaiden paikkojen määrä. Jos ryhmä on täynnä, ko. kohdassa lukee jonopaikkoja ja sulkeissa jonopaikkojen määrä.