LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT

Lasten ja nuorten harrastustuntien tavoitteena on antaa onnistumisen elämyksiä ja liikunnan riemua sekä kehittää lasten liikunnallisia perustaitoja. Ohjaajien vankka kokemus ja koulutus sekä innostunut ote toimintaan takaavat harrastetuntien korkean laadun sekä luovat tunneille turvallisen ympäristön kokea ja kehittyä.

Laajasta ja monipuolisesta tuntiohjelmastamme löydät voimistelu- tai liikuntaharrastuksen kaikenikäisille lapsille ja nuorille eri puolilta Espoota.

Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen

  • Ennakkoilmoittautuminen syksyllä mukana olleille alkaa 1.12. klo 9.00 alkaen ja päättyy 8.12.2022. Ennakkoilmoittautumisessa voi ilmoittautua vain samaan ryhmään, jossa on ollut syksyllä.
  • Maanantaina 12.12.2022 klo 12.00 ilmoittautuminen aukeaa myös uusille jäsenille
  • Kaikkiin lasten tunteihin sisältyy kaksi maksutonta kokeilukertaa! Kokeilukerroille tulee ilmoittautua normaaliin tapaan Hoikan kautta. Mikäli kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tunnilla, tulee peruutus tehdä ennen kolmatta jumppakertaa, niin palautamme maksun / poistamme laskun.

Hae tästä sopivaa tuntia käyttämällä hakukriteerinä esimerkiksi paikkaa tai lapsen ikää. Hakutoiminnosta näet myös ajantasaisen osallistujatilanteen.  Jos ryhmässä on tilaa lukee ryhmän nimen alapuolella vihreällä käynnissä ja sulkeiden sisällä vapaiden paikkojen määrä. Jos ryhmä on täynnä, ko. kohdassa lukee jonopaikkoja ja sulkeissa jonopaikkojen määrä.