Mukaan joukkuevoimisteluun

Tule mukaan joukkuevoimisteluun!

Seuramme joukkuevoimistelun kilpajoukkueisiin pääsee mukaan kokeilutreenien kautta tai sopimalla joukkueen valmentajan kanssa erillisestä kokeilutreenistä. Järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia kokeilutreenejä keväisin sekä syksyisin. Muina aikoina yhteydenotot kokeilutreeneistä joukkueen valmentajaan (yhteystiedot joukkuesivuilla) tai valmennuspäällikköön.

Joukkuevoimistelun alkeisryhmiin pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Alkeisryhmiä ovat Perhoset (5-6v), Aurinkoiset (7-8v) ja Pisarat (9-10v). Ryhmissä harjoitellaan voimistelutaitoja yksilöllisesti oman taito- ja tavoitetason mukaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelun harjoittelusta ja esiintymisestä innostuneet voimistelijat.  Joukkuevoimisteluryhmät harjoittelevat 2 krt viikossa 1 h kerrallaan.

Alkeisryhmät osallistuvat Stara-tapahtumiin. Stara-tapahtumissa joukkueet pääsevät esiintymään ja valmentajat saavat esityksestä kirjallisen palautteen. Stara toimii kilpailunomaisena harjoitteluna lasten joukkueille ennen kilpailusarjoihin siirtymistä. Staroilla joukkueita ei aseteta paremmuusjärjestykseen ja kaikki osallistujat palkitaan. Kaikki joukkuevoimisteluryhmät esiintyvät myös seuran näytöstapahtumissa.

Joukkuevoimistelun alkeisryhmien aikataulut löytyvät harrasteen tuntiohjelmasta ja ilmoittatuminen syksyn ryhmiin alkaa 3.6. klo 10.00.

Avoimiin kilparyhmiin pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Avoimia kilparyhmiä ovat 2016-2018 syntyneiden Lumi sekä 2014-2015 syntyneiden Aava KH. Avoimiin kilparyhmiin pääsee mukaan myös kauden aikana. Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja joukkueiden omilla sivuilla Lumi ja Aava KH.

Lisätietoja valmennuspäällikkö Johanna Ahlqvist 050 551 1306 tai valmennus.tapvo@gmail.com

 

Kevään 2024 kokeilutreenit

Kevään 2024 kokeilutreenit järjestetään seuraavasti

Alle 12-vuotiaat

Tiistai 21.5.2024 klo 17.00-18.30 omalla salillamme POP, Kivimiehentie 2 Forenomin talo 2. krs

Yli 12-vuotiaat

Keskiviikko 22.5.2024 klo 18.30-20.00 omalla salillamme POP, Kivimiehentie 2 Forenomin talo 2. krs

 Treeni on kaikille avoin ja maksuton. 

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen kokeilutreenin alkua. Ilmoittautuminen treeniin yhteydenottolomakkeen kautta.

Kokeilutreenissä voimistellaan avojaloin. Vaatetuksena jumppaan sopivat joustavat vaatteet ja pitkät hiukset laitetaan kiinni. Jätäthän korut yms kotiin. Ota mukaan juomapullo.

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuus ei sido mihinkään eli voit tulla vain kokeilemaan olisiko uusi harrastus sinulle sopiva. 

Ilmoittautumislomake avoimet kilparyhmät

Ilmoittaudun ryhmään