Uutiset 2007

Sm-kilpailut Kotkassa4.12.2007 16:16
Syksyn kilpailukausi huipentui viime viikonloppuna, kun Kotkassa kilpailtiin välinesarjojen SM-mitaleista. Pinjan kohdalla kilpailut alkoivat jo perjantaina, jolloin seurallamme oli harjoitusvuoro kisapaikalla. Kisaharkka oli todella epätarkka ja ohjelmaa hiottiinkin pitkin iltaa. Lauantain suoritus olikin jo huomattavasti parempi, vaikka mukaan mahtuikin muutama harmittava pudotus ja 0,2:n rajanylitys. Suoritus oli kuitenkin ilmeeltään vahvempi kuin aiemmissa kisoissa ja pisteetkin nousivat kauden parhaimpaansa (11,90).

Syksyn keilaohjelma esitetään vielä seuran kilparyhmien joulujuhlassa 12.12. Tämän jälkeen laitetaan keilat hetkeksi naulaan ja siirrytään vapaaohjelman pariin.

Aluekisat5.11.2007 10:46
Tytöt aloittivat aluekisat perjantaina kisaharjoituksella. Epäaikainen suoritus ja isot virheet tekivät suorituksesta epäsiistin ja seuraavan aamun harjoitukset tulivat tarpeeseen. Tytöt olivat illan aikana kuitenkin kuunnelleet musiikin puhki ja aamuharkat Espoonlahdessa olivat jo huomattavasti paremmat. Lisästressiä kuitenkin toi se, että ohjelma oli muutettava seitsemälle voimistelijalle. Muutamat kuviot kärsivät, mutta heitot saatiin setvittyä niin, että välineen vaihto löytyi ohjelmasta.

Harjoitusten jälkeen menimme Tiinalle, jonne vanhemmat olivat järjestäneet lounas- ja evästarpeet. Syömisen jälkeen laitoimme hiukset ja meikit kisakuntoon ennen Tapiolan hallille siirtymistä.

Itse kisasuoritus oli kova pettymys. Yhdenaikaisuus säilyi, mutta keilat eivät pysyneet kädessä. Lisäksi isot tasapainovirheet johtivat siihen, että pisteet jäivät kahden pisteen päähän Cailapin tuloksesta. Etenkin suorituspisteet kärsivät selkeistä virheistä. Tästä kuitenkin jatketaan SM-kisoja kohti. Ohjelmaa muutetaan hieman ja suoritus pyritään saamaan huippukuntoon.

Kiitos vanhemmille viikonlopun kestityksistä sekä kannustuksesta.

Cailap Cup21.10.2007 19:46
Lauantaina avattiin kisakausi Turussa. Aamulla lähdettiin autoilla klo 7 Tapiolasta kohti Kupittaan hallia. Perillä kannustettiin jo aiemmin harjoitelleita Tapiolan tyttösarjalaisia ennen lämppää ja omaa harkkasuoritusta. Harjoituksessa tuli vielä paljon pudotuksia, joten parannettavaa jäi suoritukseen. Loppuverkan jälkeen kävimme syömässä ennen marssia ja hiusten- ja meikkien laittoa.

Suoritusvuoromme oli aivan kilpailujen loppupäässä. Suorituksessa tuli vielä muutamia pudotuksia ja harmittavia tasapainovirheitä, mutta ilmaisu oli jo huomattavasti aiempaa vahvempaa. Aluekisoihin mennessä ohjelmaan tehdään pieniä muutoksia ja hiotaan yhdenaikaisuutta, jonka avulla pyritään saamaan vielä vahvempi kokonaisuus. Kisasta jäi kuitenkin kaikille hyvä mieli ja keväästä ollaan taas menty selkeästi eteenpäin.

Joukkuepäivä 13.10.16.10.2007 17:04
Lauantai aamulla olimme ensin kolmen tunnin treeneissä, joista lähdimme suoraan viettämään joukkuepäivää Lauralle. Missiona oli pukujen ja keilojen viimeistely kilpailukuntoon. Suihkun kautta menimme syömään Lauran isän tekemää makaronilaatikkoa. Jälkiruoan hyytyessä aloitimme jo päivän työt. Paljetit ja strassit liimattiin kiinni pukuihin ja viimeiset nauhat ommeltiin paikalleen. Laskutaito tosin joutui koetukselle, mutta onneksi saatiin kaikille strassit riittämään.

Pannacottan hyydyttyä söimme jälkkäriä mansikoiden kera. Vatsat saimme täyteen, mutta aika ei ikävä kyllä riittänyt keilojen teippausten uusimiseen. Niiden teko taitaa jäädä teippimestari Saran harteille.

Mukavaa oli ja kiitos Lauran isälle hyvästä ruoasta.

t. Pinjan tytöt

Cailap Cup lähestyy15.10.2007 16:00
Syksyn kilpailukausi avataan ensi lauantaina Turussa. Viimeiset harjoitukset ovat edessä ennen parin päivän syyslomaa ja ohjelma koitetaan saada hyvään kuntoon. Vielä meinaa lattia kolista harjoituksissa, mutta pienellä keskittymisellä heitotkin onnistuvat hyvin. Tavoitteena on tehdä jo heti ensimmäisissä kilpailuissa puhdas ja kaunis kokonaisuus, jossa ei virheitä ole.

Syksy14.8.2007 12:15
Syyskausi on jo käynnissä ja keilatekniikkakin alkaa löytyä. Uuteen kauteen lähdetään hieman pienemmän joukkueen voimin, sillä kaksi tyttöä päätti keskittyä nyt koulunkäyntiin sekä muihin lajeihin. Kahdeksan tytön voimin jatketaan treenausta syksyn kilpailuja kohti.

SM-kilpailut12.5.2007 13:50
Pinjan tytöt osallistuivat ensimmäistä kertaa SM-kisoihin 14-16-vuotiaiden sarjassa Jyväskylässä. Tavoitteeksi oli asetettu edellä olevien joukkueiden haastaminen sekä pisteiden parantaminen. Mieli oli korkealla kun tavoite saavutettiin, vaikkakin selkeitä virheitä ohjelmaan vielä jäi. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kesää ja syksyä kohti.

Kevään kilpailut29.4.2007 01:21
Aluekilpailuissa Helsingissä, jossa Pinja kilpaili ensimmäistä kertaa SM-sarjoissa, aloittivat tytöt oman sarjansa. Jännitys oli kova ja eriaikaisuutta näkyi vielä ohjelmassa monin paikoin. Tunnelma oli kuitenkin iloinen suorituksen jälkeen ja lavalla oli kiva olla. Mustan kissan cupissa Mäntsälässä suoritus oli jo hieman tarkempi, mutta virheitä oli edelleen nähtävissä. Näitä pyritäänkin karsimaan pois ennen SM-kilpailuja. Tavoitteena on haastaa edellä olevia joukkueita sekä saada iloinen ja varma suoritus kauden päätteeksi. SM-kisoja ennen Pinjan tytöt voi nähdä seuran kevätnäytöksessä 2.5. Tapiolan kulttuurikeskuksessa. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan.

Uusi nimi16.2.2007 10:55
Sinetär nimi jätettiin tyttösarjojen puolelle ja SM-sarjaan siirrytään uuden nimen, Pinja, kanssa. Viikolla 8 Pinjan tytöt viettävät hiihtolomaa ja ohjelman pariin palataan loman jälkeen. Ensimmäiset kilpailut ovat aluemestaruuskilpailut maaliskuun lopussa.

Näe Sinetär joulunäytöksessä!6.12.2006
Tule katsomaan Sinetär -joukkueen syksyn vanneohjelma joulunäytökseen lauantaina 9.12. klo 15 Tapiolan urheiluhallille!