2017 Syksy

 Gaalanäytös

Tytöt esiintyivät viimeistä kertaa Kleopatra- teemaisella vanneohjelmalla seuran Gaalanäytöksessa lauantaina 9.12! Kisaohjelman lisäksi tytöt olivat mukana myös koko seuran yhteisessä jouluspektaakkelissa, joka oli näytöksen viimeinen ohjelmanumero. 

Vielä on jäljellä pari viikkoa treenejä sekä yläkoululeiritys Kisakalliossa, jonka jälkeen alkaa ansaittu joululoma. Katseet on käännetty jo kunnolla kohti kevättä, jolloin luvassa taas jotain uutta! Ihanaa joulunodotusta kaikille!

 SM-kilpailut Valkeakoskella

Syksyn välineohjelmien Suomenmestaruudet ratkottiin Valkeakoskella 25.-26.11. Matkaan lähdettiin varhain lauantai-aamuna ja kisavalmistautuminen sujui hyvin. Alkukilpailussa tytöt saivat tehtyä ilmaisullisen ja tarkan suorituksen, vaikka muutamia virheitä vielä tulikin. Pisteitä alkukilpailusta kuitenkin 16.133 ja finaaliin lähdettiin 8. sijalta! 

Finaalipäivä alkoi rauhallisesti valmistautuen hotellilla. Kisaan lähdettiin hyvällä fiiliksellä, taavoitteena näyttää oma paras suoritus. Finaalissa suoritus oli selkeästi alkukilpailun suoritusta parempi, kun tytöt saivat näytettyä täsmällisen sekä ilmaisullisen suorituksen. Pisteitä finaalista kertyi 15.933 ja täten molempien päivien kokonaispisteet olivat 32.066, jotka oikeuttivat sijaan 10.

Kokonaisuudessaan kausi oli onnistunut ja kehitystä tapahtui jatkuvasti. Tästä suuntaamme katseet kohti kevättä ja seuran Gaalanäytöstä, joka järjestetään Tapiolan Kulttuurikeskuksessa lauantaina 9.12 klo 17! Tervetuloa katsomaan!

 Kaupunki Cup

Lauantaina 11.11 Team Tapiola Pre Jr kilpaili Vantaan Lumo- areenalla järjestetyssä Kaupunki Cupissa. Suoritus oli epävarma ja eriaikainen, eikä siihen oltu tyytyväisiä. Pisteitä tällä kertaa 15.150 ja kuudes sija. Seuraavaksi meillä on edessämme kahden viikon päästä SM- kilpailut Valkeakoskella, jonka jälkeen käännämme katseemme täysillä kohti kevättä!

 Tapiola Cup

Tytöt kilpailivat kauden toisissa kilpailuissa Tapiolan Voimistelijoiden järjestämässä Tapiola Cupissa. Lauantaipäivä vietettiin rajatuomareina, ajanottajina sekä mitalien jakajina ja sunnuntaina koitti oma kisapäivä. Kisavalmistautuminen sujui hyvin ja saimme tehtyä varman harkkasuorituksen ennen varsinaista kisasuoritusta. Lähdimme varmalla fiiliksellä kohti kisasuoritusta, joka onnistuikin upeasti.

Pisteitä suorituksesta yhteensä 16.150, jotka oikeuttivat sijaan 4/16! Takana upea kisapäivä, johon olemme erittäin tyytyväisiä! 

 Elise Cup

Kisakausi avattiin Töölön kisahallissa Elise Cupissa. Kisavalmistautuminen ja harkka tehtiin kotisalilla, jonka jälkeen siirryttiin kisapaikalle. Tunnelma oli hyvä ja tytöt lähtivät varmalla fiiliksellä suoritukseen. Matolla saimme näytettyä hyvän suorituksen, vaikka muutama iso virhe vielä joukkoon mahtuikin. Kokonaisuuteen voimme kuitenkin olla tyytyväisiä!

Suorituksesta pisteitä saimme 15.60, jotka oikeuttivat kolmanteen sijaan. Kotiin lähdettiinkin pronssimitalit kaulassa!

 Kisakatselmus

Team Tapiola Pre Jr esiintyi seuran kisakatselmuksessa keskiviikkona 25.10. Kisakatselmuksessa saimme näytettyä hyvän suorituksen ja tilaisuus toimi erittäin hyvänä ensiesiintymisenä ennen kilpailuja!

Tästä jatkammekin ahkeraa harjoittelua kohti kauden ensimmäistä kilpailua, joka on Elise cup Töölön kisahallissa sunnuntaina 29.10!

 Kauden toinen yläkoululeiri

Tytöt leireilivät Kisakalliossa toisella yläkoululeirillään syyskuun lopussa. Leiri oli tehokas sekä antoisa ja saimme ohjelmaa paljon eteenpäin. Saimme myös hyviä vinkkejä ohjelmaan tuomareilta. 

Yläkoululeirin jälkeen on treenattu ahkerasti ja tavoitteellisesti kohti muutaman viikon päästä alkavaa kisakautta. Tällöin Team Tapiola Pre Jr osallistuu Helsingissä järjestettävään Elise Cupiin. Sitä ennen joukkueen voi nähdä seuran kisakatselmuksessa Espoonlahden urheiluhallilla 25.10!

 Esiintyminen Leppävaaran raittikarnevaalissa tanssiesityksellä

 

 Yläkoululeiri ja uusi kausi käyntiin

Syyskausi pyörähti käyntiin heinäkuun lopussa, jolloin palattiin takaisin treenisalille. Pian sen jälkeen koitti tyttöjen ensimmäinen yläkoululeiritys, joka oli erittäin onnistunut! Leirillä opittiin uusia asioita niin treenaamisesta kuin urheilijan arjestakin.

Myös syksyn uuden vanneohjelman harjoittelu on aloitettu. Tästä jatkuukin nyt ahkera treenaaminen kohti syksyn kilpailuja!