Uutiset 2008

Joulunäytös14.12.2008 19:19
Kauden viimeinen esiintyminen oli seuran joulunäytöksessä tänään sunnuntaina. Nyt laitetaankin pallot hetkeksi nurkkaan ja keskitytään taas vapaaohjelman saloihin. Keväällä siirrytään myös Sädettärien kanssa sarjaa ylemmäs, joten uusia haasteita riittää.

Valottaret toivottavat kaikille tukijoilleen iloista Joulua ja onnelista uutta vuotta.

SVS Open3.12.2008 09:56
Tytöt osallistuivat sisarjoukkue Sädettärien kanssa 30.11. SVS Open asemalle Töölön kisahallilla. Harjoituskierrosta ei asemalla ollut, joka näkyi molempien joukkueiden suorituksessa. Kotisalilla ohjelma näytti jo todella siistiltä, joten epätarkka kisasuoritus olikin selkeästi alle tyttöjen normaalin suorituksen. Joulujuhlassa pyritäänkin saamaan suoritus vielä siistimmäksi.

Tervetuloa katsomaan seuran kilpa- ja harrasteryhmien esityksiä seuran joulujuhlaan 14.12. Tapiolan Urheiluhallille. Valottaria ja Sädettäriä voit tukea ostamalla arpoja, ruusuja tai pientä syötävää tapahtumassa.

Vihdin Asema9.11.2008 12:22
Valottaret osallistuivat Etelä-Suomen Asemalle lauantaina uudella nopealla pallo-ohjelmallaan. Aamun harkassa näkyi vielä paljon epävarmuutta ja palloja putoilikin useassa kohdassa, mutta kisasuoritukseen tytöt kasasivat itsensä. Palloteknisesti suoritus oli hyvä, mutta nopeissa hyppelyissä ja askelikoissa jalkatekniikkaan jäi vielä parannettavaa. Iloista ilmettä kuitenkin löytyi ja esitys oli aamuun nähden vahva. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti seuraavaa Asematapahtumaa.

Kisakatselmus30.10.2008 14:06
Keskiviikkona Espoonlahden hallilla kävi hulina, kun kaikki seuran aluemestaruuskilpailuihin 2.11. ja alue Asemalle 8.11. osallistuvat joukkueet esittivät syksyn kilpaohjelmansa. Yli 10-vuotiaat olivatkin jo kilpakautensa avanneet, mutta alle 10 vuotiaat esittivät ohjelmansa nyt ensi kertaa.

Valottarien ohjelmaan tehtiin vielä viimeisissä harkoissakin muutamia muutoksia. Hyvin tytöt kuitenkin esittivät iloisen ohjelmansa, pallotkin pysyivät jo hienosti matkassa mukana. Uudet puvutkin olivat vielä hieman keskeneräiset. Nyt vielä puolitoista viikkoa hiotaan ohjelmaa kuntoon, niin Asemalla nähdään ryhdikäs ja iloinen joukkue.

Tervetuloa kannustamaan tyttöjä Vihtiin. Kaikki seuramme 7 joukkuetta esiintyvät blokissa 1, joka alkaa klo 11.45.

Syyskuun tunnelmia30.9.2008 16:36
Kausi on edennyt vauhdilla eteenpäin ja uusi vaativa pallo-ohjelmakin alkaa jo sujua. Nyt vaan hiotaan suorituksesta siisti ja yhdenaikainen ennen kauden ensimmäistä esiintymistä, joka on 29.10. seuran kisakatselmuksessa. Tilaisuudessa esiintyvät seuran kaikki asema- tai kilpailutapahtumiin osallistuvat joukkueet. Tervetuloa katsomaan.

Kauden ensimmäinen Asema-tapahtuma on 8.11. Vihdissä, jonne Tapiolasta lähdetäänkin suuren joukon kera. Valottarien lisäksi asemalla on seuran muut 1998-99 syntyneiden joukkueet, Sädettäret, Säihkettäret98 ja Säihkettäret99 sekä ensimmäistä kertaa asemalle tulevat 2000-2001 syntyneet Lumettaret, Keijut ja Haltijat.

Kausi käyntiin1.9.2008 09:49
Tänään päästään vihdoin koulujen saleille ja syyskausi pääsee kunnolla käyntiin. Saleilla pomppivat pallot ja pyörivät vanteet, kun opetellaan uutta pallo-ohjelmaa asemalle sekä joulujuhlaesitystä vanteilla. Kauden aikana tyttöjä voi nähdä asema-tapahtumissa sekä seuran juhlissa. Päivittelemme sivuille tapahtumia heti kun osallistumiset varmistuvat.

Syysstartti 24.8.2008 13:32
Kauden ensimmäinen esitys on jo takanapäin, kun tytöt esiintyivät lauantaina Iso Omenan syysstartissa. Pieni lava asetti oman haasteensa svengijengin esitykseen, mutta se ei menoa haitannut. Ensi viikolla otetaankin taas pallot käteen ja suunnataan katseet kohti syksyn asematapahtumia.

Syyskauden aloitus11.8.2008 10:03
Valottaret palailevat elokuussa kesälaitumilta treeneihin ja ryhtyvät heti harjoittelemaan esitysohjelmaa lauantaina 23.8. kauppakeskus Iso-Omenassa järjestettävää Svolin seurojen syysstarttia varten. Sen jälkeen suunnataankin jo katseet uuden kisaohjelman harjoitteluun.

Tunnelmia5.2.2008 11:44
Ohjelmia on nyt treenailtu vajaan kuukauden verran ja tehty työ alkaa näkyä uusien vaikeiden liikkeiden sujumisena. Helmikuussa lomaillaan viikolla 8 hiihtoloman merkeissä, jonka jälkeen maaliskuussa onkin kaikilla joukkueilla edessä ensimmäiset esiintymiset ja Mäntsälän asema-tapahtuma.

tehoviikonloppu13.1.2008 22:05
Kaikki joukkueet aloittivat 12.-13.1. uusien vapaaohjelmien harjoittelun tehostetulla kotisaliviikonlopulla. Kevätkauden harjoitukset aloitettiin jo aiemmin samalla viikolla. Uudet ja entistä vaativammat ohjelmat alkoivat jo löytää muotoaan ja sujuakin mukavasti. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti kauden asema-tapahtumia.

Uusi kausi toi mukanaan myös 3 uutta innokasta voimistelijaa Säihkettäriin sekä uuden valmentajan Fanny Vakkilan. Fanny otettiin ilolla vastaan Linda Kujalan siirtyessä muiden haasteiden pariin.