Uutiset

Ruosteinen vuosi 2014

 5.1.2015

Upea Ruosteinen vuosi 2014 on saatu päätökseen.

Vuoden aikana joukkue keräsi positiivista energiaa ja huomiota ympärilleen ja muodostui tiiviiksi porukaksi. "Me ollaan ruosteessa"- sanoma muuttui vitsistä, sloganiksi ja kulki mukana matkan varrella.

Ajanpuutteen vuoksi Ruoste ei kilpaile keväällä 2015, vaan keskittyy yhdessä oloon ja esiintymisiin.

On aika laittaa Ruosteisen kirjan kansi hetkeksi kiinni ja jäädä odottamaan uuden voimistelukipinän syntymistä.

Ruoste kiittää kaikkia kilpakumppaneita, kannustaneita ja matkan varrella sormensa peliin pistäneitä!

 

Aluekisoista Hopeaa!

9.12.2014

Ruoste räväytti isänpäivänä Töölön Kisahallissa Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa ja näytti kauden parhaan suorituksen tuomaristolle! Viikon ahkera harjoittelu tuotti tulosta, ja toistovarmuuden kautta saavutettu rentous ja varmuus näkyi myös kisamatolla. Suoritus oli itsevarma, ilmaisullinen ja välinevirheetön! JES! Pieniä tasapainovirheitä ja eriaikaisuuksia ohjelmaan mahtui mutta ne eivät kokonaisuutta juuri haitanneet

Tuomaristo arvioi Ruosteen suorituksen pistein 4,60 3,75 8,90 =17,25 joka oli hieno parannus viikon takaiseen Kerava Cuppiin. Pisteet riittivät erittäin kovatasoisessa sarjassa hopeasijalle OVOn Kilpa-akatemian voimistellessa kultaa ja Keravan Naisvoimistelijoiden Terran napatessa Pronssia.

Tästä on hyvä lähteä pienien ohjelmamuutosten kautta kohti kauden pääkisoja eli kilpasarjan mestaruuskilpailuja jotka käydään Hyvinkäällä 22.-23.11.2014.

Kaikki kannustamaan Ruoste huippusuorituksiin!

Kuvat: Petri Vilhunen

 

 

Ruosteinen Kisakauden Aloitus

Kerava Cup su 2.11.2014

Ruoste aloitti syksyn välinekauden Kerava Cupissa sunnuntaina 2.11. Uusi Voodoo-teemainen keilaohjelma sujui kisamatolla keilavirheittä (wohoo!) ja ilmaisu oli kohdillaan. Jännityksen piikkiin laitetaan muutamat tutinat tasapainoissa ja eriaikaisuudet johtuivat yltiömäisestä adrenaliinista :) Ensi kisoihin lähdetää hiomaan suoritusta ja hakemaan toistoilla suoritusvarmuutta ja viilaamaan ilmaisua vielä tärävämmäksi. seuraava kerran Ruoste nähdään kisamatolla ensi viikonloppuna Helsingissä Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa. Kaikki kannustamaan!

Aluemestaruus hopeaa!!!

la 5.4.2014

Ruosteinen pommi jysäytettiin Töölön Kisahallissa lauantaina 5.4.2014, kun Pahattaret laittoi kisahallin mylvimään Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa. Upeasti ilmaisten ja varmasti esiintynyt Ruoste sai yhdet kilpailujen parhaimmista suosionosoituksista ja tunnelma oli katossa!

Suoritukseen oltiin enemmän kuin tyytyväisiä. Suorituksessa saatiin näkymään varmuus mikä oli löytynyt myös kotisalilla. Ohjelma oli mennyt aimo harppauksen eteenpäin Hyvinkäältä ja se näkyi myös pisteissä! Ruoste saavutti kilpailuissa hopeaa, jääden vain 0,1 pisteen päähän kultaa napanneesta PNV:n Massimosta.

Joukkue sai suorituksen jälkeen todella positiivista palautetta niin tuomareilta, pikkufaneilta kuin katsomostakin. Huhu kertoo että kyynel oli vierinyt useammallakin poskella.  ;)

 

Gaalanäytöksessä Positiivisuuden pokaali!

Ruoste esiintyi seuran Gaalanäytöksessä 7.5.2014 Espoon Kulttuurikeskuksessa. Ruoste sai kunnian päättää gaalanäytöksen ja joukkueen yllätykseksi esityksen jälkeen Ruoste palkittiin uudella seuran kiltanaisten lahjoittamalla kiertopalkinnolla "Positiivisuuden Pokaali".

Kiltalaiset perustelivat valintaansa seuraavasti:

"Ruoste on herättänyt positiivista huomiota niin seuran sisällä kuin ulkopuolella. Nuoret naiset olivat jo vähintään kertaalleen lopettaneet voimistelun, mutta palava halu joukkuevoimisteluun sai naiset palaamaan voimistelun pariin ja he perustivat naisten kilpasarjan joukkueen vuoden 2013 joulukuussa"

Ruoste esittää nöyrimmät kiitokset tunnustuksesta!

 

(kuvat aluemestaruuskilpailuista)

Pahattaret Hyvinkää Cupissa

Kymmenhenkinen joukkue teki kisadebyyttinsä uudella "Pahatar"-ohjelmallaan. Kilpailusuorituksessa Ruoste ei yltänyt lähellekkään perus harkkatasoa ja ohjelma sisälsi useita tasapainovirheitä, eriaikaisuuksia sekä törmäyksen. Tämän lisäksi ilmaisu jäi vaisuksi. Suoritukseen ei oltu tyytyväisiä ja pisteet mentiin kuuntelemaan "kylmää kyytiä odottaen". Kaikkien yllätykseksi Ruoste keräsi kuitenkin varsin mallikkaat pisteet: 4,40 3,93 7,83 =16,17 jotka riittivät sarjan sijaan 5/13 vain 0,03 pisteen päähän neljänneksi sijoittuneesta KNV-Terrasta.

Upea kilpailukauden avaus Ruosteelta ja peukut pystyyn että loppukauden kilpailuissa tuomareiden eteen mennään onnistumaan. Seuraavan kerran Ruosteen voit nähdä ensi viikonloppuna Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Töölön kisahallissa lauantaina 5.4.2014

Upea ensiesiintyminen Kisakatselmuksessa

su 9.3.2014

Ruoste esiintyi ensimmäistä kertaa yleisölle Tapiolan Voimistelijoiden kisakatselmuksessa su 9.3. Espoonlahden urheiluhallilla. Uusi vahva ja ilmaisullinen ohjelma herätti yleisössä ihastusta ja sai raikuvat aplodit! Pikkuidoleita joukkueella riitti sillä Ruosteessa voimistelee seuramme seitsemän joukkueen valmentajat.

Esiintyminen oli hyvää harjoitusta kolmen viikon kuluttua starttaavalle kisakaudelle. Ensimmäisen kerran Ruosteen voit nähdä kisamatolla Hyvinkää Cupissa su 30.3.2014.

Tervetuloa kannustamaan!

Ylärivissä: Helmi, Heini, Henna, Sara, Tiina, Heidi, Alarivi: Aino, Heidi, Laura, Annamari & Jenna

Pieni laskuvirhe...

Ruosteessa eka treeniviikko sujui mallikkaasti, nyt on reilu minuutti ohjelmaa tehtynä eli ohjelmantekotahti on säilynyt suunnitellussa. Pieni laskuvirhe on myös päässyt käymään sillä tänään huomattiin, että meitä onkin 17!! :) Jiiihaaa!!

Me ollaan Ruosteessa!

Ruosteen vuoden 2014 ekat treenit tärähtivät vauhdikkaasti käyntiin. Salilla oli tungosta kun 14 Ruostelaista ja kaksi Raakkivahvistusta pistivät jalalla koreaksi. Isolla köörillä käytävälämmittelyssä oli vähän ahdasta, mutta saliaika haluttiin käyttää hyödyksi, olihan tarkoitus aloittaa uuden ohjelman tekoa samantien. Lupaukset lunastettiin ja ensimmäiset 20sec ohjelmaa on nyt tehty! JES!

Tästä on hyvä jatkaa ahkeraa treenausta!

kuvia tulossa myöhemmin...