Uutiset 2016

Upea onnistuminen Hyvinkää Cupissa!

Loisteen kauden kolmannet kilpailut olivat lauantaina 23.4. Hyvinkäällä. Ohjelmaan oli ennen kisaa tehty muutamia muutoksia ja kuvioita oltiin jouduttu vaihtamaan kisaviikolla,mutta joukkue lähti varmoin mielin iltapäivän suoritukseen. Ennen suoritusta tytöt pääsivät testaamaan meikkien tekemistä itse ja niistä tulikin tosi hienot! Kilpailusuoritukseen valmistautuminen sujui keskittyneesti ja jännitystä oli ilmassa.Tytöt näyttivät tuomaristolle hyvän,vapautuneen kokonaisuuden ja suoritukseen oltiin tyytyväisiä,vaikka vähän jäi hampaankoloon suorituksessa tulleet muutamat pienet virheet ja eriaikaisuudet. Joukkueen ja valmentajien yllätykseksi ja suureksi iloksi tuomaristo arvioi joukkueen upeasti kategoriaan 2! Pisteitä Loiste sai TV 4.35 AV 3,8 EXE 8.10 eli yhteensä 16.25 WAU!

Tulosten kuulemisen ja tuuletusten jälkeen kannustettiin Tuike hienoon suoritukseen ja napattiin muutamat kuvat. Sen jälkeen oli aika hyvästellä Hyvinkää hymyssä suin ja onnistunut kisapäivä takana!Nyt Loiste siirtyy kotisalille hiomaan suorituksesta pienimmätkin eriaikaisuudet ja virheet pois, jotta ohjelma on huippukunnossa kauden pääkisoissa mestiksissä Tampereella. Siellä nähdään!

 Aluekisat

Sunnuntaina 3.4. kilpailimme Etelä-Suomen aluekisoissa Töölössä. Loiste sai näytettyä tuomaristolle hyvän kokonaisuuden ja suurempia virheitä ei tullut. Kilpailusuoritukseen mahtui kuitenkin jonkin verran kuviovirheitä sekä tekeminen oli osittain pientä. Kategoria 5 ei joukkueen mieltä lämmittänyt, mutta tuomaripalautetta on kerätty ahkerasti ja tästä lähdemme taas parantamaan kohti seuraavaa kisaa. Seuraavassa kisassa Hyvinkää Cupissa on tavoitteena näyttää taas entistä parempaa Loistetta!

Kisakausi käyntiin Sunborn Cupissa

Loisteen kisakausi pyörähti käyntiin 19.3.2016 Salon Sunborn Cupissa. Kisapäivä alkoi jo aamuvarhain ja auringon vasta noustessa lähdettiin ajamaan kohti Saloa. Kuvioita oli harmillisesti jouduttu muuttamaan vielä ennen kisaa loukkaantumisten vuoksi ja kisaan lähdettiin kahdeksan tytön kokoonpanolla. Harkkasuoritus meni ihan kohtalaisesti, mutta itse kisasuoritukseen jäi vielä paljon parannettavaa erityisesti laskujen kanssa. Harkan jälkeen lähdettiin laittamaan meikkejä ja hiuksia. Kun kisalook oli laitettu, käytiin syömässä ja sitten alkoikin jo kisalämppä. Kisasuoritus sujui ekaksi kisakokonaiseksi ihan hyvin, vaikka kategoriaan 5 oltiinkin hieman pettyneitä. Pettymyksistä huolimatta  jatketaan entistäkin ahkerampaa hiontaa ja treenaamista. Seuraavan kerran Loiste astelee matolle 3.4. Etelä-Suomen aluekisoissa!

Kevätkauden vauhdikas aloitus

Kevätkausi lähti vauhdilla käyntiin jo heti joululomien jälkeen ja perustreenin lisäksi olemme leireilleet parina peräkkäisenä viikonloppuna ahkerasti!Ensin olimme alueringin leirillä Vierumäellä, jossa pääsimme treenaamaan jo tutuiksi tulleiden joukkueiden kanssa.Leirin anti oli monipuolista ja pääsimme myös kauden ensimmäiselle tuomaritunnille.Kiitos leirin ohjaajille ja muille joukkueille leiriseurasta!

Seuraavana viikonloppuna leireilimme Solvallassa ohjelmantekoleirin parissa.Ensimmäisenä leiripäivänä saimme jo ohjelman rungon valmiiksi ja toisen päivän käytimme ohjelman hiomiseen sekä täytimme tyhjiä kohtia. Leirin jälkeen olimme erittäin tyytyväisiä viikonlopun aikaansaannokseen ja uuteen ohjelmaan.Ohjelma alkaa olla nyt olla viimeisiä tahteja vaille valmis ja odotamme innolla ohjelman hiomista sekä tulevaa kisakautta!Teemamme tällä kaudella on Äiti&tytär. Tarinan taustalle olemme miettineet omakohtaisia kokemuksia ja sitä kautta on haettu vahvistusta ilmaisuun.Sen lisäksi Olemme myös käyneet muutamalla ilmaisutaidontunnilla, niillä on ollut huippuhauskaa!

Tällä kaudella kisaamme näissä kisoissa:

19.3. Sunborn Cup, Salo

3.4. Etelä-Suomen aluekisat, Töölön kisahalli

23.4. Hyvinkää Cup

20-22.5. Kilpasarjojen mestaruuskisat, Tampere

Nähdään kisoissa!

ps. Meidän kuulumisia voi seurata myös Instagramissa @loisteagg