Uutiset 2007

Joululoma!22.12.2007
Syyskausi päättyi valmennusryhmän pikkujouluihin torstaina 20.12., jolloin pidettiin myös kauden viimeiset harkat. Joulukuussa joukkueet esiintyivät seuramme kilparyhmien joulunäytöksessä Sello-salissa sekä harrasteryhmien joulunäytöksessä Seponkoululla. Tytöt olivat yhdessä Aallottarien kanssa järjestämässä Seponkoulun joulujuhlaa ja tonttuilivat juhlassa joulupukin apureina. Kevätkausi käynnistetään perjantaina 4.1. viikonlopun mittaisella loppiaisleirillä.


TÄHDETTÄRET JA PÄIVÄTTÄRET TOIVOTTAVAT KAIKILLE ILOISTA JOULUA JA MENESTYSTÄ VUODELLE 2008!

Välinemestaruuskilpailut 1.-2.12.074.12.2007
Välinemestaruuksista kisattiin menneenä viikonloppuna Kotkassa. Tähdettäret ja Päivättäret osallistuivat kilpailuihin yhdessä seuramme muiden alle 16 vuotiaiden joukkueiden kanssa. Tähdettäret sijoittuivat kilpailussa kategoriaan 5 ja Päivättäret kategoriaan 7.

Ohjelmaleiri 16.-17.11.0718.11.2007
Tähdettäret ja Päivättäret viettivät viikonloppua Kisakalliossa hioen syksyn kilpaohjelmia. Ohjelmiin tehtiin viimeiset muutokset ja suoritukseen haettiin lisää varmuutta ja tarkkuutta. Leiri oli oikein onnistunut ja molemmat ohjelmat saatiin hyvälle mallille. Ohjelmaharkkojen lisäksi leirillä ehdittiin harjoittelemaan joulunäytöksessä esitettävää tanssia sekä leikkimään ulkona aurinkoisessa talvisäässä.

Aluemestaruuskilpailut 3.11.074.11.2007
Etelä-Suomen välinemestaruuksista kisattiin Tapiolan urheiluhallilla lauantaina 3.11. Tyttöjen kisaharkka oli perjantaina ja lauantaina ehdittiin pitämään vielä viimeistelytreenit Tapiolan koululla ennen kilpapaikalle siirtymistä. Päivättäret kilpailivat 2. ryhmässä toisina ja Tähdettäret noin tuntia myöhemmin ryhmän loppupäässä. Molemmat joukkueet kilpailivat vajaalukuisina Sonjan ja Nillan ollessa kipeinä. Päivättäret sijoittuivat kilpailussa kategoriaan 6 ja Tähdettäret kategoriaan 5.

Cailap Cup 20.10.0721.10.2007
Aurinkoisessa Turussa kisattu Cailap Cup avasi syksyn kisakauden. Syyslomalle ajoittunut kilpailu käytiin vajailla kokoonpanoilla Ellen ja Nillan ollessa lomareissussa. Kummankaan joukkueen ei tarvinnut kauaa jännittää kisasuorituksiaan sillä molemmat joukkueet kilpailivat aivan kilpailun alussa. Tähdettäret sijoittuivat kategoriaan 6 ja Päivättäret kategoriaan 7. Tyttöjen seuraava kisakoitos käydään Tapiolan kotihallilla järjestettävissä aluekisoissa lauantaina 3.11.

TäPättärien illanvietto 3.10.075.10.2007
Joukkueiden yhteistä iltaa vietettiin lokakuun alussa Espoonlahden uimahallilla. Iloisen illan ohjelmassa oli uintia ja saunomista sekä nyyttäriherkkujen syömistä takkatulen lämmössä. Uimahallin takkahuone omine puku- ja peseytymistiloineen sai kiitosta niin tytöiltä kuin äideiltäkin.

Tässä tyttöjen kirjoittama juttu illanvietosta:

RETKI ESPOONLAHDEN UIMAHALLIIN

Menimme uimahallille 10 vaille kuudeksi (että pääsimme nopeasti uimaan). Uimaan tulivat melkein kaikki TäPättäret (Tähdettäret ja Päivättäret). Kun kaikki olivat paikalla, menimme alakertaan omaan sviittiimme, missä oli oma takka, suihkut, sauna, vessa, pukuhuone ja oleskelutilat. Ihailimme hetken paikkoja, kunnes jätimme nyyttäritavarat pöydälle ja lähdimme uimaan. Suihkuhuoneesta kävelimme ulos suoraan aikuisten altaaseen.

Uimassa oli hauskaa. Uimme pituutta, hypimme altaan reunalta, sukeltelimme ja heittelimme toisiamme veteen. Kun olimme uineet tunnin, lopetimme uimisen ja menimme saunaan. Talonmies tuli käymään, koska takka ei vetänyt. Nyyttärit alkoivat ja herkkuja oli hirveästi. Kaikki söivät vatsansa täyteen (ainakin Sonja ja Laura). Juttelimme ja otimme kuvia. LOPPU

Leirillä Kisakalliossa 15.-16.9.0716.9.2007
Tähdettäret ja Päivättäret osallistuivat Svolin järjestämälle avoimelle treenileirille Kisakalliossa. Lauantaista sunnuntaihin kestänyt leiri oli tyttöjen ensimmäinen Svolileiri ja leirin alkua odotettiinkin jännityksellä. Leiri sujui iloisissa tunnelmissa kivojen kouluttajien ja mukavien leiriläisten kanssa. TäPättärien lisäksi leirille osallistuivat Rosalie, Aurora, Giiat, Vinkarit ja Kastetipat.

Syksyn kilpajoukkueet7.9.2007
Kauan odotetut syyskauden joukkuejaot julkistettiin elokuun lopussa. Joukkueilla on viikoittain yksi yhteinen ja kolme omaa harjoituskertaa.

Tähdettäret-joukkueessa voimistelevat: Elle, Katariina, Linnea, Anni, Suvituuli, Elsa, Sanne, Sonja ja Laura.

Päivättäret-joukkueessa voimistelevat: Nea, Nina, Alina, Nilla, Vilma, Hanna, Tiia ja Elisa.

Syyskauden avaus 6.8.078.8.2007
Syyskausi käynnistyi helteisissä merkeissä Tapiolan urheiluhallin pihalla pidetyissä ulkoharkoissa. Melkein kaikki tytöt olivat jo palanneet kesälaitumilta ja harkkaintoa riitti pitkän tauon jälkeen. Maanantaina alkanut syyskausi tuo mukanaan monia uusia haasteita kun tytöt osallistuvat ensimmäistä kertaa 10-12 vuotiaiden välinekilpailuihin.

TäPättäret Kisakalliossa 14.-17.6.0720.6.2007
Tähdettäret ja Päivättäret päättivät kevätkautensa seuramme yhteisellä valmennusleirillä Kisakalliossa 14.-17.6. Torstaista sunnuntaihin kestäneellä leirillä ehdittiin harjoitella monipuolisesti lajitekniikkaa sekä nauttia aurinkoisista kesäpäivistä. Hienosti sujuneen leirin jälkeen voitiin hyvillä mielin aloittaa hyvin ansaittu kesäloma. Saleille palaillaan jälleen elokuun alussa.


TÄHDETTÄRET JA PÄIVÄTTÄRET TOIVOTTAVAT KAIKILLE AURINKOISTA JA RENTOUTTAVAA KESÄÄ!!

Haluatko mukaan 10-12 v. valmennusryhmään?31.5.2007
10-12 vuotiaiden valmennusryhmä hakee joukkueisiinsa uusia, innokkaita voimistelijoita. Jos olet syntynyt vuonna -96 tai -97 ja olet taidoiltasi yhtenevä joukkueen kanssa (olet harrastanut voimistelua tai muuta vastaavaa esim. balettia, tanssia), olet tervetullut kokeilemaan harjoituksiimme.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin "Yhteydenotot"-sivun kautta. Täytä yhteystietosi ja kirjoita "Palautteesi"-kenttään lyhyt kuvaus voimisteluhistoriastasi (mitä olet harrastanut, kuinka kauan jne.). Ilmoitamme sitten sinulle mihin harjoituksiin voit tulla kokeilemaan!

Kisakauden päättäjäiset lintsillä 15.5.0723.5.2007
Tähdettäret ja Päivättäret juhlistivat ensimmäisen kisakauden päättymistä hurvittelemalla Linnanmäen huvipuistossa. Aurinkoinen keli suosi iloisia hurjapäitä, jotka juoksujalkaa kiiruhtivat laitteesta toiseen. Tyttöjen treenit jatkuvat vielä muutaman viikon ennen kesäloman alkamista.

Kevätnäytös 2.5.073.5.2007
Seuramme kevätnäytös järjestettiin Tapiolan kulttuurikeskuksella keskiviikkona 2.5. Tähdettäret ja Päivättäret esittivät näytöksessä viimeistä kertaa kevään "Pink Panther" - vapaaohjelmansa sekä uuden näytöstä varten harjoitellun "Pata Pata" - pallo-ohjelman. Tytöillä alkoi näytöksen jälkeen vajaan viikon mittainen harkkavapaa. Salille palataan jälleen keskiviikkona 9.5. balettitunnin merkeissä.

Hyvän Mielen Kilpailut 21.-22.4.0722.4.2007
Töölön kisahallilla käydyt Hyvän Mielen Kilpailut päättivät tyttöjen kevään kilpailukauden. Tähdettäret kilpailivat lauantaina, sijoittuen kategoriaan 7 ja Päivättäret saavuttivat saman kategorian sunnuntain kilpailussa. Kovatasoisessa kilpailussa riitti ihmeteltävää ja ihasteltavaa mestaruuskilpailuiden ensikertalaisille. Kevään vapaaohjelma esitetään seuraavan kerran seuran kevätnäytöksessä 2.5.

TäPättärien askarteluilta 17.4.0717.4.2007
Tähdettäret ja Päivättäret vanhempineen virittäytyivät mestaruuskisatunnelmiin askartelemalla joukkueille upeat kannatusbanderollit. Mukavaa iltaa vietettiin askartelun, nyyttäreiden ja iloisen yhdessäolon merkeissä. Kiitokset Terille järjestelyistä!!

Mustan Kissan Cup 14.4.0714.4.2007
Kisabussi lähti kohti Mäntsälää varhain lauantaiaamuna, kun Tähdettäret ja Päivättäret osallistuivat Mäntsälän voimistelijoiden järjestämään Mustan Kissan Cup:in. Pitkä kisapäivä sujui joukkueilla mukavissa ja aurinkoisissa merkeissä. Tytöt sijoittuivat kilpailussa kategoriaan 7. Joukkueiden tämän kevään viimeinen kilpailu käydään Helsingissä Töölön Kisahallilla 21.-22.4. järjestettävissä Hyvän mielen kisoissa.

Aluemestaruuskilpailut 31.3.071.4.2007
Kevään kilpailukausi käynnistyi lauantaina Töölön kisahallilla järjestetyissä Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa. Tähdettäret ja Päivättäret osallistuivat ensimmäistä kertaa 10-12 vuotiaiden kilpasarjaan ja sijoittuivat kategoriaan 7. Joukkueiden seuraava kisakoitos on pääsiäisloman jälkeen Mäntsälän Mustan Kissan Cup:issa. Kiitokset Terille ja Riitalle upean banderollin tekemisestä!

Leiri Kisakalliossa 10.-11.2.0714.2.2007
Tähdettäret ja Päivättäret leireilivät helmikuussa Kisakallion urheiluopistossa. Leirillä harjoiteltiin kevään kilpailuohjelmaa ja pallotekniikkaa. Sunnuntaina leirin päätteeksi pidettiin yhteinen leirikatselmus Järvenpään voimistelijoiden kanssa, jotka olivat myös harjoitusleirillä Kisakalliossa.

Siirtyminen 10-12 vuotiaiden kilpasarjaan23.1.2007
Syyskausi 2006 oli Tähdettärien viimeinen kausi SVoLin jumppakoulussa. Kevätkaudella 2007 tytöt kilpailevat ensimmäistä kauttaan 10-12 vuotiaiden kilpasarjassa.

Tähdettäret ja Päivättäret23.1.2007
10-12 vuotiaiden valmennusryhmä kilpailee keväällä 2007 kahtena joukkueena, Tähdettärinä ja Päivättärinä. Kauden alussa valmennusryhmässä aloitti viisi uutta tyttöä. Yhteensä valmennusryhmässä voimistelee 20 tyttöä.