Uutiset 2010

Syyskausi päättyy

Joulujuhla oli kaudelle hieno päätös. Sekä tonttuesitys että kisaohjelma sujuivat odotusten mukaisesti ja tyttöjen esityksessä näkyi jo valmentajien kaipaamia hymyjäkin. Nyt onkin Pilkkeen tyttöjen aika vetäytyä ansaitusti lomailemaan ja nauttimaan joulusta. Keväällä aloitetaan sitten uusin kujein.

Kiitos kuluneesta syyskaudesta ja hyvää joulua kaikille!

Pilkkeen tontut.

Joulun odotusta 

Pilkkeen syyskausi lähenee loppuaan, ja huipentuu lopuksi Tapiolan kulttuuritalolla pidettävään joulunäytökseen. Pilke esittää juhlassa vielä kertaalleen syksyn pirteän naruohjemansa ja lisäksi osan Pilkkeen tytöistä voi löytää myös tonttuohjelmasta juhlan ensimmäisellä puoliajalla. Nyt siis kannattaa ostaa lippu tähän iloista joulun tunnelmaa ja upeaa joukkuevoimistelun taitoa sisältävään näytökseen ennen kuin ne loppuvat!

 Pinkin pantterin asemalla

Edellisestä asemasta ei ehtinyt kauan kulua,kun Pilke jo seuraavan viikon lauantaina 20.11 suuntasi kohti Pakilaa ja Pirkkolan urheiluhallia. Vuorossa oli syksyn toinen ja viimeinen asema. Tällä kertaa Tiina kuitenkin oli omissa kisoissa Jyväskylässä, joten Tuulia avustamassa asemalla oli hänen kaverinsa Elsa.

Iltapäivä saatiin käyntiin, kun hiukset laitettiin hienosti nutturoille Elsan avustaessa ponnarien laitossa. Kun luomivärit ja poskipunat oli laitettu, oli nopeassa aikataulussa seuraavaksi vuorossa harjoitus ja marssi.

Pienen eväiden syönnin ja hengähdyksen jälkeen olikin vuorossa uudelleen lämmittelyä ja ohjelman kertailua. Sen jälkeen vuorossa olikin itse suoritus, joka sujui tasaisen varmasti pienistä kuvio-, ja eriaikaisuusvirheistä huolimatta! :) Hymyä tyttöjen huulilla oli jo näkyvillä hieman enemmän, mutta sitä arvit jäivät silti vielä kaipailemaan.

Oman suorituksen jälkeen jäätin katselemaan vielä loput 1. blokin esitykset ja ehdittiin siinä napata vielä parit valokuvatkin.

Suuret kiitokset tytöille ja Elsalle onnistuneesta asemapäivästä!

 

 

Etelä-Suomen asematapahtumassa keijuja liikkeellä

Lauantaina 13.11. Pilke osallistui Tapiolan Voimistelijoiden järjestämään keijuteemaiseen Etelä-Suomen asematapahtumaan.Asemalla esiintyi lähes 70 joukkuetta ja sen lisäksi nähtiin myös rytmistä voimistelua sekä telinevoimistelua,joten vipinää ja vilskettä riitti.Tytöt tulivat paikalle jo hyvissä ajoin,koska Tuulilla oli urakkana tehdä kaikille nutturat lähes yksin Tiinan toimiessa arvina ykkösblokissa.Hiustenlaiton ohessa laitettiin myös vähän kimallusta silmiin ja tytöt olivatkin siitä todella mielissään.Valmistautumisen jälkeen tytöt ehtivät hetken ihailla muiden tyttöjen ohjelmia ja pukuja ja sitten olikin pienen happihyppelyn aika.Ulkona touhuttiin erilaisten hippojen parissa,kerrattiin ohjelmaa laskuilla ja ehdittiin siellä räpsäistä muutama kuvakin ennen harjoituskierrosta.Pilkkeen harkka sujui jo hienosti,kisakatselmuksen eriaikainen suoritus oli pyyhitty pois mielestä ja tilalla oli monta kertaa yhtäaikaisempi kokonaisuus.

Harkan jälkeen tytöt haukkasivat hieman evästä ja samalla pidettiin hauskaa yhdessä piirtämällä.Papereihin muodostui toinen toistaan hienompia kuvia ja valmentajat pääsivät ihastelemaan tyttöjen luovia tuotoksia.Piirtämisen jälkeen laitettiin puvut päälle ja osallistuttiin alkumarssiin ja suoraan siitä siirryttiin katsomoon katsomaan kakkosblokin alkua.Blokin puolivälissä ruvettiin valmistautumaan omaan suoritukseen,joka alkoi alkulämmittelyllä sekä kunnon venyttelyillä. Tämän jälkeen siirryttiin harjoittelualueelle,jossa käytiin yhdessä vielä läpi muutamat kohdat ohjelmasta.

Suoritus oli yhtä hyvä kuin harkkakin,jos ei parempikin ja arveilta saatiin paljon kehuja tyttöjen vartaloliikkeistä.Valmentajien jännittämät kuviot olivat myös kunnossa ja niistä saatiinkin positiivista palautetta.Suorituksen jälkeen Pilke palkittiin hienosta suorituksesta mitaleilla ja pääsivät tytöt juttelemaan haltijakummienkin kanssa.

Jo ensi viikonloppuna on seuraava tapahtuma,Pinkin pantterin asema ja sinne lähdetään hakemaan lisää iloista ilmettä.Kiitokset tytöille ja vanhemmille mukavasta lauantaipäivästä!

 

 

Hassuttelua ulkona
Marssiin valmistautuminen
Haltijakummien kanssa turvatyynyllä

 Kisakatselmus

Seuran kisakatselmus pidettiin Espoonlahden urheiluhallilla 30.10. Pilke oli myös paikalla esittämässä naruohjelmansa. Ohjelma sujuikin alkuosaltaan hyvin, mutta sitten laskut menivät hieman harmittavasti sekaisin. Nyt harkoissa ollaankin keskitytty musiikin huolelliseen laskemiseen ja ohjelman yleiseen siisteyteen. Ensiesitykseksi suoritus oli kuitenkin hyvä ja kisakatselmuksesta jäi kaikille hyvä mieli ja tytöistä oli kiva nähdä muiden joukkueiden ohjelmia. Myös tyttöjen uusi puku valmistui katselmukseen, vaikkakin 4 pukua väärinkäsitysten takia puuttui. Nyt valmentajilla on vielä edessä pukujen koristelua ja pian Pilke suuntaakin kauden ensimmäiselle asemalleen, joka on Tapiolan voimistelijoiden järjestämä.

 

Tervetuloa siis katsomaan Pilkettä ja muita asemajoukkueita Tapiolan urheiluhallille 13.11! :)

 

 

 

 

 

Kauden kuulumisia

Pilkkeen syksy on kulunut ohjelmaa harjoitellessa.Uusien ja selkeämpien pelisääntöjen sisäistämisen jälkeen joukkue on rauhoittunut alkukauteen verrattuna ja nähtävillä on jo yhtenäistymistä tyttöjen kesken.Harkkoihin on syyskaudella tuonut vauhdikkuutta,kun 16 tyttöä yrittää saada narut pyörimään tiettyyn suuntaan oikeaan aikaan.Helppoahan se ei ole,mutta onneksi toistojen myötä näyttää koko ajan paremmalta. Pilkkeen syksyn veikeä naruohjelma on nyt valmis ja on aika ruveta hiomaan kokonaisuutta.Tällä kaudella joukkueelle hankittiin myös uusi maskotti ja tytöt maskottineen odottavat jo innolla syyskauden esiintymisten starttaamista.

Pilkkeen ensiesiintyminen on seuran kisakatselmuksessa 30.10. klo 10.Tervetuloa seuraamaan Tapiolan voimistelijoiden voimistelujoukkueiden syksyn upeita välineohjelmia Espoonlahden urheiluhallille!

Syyskausi avattu

Pilkkeen syyskausi käynnistyi pitkän kesäloman jälkeen 30.8.Salin täytti lauma reippaita jumppareita ilon kiljahduksineen ja narut valtasivat tyttöjen mielen joukkueen opetellessa uusia liikkeitä naruohjelmaa varten.Ensi sunnuntaina joukkue osallistuu seuran alle 10-vuotiaiden syysstarttiin,jossa päästään touhuamaan lisää voimistelun parissa.Muita tapahtumia on ainakin Tapiolan voimistelijoiden järjestämä asematapahtuma marraskuussa.