Aikuisten ryhmäliikunnan ohjaajia

Kevätkaudelle 2024 rekrytoimme:

  • Sijaisia ryhmäliikuntatunneille

Tapiolan Voimistelijat hakee osaavia ja motivoituneita aikuisten ryhmäliikunnan ohjaajia pääasiallisesti arkipäivien iltatunneille. 

Tällä hetkellä etsimme joukkomme ensisijaisesti sijaisuuksista kiinnostuneita ohjaajia. Suurin osa sijaisuuksista on äkillisiä samalle tai seuraavalle illalle, mutta toisinaan myös jo aiemmin tiedossa olevia tuurauksia. Sijaislistoillamme voit vapaasti vastaanottaa sinulle sopivia sijaisuuksia silloin kun itsellesi sopii!

Monipuolisesta tuntiohjelmastamme löytyy niin syke- ja lihaskuntotunteja kuten kahvakuula, body välineillä, lihaskuntojumppa, circuit kuin rauhallisempiakin tunteja kuten jooga, keppijumppa ja pilates. Lisäksi meillä on paljon tanssillisia tunteja kuten salsa, latindancemix, barre, lavis, dancemix ja flamenco. Tunteja pidetään Mankkaan, Tapiolan, Kilon ja Haukilahden alueilla.

Ohjaajalta edellytämme täysi-ikäisyyttä, positiivista asennetta sekä kokemusta ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Seuramme arvoja ovat mm. liikunnan ilo, yhteisöllisyys ja inhimillisyys ja ne myös näkyvät tunneillamme. Seurassamme on ilo liikkua ja tunneille ja harjoituksiin on kiva tulla. Jokainen on tervetullut toimintaamme sellaisena kuin on. Yhdessä on ilo liikkua! 

Me tarjoamme sinulle seuran täyden tuen sekä hyvän ja urheilullisen työskentelyilmapiirin. Perehdytämme ohjaajat toimintatapoihimme.

Käy täyttämässä hakemus tästä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja antaa:

Maija Pelttari
Harrastepäällikkö
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠harraste@tapiolanvoimistelijat.fi
050 383 4433